maanantai 18. maaliskuuta 2013

Suomen lastensuojelu kieltäisi jopa jääkiekonkin lapsilta ja nuorilta

Suomen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten "höttöpäisyyttä" kuvaavaa on se, että jopa
Jarkko Ruudun taklauksesta on tehty lastensuojeluilmoitus:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2013022116701463_jk.shtml

"Lehden mukaan ilmoituksen KalPan 17-vuotiaasta Artturi Lehkosesta teki Kuopion kaupungilla työskentelevä tohtoritasoinen terveydenhoidon ammattilainen.
- Alaikäisten mäiskiminen kaukalossa on jotain aivan käsittämätöntä, nimettömänä esiintyvä nainen sanoo."

Kaikella kunnioituksella naissukupuolta kohtaan, niin kyseisen ilmoituksen tekijä on pihalla kuin lumiukko.

Eiköhän tuo ole SM-liigan kurinpidon ja sanktioiden alainen asia, eikä lastensuojelun.
Taklaukset myös kuuluvat olennaisesti jääkiekkoon ja loukkaantumisia tapahtuu kaikissa lajeissa, vaikka tuo yksittäinen Ruudun taklaus sikamainen olikin.

Haluavatko sosiaalityöntekijät tulla kaukalon laidalle vihkojensa kanssa seuraamaan kun junnut pelaavat?

Vai kielletäänkö samalla koko jääkiekko vallan?

Tämä turhien lastensuojeluilmoitusten teko on kuitenkin äärimmäisen yleistä Suomessa ja niiden varjolla huostataan täällä laittomasti lapsia.

Lastensuojelussa käytetään ilmausta "huolen herääminen", mikä tarkoittaa että kaikkien sosiaali- ja terveysalan toimijoiden tulee tehdä lastensuojeluilmoitus tunteen perusteella, ei siis järjen, vaan tunteen, mutun perusteella.

Sitä siis korostetaan kaikkien sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten koulutuksessa ja kannustetaan siihen. Mutu johtaa kuitenkin useimmiten ihan metsään ja perättömien ilmoituksien tekoon ja lastensuojeluilmoitusten suuri määrä kertookin juuri tästä ja niiden tekemisen helppoudesta. 

Muka hyvää tarkoittaen tehdään Suomessa paljon pahaa juuri lastensuojelun toimesta, kuten fasistisia hyökkäyksiä aseistettujen poliisien kanssa perheiden koteihin vanhemmat pahoinpidellen ja lapset ryöstäen. Senhän aiheettomatkin lastensuojeluilmoitukset mahdollistavat, fasismiin suorastaan yllytetään ja ohjeistetaan :
http://ylojarvi-fi-bin.directo.fi/@Bin/099f025753aa947aea01cc6d46b28807/...

Eli lastensuojeluilmoitus jääkiekkotaklauksesta kertoo kaiken Suomen lastensuojelun nykytilasta. Siitä miten ylireagoidaan kaikkeen mahdolliseen, huolestutaan jopa aivan tavallisesta urheilulajista, vieläpä suomalaisille rakkaasta lajista jossa on maailmanmestaruuksiakin voitettu. 

Koko lastensuojeluilmoitus jääkiekkotaklauksesta olisi suorastaan surkuhupaisa, ellen tuntisi Suomen lastensuojelun tilaa, sen korruptoituneisuutta ja mädännäisyyttä perin pohjin. Lapsikauppa, likainen child trafficking kun on arkipäivää Suomessa, nykyään lapset huostataan vaikkapa köyhyyden (tai muun tekosyyn) perusteella ja sijoitetaan/myydään sijaisperheisiin tai lastenkoteihin; joihin lapsi on ikään kuin tilattu.

Usein vanhemmiltaan riistetyt lapset joutuvat vieläpä pedofiliankin uhreiksi sijaisperheissä, sekä lastenkodeissa sadismin.  Suomessa kun ei lapsilla ole oikeutta bio-vanhempiin.

Entä leviääkö huolen heräämisen mentaliteetti kulovalkean lailla muihinkin lajeihin ja harrastuksiin?

Onko kohta enää mitään mitä lapset saavat Suomessa harrastaa?

Tuleeko lasten elämästä yhä rajoitetumpaa ja rajoitetumpaa ja jyrkkien säädösten määrittämää, vanhempien hakiessa oikeutta viedä lapsi edes harrastuksen pariin?

Olemmeko matkalla yhä totalitaristisempaan yhteiskuntaan näennäisestä demokratiasta?

Mitä oikeuksia lapsella enää on Suomessa?

Ei ainakaan oikeuksia edes omiin vanhempiin, eikä harrastuksiin.

Millaisessa maassa me oikein elämme?
Eikö Suomeen syntyminen olekin pikemminkin rangaistus, kuin mikään lottovoitto?

Perhe instituutiona on ainakin Suomessa kärsinyt rajun inflaation, lapsilla kun vehkeillään ja käydään kauppaa ja sen tekevät Suomen viranomaiset.

Enää ei tarvitse ihmetellä Suomen alhaista syntyvyyttä, täällä kun viranomaiset suorastaan vihaavat lapsia, ei Suomi siis kannusta pareja lasten tekemiseen, vaan vanhemmuus itsessään on pikemminkin rikos suomalaisten fasistien silmissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti