torstai 7. maaliskuuta 2013

Eerika tapettiin lastenkotien yleisesti käyttämällä menetelmällä

Hänet siis sidottiin nippusiteillä, käärittiin lakanaan, paketoitiin ja tukehdutettiin siten kuoliaaksi.

Eli paketoimalla, käärimällä tiukasti johonkin, joka on lastenkodeissa äärimmäisen yleinen tapa pyrkiä rauhoittamaan kipuloiva lapsi.

Lapsia kääritään niissä mattoihin, lakanoihin tai melkein mihin hyvänsä, yleistä lastenkodeissa on myös laittaa lapsi siteisiin ennen käärimistä, kuten tuo Eerikan tappanut pariskunta oli tehnyt.

Silloin puhutaan ns. mattoterapiasta.

Aika omituinen yhteensattuma, eikö vain?
Mistä ihmeestä he olisivat oppineet käärimään ja paketoimaan lapsia noin tiukkaan ja ammattimaisesti?
Selitys on kuitenkin mitä yksinkertaisin.

Eerikan isän äiti oli perusturvajohtaja ja siten perehtynyt hyvin lastenkotien tapoihin ja käytäntöihin rauhoittaa kipuloiva tai kiukutteleva lapsi.

Hän oli opastanut poikaansakin lastenkotien tavoissa rauhoittaa ja alistaa lapsi.

Ihan kuin tässä ei olisi kaikki, niin lapsi myös aina palautettiin isälleen, olihan Eerikan mummo itse lastensuojelun ammattilainen ja heidän perheistään ja sukulaisistaan tehtyjä lastensuojeluilmoituksia ei oteta koskaan vakavasti.

Eli he ovat käytännössä lain yläpuolella ja Eerikan kuolema onkin myös tarina lastensuojelun korruptiosta.

Kaiken muun lisäksi Eerikan äitipuoli oli erityislastenkodin entinen työntekijä ja hänelle oli opetettu että vähänkin kiukutteleva lapsi tulee paketoida kuin esine ikään, jopa tukehtumisenkin uhalla. Hän oli työssään alistanut lapsia niin lukemattomia kertoja, eli se ei ollut hänelle mitään uutta.

Hän oli siis tottunut siihen ja kuten kukaan lastenkodin työntekijä, niin ei hänkään nähnyt siinä mitään väärää tai eettisesti arveluttavaa.

Kyllähän ammattilaiset tietävät aina mitä tekevät, näin me Suomessa olemme tottuneet ajattelemaan.

Hän, lastenkodin ammattilainen sitoi siis yhdessä miesystävänsä, eli lapsen isän kanssa Eerikan ensin tiukasti nippusiteillä ja paketoi sitten tiiviisti lakanaan, niin että lapsi ei kyennyt liikkumaan, tai saanut edes henkeä.

Oli kuin avuttomana makaavan, sidotun lapsen pään ympärille olisi laitettu muovipussi. Tuntikausien päästä Eerika lopulta koki hitaan ja tuskallisen tukehtumiskuoleman.

Eerikan äitipuoli näytti oikeudessa kliinisen tunteettomasti miten kaikki oli tapahtunut, olihan hän tehnyt niin joka päivä lastenkodissa, samoin tekivät muutkin ammattilaiset, eikä kukaan kokenut siinä mitään väärää olevan.

Sillä kertaa lapsi oli kuitenkin paketoitu liiankin tiiviisti.

Lapset ovat siis hyvissä käsissä lastenkodeissa, tukehtumiseen kuolee vain silloin tällöin ja se on aina helppo lavastaa tapaturmaksi.

Kukaanhan ei viranomaista lähde syyttämään Suomen maassa, vaan heillä on aina täysi syytesuoja.

Päivittäin lastenkodeissa alistetut lapset ja silloin tällöin tapahtuneet tukehtumiset ovat vain valitettavia lapsiuhreja, viranomaisuskovaisuuden uhrilahjoja.

Sellaisia me suomalaiset olemme, uskomme ja palvomme viranomaisia ja ammattilaisia yli kaiken, jumalina.

Minun onkin vaikea sietää ja kestää tekopyhyyden löyhkää jota täällä Suomessa joudun haistelemaan päivittäin.

 http://antifasistit.blogspot.fi/2013/01/venajalla-suurmielenosoituksia.html

2 kommenttia:

  1. Täyttä puppua koko teksti. Lastenkodeissa ei ole mitään mattoterapiaa.

    VastaaPoista
  2. Tuo kommentoija "Homo Sapiensis" on mitä suurimmalla todennäköisyydellä itse lastenkodin "ammattilainen" joka alistaa lapsia työkseen mattoterapialla ja muilla sairailla ja sadistisilla menetelmillä. Hänen kaltaistensa väkivallasta ja alistamisesta nauttivien sadistien käsissä meidän suomalaisten lapset siis ovat.
    Olisiko aika jo panna loppu lastenkotien ja sijaisperheiden sadismille?

    VastaaPoista