perjantai 22. helmikuuta 2013

Poimintoja viranomaisrikollisuudesta: Isku perheen kotiin

Toimittajana sain selville seuraavan tapauksen.

Tampereen syyttäjänvirastossa oli käsiteltävänä tapaus jossa lastensuojelun sosiaalityöntekijöistä oli tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksesta.

Lastensuojelu oli nimittäin yhdessä aseistettujen poliisien kanssa tehnyt fasistisen iskun perheen kotiin, sosiaalityöntekijät olivat tehneet henkistä väkivaltaa vanhemmille, eli  solvanneet heitä, herättäneet lapsen väkisin, sekä mm. uhkailleet vanhempia huostaanottamisella ja pakottaneet perhetyöntekijän käynteihin.

Koska kaikki perustui perheestä kiusantekomielessä tehtyyn aiheettomaan lastensuojeluilmoitukseen, niin päättyi lopulta perheen lastensuojelu-asiakkuuskin, mutta vasta mm. yhdentoista perhetyöntekijän tapaamisen jälkeen, koska lastensuojelun peitteli virheitään ja sitä että ilmoitus oli aiheeton.

Silti lastensuojelu ei myöntänyt olleensa väärässä, totesi vain perheelle palaverissa että asiakkuus päättyy.

Joka tapauksessa, perhettä kohdeltiin iskussa kotiin kuin rikollisia ja heille tehtiin henkistä väkivaltaa sosiaalityöntekijöiden ja fyysistä väkivaltaa poliisin taholta. Siitä syystä myös poliisia vastaan tehtiin rikosilmoitus pahoinpitelystä ja kidutuksella uhkaamisesta.

Eli samalla iskulla olleet poliisit olivat myös syytettyinä, koskapa tekivät poliisiväkivaltaa vanhemmille, solvasivat heitä ja jopa pelottelivat pientä vauvaa.
Iskussa mukana olleita kahta lastensuojelun sosiaalityöntekijää ja kahta poliisia vastaan siis tehtiin rikosilmoitus.

Tutkinnanjohtajana toiminut komisario esitti esitutkinnan lopettamista ja  syyttäjä päätti määrätä esitutkinnan lopetettavaksi ja hän perusteli sitä mm. sillä että toista samalla keikalla ollutta poliisia oli kuultu asiassa todistajana:
 "Poliisin mukaan lastensuojeluviranomaisten käytös ja puhe oli koko ajan asiallista ja rauhallista."

Sama poliisi töni ja löi iskussa kotiin vanhempia ja karjui mm. heille että:
"Tuo ei ollut asiallista, haluatteko kamarille hakattaviksi vähän lisää?"

Kuitenkin, syyttäjä kuuli häntä todistajana???!!!
Eli tämä on täydellinen malliesimerkki viranomaisrikollisuudesta, poliisihan on jäävi todistajana koska on itse syytettynä saman iskun vuoksi, tekihän hän väkivaltaa vanhemmille, pelotteli lasta ja solvasi vanhempia.

Miten kukaan voi olettaa että hän puhuisikaan totta?
Eihän se olisi hänen oman keissinsä kannalta hyväksi, jos hän myöntäisi lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden solvanneen, niin hänenkin keissinsä olisi pahemmassa jamassa.

Poliisit kun eivät myöskään ole mitään pyhimyksiä, vaan pikemminkin pahimmanlaatuisia sadisteja, natseja ja psykopaatteja jotka suorastaan odottavat että pääsevät mukiloimaan jotakuta virkatehtävissään.
Sairaitahan poliisit Suomessa ovat, täysiä sadisteja, vailla omaatuntoa, sen tämäkin ntapaus osoittaa. 

Esitutkinnan lopettamista  esittänyt komisario oli muuten myös vastuussa alkuperäisestä iskusta perheen kotiin.

Eli hän määräsi ja oikeutti nuo poliisit menemään pahoinpitelemään vanhempia, herättämään väkisin vauvan ja solvaamaan sekä uhkailemaan vanhempia.
Näin Suomen poliisi siis peittelee likaiset virkarikoksensa sekä mädän lastensuojelun tekemät rikokset ja pahasti korruptoitunut oikeuslaitos on hommassa mukana, Suomi on totalitaristinen poliisivaltio, jossa kansalaisilla ei ole mitään oikeuksia.

Lastensuojelulla ja poliisilla on käytännössä syytesuoja, he voivat vaikka kiduttaa, tappaa ja paloitella ihmisiä joutumatta siitä mihinkään vastuuseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti