torstai 21. helmikuuta 2013

Poliisiväkivalta ja korruptio Suomessa

Vetääkö Suomen poliisi riveihinsä lähes yksinomaan sadisteja, fasisteja ja psykopaatteja jotka suorastaan odottavat että pääsevät tekemään väkivaltaa ihmisille laillisuuden varjolla?

Poliisin työhän on mitä loistavin mahdollisuus sadistiselle psykopaatille toteuttaa omia pimeitä puoliaan. Sen seireenin kutsua harva psykopaatti voi vastustaa.
Omat ja muiden uhrien kokemukset ainakin vahvistavat tuota olettamusta.

Sen työn kutsu väkivallasta nauttiville luonnevikaisille tapauksille on täysin vastustamaton, saa hakata ja potkia ihmisiä ja työpari sekä muut viranomaiset peittelevät väärinkäytökset, kuten Suomessa on tapana.

Suomessahan viranomaiset ovat Jumalia ja saavat tehdä kansalaisille aivan mitä haluavat, vaikka kiduttaa tai pamputtaa kuoliaaksi ja hyvä veli verkosto sen kuin vaan peittelee kaiken.

Jokin aika sitten uutisoitiin kuinka Tampereen poliisi pamputti alastonta, sekavaa, mutta maassa makaavaa puolustuskyvytöntä miestä Tampereen Hervannassa, näin kyseisen videon ja olihan se aivan selvää poliisiväkivaltaa alastonta ja vaaratonta ihmistä kohtaan, silti kyseistä poliisia ei tuomittu: http://www.hs.fi/kotimaa/Poliisi+l%C3%B6i+maassa+maannutta+miest%C3%A4+p...
Tässä toinen tapaus jossa poliisi pamputti maassa rukoillutta miestä: http://www.radiocity.fi/uutiset/paakaupunkiseutu/poliisipartio-pamputti-...

Poliisi saakin tehdä lähes mitä vaan "uhreilleen" laillisuuden suojissa tulematta koskaan tuomituksi. Humalaisiin on kiva käyttää liioiteltuja voimakeinoja, kun eivät ne ressukat mitään kuitenkaan muista, tosin saattavat ihmetellä kuhmuja päässään jälkeenpäin jotka poliisien pamput ovat jättäneet.

Myös lastensuojelun kanssa toimiminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden poliisina toimivalle sadistille/psykopaatille toteuttaa itseään.

Onhan poliisin aina kiva hakata vanhempia ja pelotella lapsia ja vauvoja, vastuuseen kun ei poliisi joudu koskaan. Rynnäkkö sossujen kanssa perheen kotiin josta on tehty aiheeton ls-ilmoitus ja siinä sivussa pääsee sitten hakkaamaan, tönimään ja pamputtamaan myös vanhempia, vaikka he retkottaisivat rauhallisesti sohvalla, tekemättä yhtään uhkaavaa elettä sekä pelottelemaan lapsia. 
Kuten tässä tapauksessa:  http://akisaarikoski.blogspot.fi/

Näyttääkin siis vahvasti siltä että poliisiksi Suomessa päästäkseen vaaditaan poliisikoulussa vain seuraavat ominaisuudet, halu tehdä väkivaltaa ihmisille, alistaa heitä, pamputtaa ja omata siis täysin tunteettoman, sadistisen ja fasistisen luonteen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti