lauantai 16. maaliskuuta 2013

Oireet vaiko tauti?

Jos ihmisellä on syöpä, ei ole järkevää hoitaa vain oireita, vaan pyrkiä kiskomaan syöpä kokonaan irti hänestä, jotta ihminen parantuisi. Silti syöpäkin voi uusia ja vaatii jatkuvan kontrollin.

Suomalainen yhteiskunta on kuin ihminen jolla on syöpä, jos me käytämme kaiken vihamme oireisiin, me pysymme juuri ja juuri elossa, mutta samalla uuvutamme itsemme, häviämme syövälle ja lopulta kuolemme.

Sen sijaan että löytäisimme tavan jolla saada kasvaimet pienemään ja häviämään lopulta kokonaan sisältämme. Samoin myös suomalainen yhteiskunta voi huonosti ja on sairas, mutta se ei kykene introspektioon eikä itsereflektioon, vaan haluaa parantua vain pinnallisia oireita hoitamalla, mikä ei johda tervehtymiseen.

Meidän on siis mentävä ytimeen ja revittävä kasvain irti kehosta/yhteiskunnasta.

Paradoksaalista onkin, että kun menemme ytimeen, niin näemmekin yllättäen laajasti ja tajuamme mistä kaikesta on kysymys, näemme metsän puilta.

Kun lopetamme lampaina olon, kieltäydymme olemasta johdateltavina ja vaadimme nähdä koko totuuden, emmekä vain palasia siitä, tässä fragmentoituneessa yhteiskunnassa jossa olemme tottuneet pirstaloituneisiin osa-totuuksiin jotka eivät johda mihinkään.

Myös Eerikan tapauksen ytimeen mentäessä, me ymmärrämme että mattoterapiaan kuolleen Eerikan kuoleman todellisia syyllisiä ovat Suomen korruptoitunut lastensuojelu joka ohjeisti käyttämään mattoterapiaa Eerikaan, tämän isän äidin suulla (joka oli lastensuojeluviranomainen eli perusturvajohtaja) ja Eerikan äitipuoli taas oppi sen lastenkodista jossa oli ollut töissä. Eerikan isä ja äitipuoli ovat siis vain oireita, eivät itse tauti.

Tämä ääritapaus on pelkkä oire Suomen lastensuojelun korruptiosta, sillä mattoterapia jolla Eerika tapettiin on lastenkotien yleisesti käyttämä menetelmä jolla lapset alistetaan päivittäin lastenkodeissa.

Jos jotain haluaa siis vihata, niin tulee vihata tautia, syöpää joka jäytää Suomen korruptoituneen lastensuojelun, lapsikauppiaiden ja lastenkotien kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vihatkaamme ja murskatkaamme itse syöpä, ei sen pinnallisia oireita kehossa.

Tämä yhteiskunta on sairas koska se käyttää mattoterapiaa lapsiinsa lastenkodeissa ja Suomen lastensuojelu antaa sille siunauksensa.

Yhteiskunta on sairas, varsinkin Suomen lastensuojelu ja kaikki lapsikauppiaat ja lastenkodit joissa lapsia alistetaan mattoterapialla, käytetään seksuaalisesti hyväksi, teetetään pakkotöitä lapsilla, pahoinpidellään ja joiden sadistisiin rangaistuksiin lasten on silti alistuttava ja joista vain harva onnistuu hetkeksi pakenemaan.

Ennen kuin Suomen fasistinen poliisi taas vie lapsen kiinni saatuaan varsinaiseen lasten keskitysleiriin epäinhimillisiin olosuhteisiin kidutettavaksi.

 

Kun olemme heränneet, emme halua enää olla lehtien ja television aivopesemiä, hyväksikäyttämiä ja manipuloitavina. Valtiollinen Yle on pahimpia propagandan tuottajia.

Kun  Johan Bäckman kertoi totuuden Suomen lastensuojelusta, sen rasistisuudesta ja fasistisuudesta, sekä miten sitä on ohjeistettu huostaamaan kaikki venäläisten äitien lapset.
Ja miten ennakkoluulot ja yleistykset venäläisistä elävät Suomen rasistisessa lastensuojelussa.

Niin juuri valtiollinen Yle hyökkäsi Bäckmania kohtaan raivokkasti,  mm. Arto Nyberg hyökkäsi Bäckmania kohtaan kuin siihen ohjeet saaneena robottina.  Sama jatkui MTV3:lla ja Nelosellakin, toimittajat todistivat oman epäpätevyytensä ja sen että eivät ole kiinnostuneita totuudesta, vaan tekivät kuten heitä oli ohjeistettu, levittelivät valheita ja valheellisia epäilyksiä Bäckmanista.

Lehdistökin teki osansa, tottakai.
Se keksi mitä mielikuvituksellisimpia tarinoita ja suoranaisia valheita joissa liikuttiin jo kunnianloukkauksen ja solvauksen rajamailla.

Hyökkäämällä Bäckmanin persoonaa vastaan, haluttiin viedä huomio Suomessa hänen paljastuksistaan, haluttiin elää denialismissa.

Epämiellyttävien totuuksien kieltämisen kulttuurissa.
Siten ehdollistaminen toimii, ihmiset ovat kuin nuket joiden naruista päättäjät vetelevät median avustuksella.

Venäjällä kävi päinvastoin.

Kun ihmiset eivät olleet aivopestyjä ja samalla tapaa ehdollistettuja kuin suomalaiset, niin he tajusivat totuuden ja niinpä Suomen suurlähetystön edessä oli jatkuvia mielenosoituksia lapsikauppaa ja aiheettomia huostaanottoja vastaan.

Suomen ymmärrettiin olevan lapsikaupan, fasismin ja totalitarismin maa.
Venäjän kansa joka oli itse elänyt monia vaikeita aikoja, tunnisti sen äkkiä, Suomi samaistuikin  Natsi-Saksaan ja toisen maailmansodan kauhut lapsia tappavista natseista heräsivät eloon.

Venäjän kansa näki totuuden, koska Suomea ulkopuolelta tarkasteltaessa sen näkee objektiivisen selvästi.
Suomalaiset itse taas elävät ehdollistamisensa huuruissa ja sumussa, joista eivät näe, eivätkä siis tajua mitä heidän ympärillään tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti