torstai 21. helmikuuta 2013

Fasistisessa Suomessa vanhemmat ja työttömät ovat aina rikollisia

Ja jos lukeutuu kumpaankin ryhmään, niin on kaksinkertainen rikollinen.
Suomen viranomaisten mielestä työtön vanhempi on huonoin mahdollinen ihminen ja hänelle ja hänen perheelleen ja lapsilleen saa tehdä tässä poliisivaltiossa mitä hyvänsä.

Suomen nykyinen istuva presidentti käytti puheessaan uusfasistista ilmausta oleskeluyhteiskunta, jolla hän hyökkäsi työttömiä ja köyhiä vastaan. Presidentin tärkein ominaisuus on edustaa ja olla mielipidejohtaja ja nykyinen presidenttimme käyttää ja luo uusfasistisia ilmauksia. Niinistön tapauksessa kyse ei ole kuitenkaan mistään verbaalisesta neroudesta, vaan ainoastaan yksinkertaisesta arkikielen käytöstä fasismin välineena.

Välineenä jolla edistetään yhteiskunnan eriarvoistumista ja jakautumista yhä vahvemmin valkoisiin ja punaisiin, rikkaisiin ja köyhiin. Presidentti vain vahvisti sen minkä jo kaikki tiesivätkin, hän tekee päätöksiä vain suuren rahan ja firmojen eduksi, unohtaen kaikessa tavalliset, pienet ihmiset. Unohtaen lapset, perheet, vanhukset, työttömät ja duunarit. 

Hän on juuri se minkä itsetuhoinen masokistikansa tilasikin, kylmä ja sydämetön pankkiiri joka ajaa suomalaiset entistä pahempaan kurimukseen, josta ei enää ole paluuta. Hän lanseeraa uusfasistisia ilmauksia joilla sitten on muodikasta työttömiä syyllistää, Suomessa jossa jo on pitkä syyllistämisen perinne.

Sitten työttömiin ja erilaisiin orjatöihin joihin heidät pakotetaan (työelämävalmennus, työharjoittelu ja muut vastaavat).
Työttömät siis pakotetaan orjatyöhön ja he tekevät palkatonta työtä aivan kuten yhdyskuntapalvelua tekevät rikolliset. Raiskaajat ja muut ovat vain siinä paremmassa asemassa että heidän ei tarvitse tehdä sitä orjatyötä kuin enintään 200 tuntia, kun taas työttömät voivat joutua raatamaan orjina huomattavastikin pitemmän ajan. Raiskaajat ja väkivaltarikolliset ovat siis työttömiä pienempiä rikollisia viranomaisten silmissä.

Näinkö sairas tämä maa todella on?
Raiskaaja on vähemmän rikollinen, kuin ihminen jonka ainoa rikos on se että hän ei ole saanut työtä? 
Eikö hallituksen ja työministeriön tehtävä ole toimillaan luoda uusia työpaikkoja ja jos niitä ei vain yksinkertaisesti ole tarpeeksi, niin aina tulee olemaan työttömiä.

Työttömien syyllistäminen nyt vain on läpinäkyvää hallituksen ja työministeriön harjoittamaa vastuun pakoilua. Tavallinen kansakin on helppo saada syyllistämään työttömiä, koska syyllistämisellä on Suomessa pitkät perinteet ja syyllistämällä heikko-itsetuntoiset suomalaiset voivat korottaa itsensä ja tuntea hetken itsensä paremmiksi ihmisiksi.

Mutta eikö silloin olisi parempi mennä terapiaan eikä syyllistää työttömiä?

Entäpä sitten perheet ja vanhemmat?
Nykyään ihmisiä suorastaan yllytetään tekemään lastensuojeluilmoituksia jos "huoli herää", ilman mitään järjellistä syytä, vain tunteen perusteella tai puhtaasta ilkeilyn halusta.

Ja usein aivan perättömän ls-ilmoituksen varjolla saa Suomen lastensuojelu hyökätä köyhän perheen kotiin poliisien ja aseiden kanssa, kohdella vanhempia rikollisina, huutaa ja solvata ja kuulustella heitä kuin rikollisia, uhkailla, tehdä heille henkistä väkivaltaa ja usein fyysistäkin, poliiseilla kun on tapana töniä ja tuuppia vanhempia, liekö poliisien koulutus Suomessa sitten niin huonoa Suomessa että eivät edes alkeellisia käytöstapoja osaa? Tai ehkäpä se menee niin, että jos poliisimies näyttää aivan juntilta apinalta, niin hän myös käyttäytyy kuin sellainen.;)

Viranomaisterrori on pahimmanlaatuista henkistä väkivaltaa, johon liittyy usein myös fyysistäkin väkivaltaa. Sen uhreilta viedään ihmisarvo ja kaikki mahdollisuus puolustaa itseään tai perhettään sen tapahtuessa. Se on täyttä sadismia ja ihmisten alistamista, johon Suomen poliisi ja lastensuojelu syyllistyy yhä uudestaan ja uudestaan. Ja useimmiten juuri lapset kärsivät eniten, koska `lastensuojelu` on eri asia kuin lasten suojeleminen. Nykyään perheet joutuvat suojelemaan lastaan lastensuojelulta. Sillä Suomen lastensuojelu pakottaa väkisin pienet vauvat hereille unistaan eli riistää heiltä unen, perhetyöntekijä saattaa heitellä ja riepotella lasta väkivaltaisesti (tiedän tapauksia joissa näin on käynyt), vauvaa ja lasta usein pelotellaan ja säikytelläänkin juuri lastensuojelun toimesta.

Puhumattakaan laittomista ja aiheettomista huostaanotoista joihin se syyllistyy, riistäen lapselta isän ja äidin (eli perusteellista laatua olevan ihmisoikeuden) ja passittaen lapsen lastenkotiin jossa sadismi, alistaminen, hyväksikäyttö ja väkivalta ovat arkipäivää tai sijaisperheeseen jossa lapsi raiskataan. 
Lapsethan ovat pelkkiä eläviä rahaautomaatteja lasten pahimmille hyväksikäyttäjille joita ovat lastenkodit ja sijaisperheet.

Suomen viranomaisten mielestä siis nämä kaksi ihmisryhmää, työttömät ja köyhät vanhemmat ovat Suomen pahimpia rikollisia. Suomen fasistisen hallituksen ja presidentin mielestä huonoin mahdollinen ihminen on siis työtön vanhempi.
Sellaisella ei ole edes ihmisarvoa, vaan heitä voidaan kohdella aivan miten halutaan ja heitä kohdellaankin aivan kuten juutalaisia natsi-Saksassa. Nimimerkillä kokemusta on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti