lauantai 9. maaliskuuta 2013

Uusi Suomi sensuroi kiusalliset totuudet Eerikasta

Kirjoitin Uuden Suomen blogiini siitä kuinka Eerika tapettiin lastenkodeissa yleisesti käytetyllä mattoterapia menetelmällä ja kuinka lapsi palautettiin isälleen tapettavaksi koska Eerikan isän äiti oli lastensuojeluviranomainen eli kunnan perusturvajohtaja.

Eerikan isän äiti oli perusturvajohtaja, itse käyttänyt tuota menetelmää ja opettanut sen pojalleenkin käytettäväksi jos lapsi kiukuttelee.

Eerikan äitipuoli oli myös työskennnellyt erityislastenkodissa ja tiesi niiden menetelmät ja osasi käyttää mattoterapiaa.
Jota sitten hän ja Eerikan isä sovelsivat Eerikaan, sillä seurauksella että Eerika tukehtui kuoliaaksi.

Julkaisin tämän peitellyn totuuden Uudessa Suomessa ja äkkiä lehden sponsorit, SOS-lapsikylät, Pelastakaa lapset ry., lastensuojelu ja  monet muut tahot hermostuivat. Minun kirjoituksestani tehtiin äkkiä kymmeniä valituksia Uuden Suomen toimitukseen.

Ja hups heijaa, blogini katosi salamannopeasti, lehti siis poisti sen ja asetti minulle myös myöhemmin kirjoituseston Uuden Suomen Puheenvuoro-osioon.

Raha siis puhui ja meni totuuden ja vapaan tiedonvälityksen edelle.
Huusko, Herlinit ja co. ovat nyt tyytyväisiä, ikävät totuudet on lakaistu kirjaimellisesti maton  alle.
Lehti siis asettui ison rahan ja lapsibisneksen puolelle, lapsien kidutuksen ja alistamisen mattoterapialla sallien.
Blogini poisto oli selvä statement siitä.

Mattoterapia saa jatkua ja SOS-lapsikylät, Pelastakaa lapset ry. sekä monet muut alan toimijat voivat  tekopyhästi vakuutella tekevänsä hyvää, samalla kun heidän laitoksissaan lapsia alistetaan mm. mattoterapialla ihan päivittäin.


Olisiko suomalaisten vihdoinkin aika herätä ruususen unestaan todellisuuteen?
Vai ovatko suomalaiset edelleen niin tyhmiä, empatiaamputoituja ja sydämettömiä että antavat lasten kärsiä kidutusta päivittäin lastenkodeissa?

Itse purkaisin suurimman osan niistä ja sallisin huostaanotot vain vakavissa päihde ja väkivaltakotien tapauksissa.

Nykyäänhän lapsia huostataan varmuuden vuoksi ja medikaalisista syistä.

Eli katsotaan että lapsi voi mahdollisesti ehkä tulevaisuudessa olla vaativa hoidettava vanhemmilleen.
Melko monta jossia, eikö vain?

Näin se kuitenkin menee Suomessa vuonna 2013.


3 kommenttia:

 1. Vittu että oot äijä sekasin... ottasit nyt ees vähän selvää asioista ennen ku rupeet huutelemaan

  VastaaPoista
 2. Minä itse olen ihmisoikeusaktivistina kirjoittanut näistä Suomen julmuuksista lapsia kohtaan rehellisesti omalla nimelläni ja kaiken paljastaen. Myös sen minkäläinen bisnes tähän lastensuojeluun liittyy ja minkälaisia julmia kurinpitokeinoja lastenkodeissa yleisesti käytetään.
  Sen sijaan kommentoija käyttää salanimeä/feikkiä, miksiköhän?
  En toisaalta minäkään haluaisi nimeäni liitettävän lastensuojelu ja lastenkotien julmuuksiin, väkivaltaan ja vääryyksiin. Kommentoi ensi kerralla omalla nimelläsi, jos sinulla on kanttia siihen.

  VastaaPoista
 3. Tämä feikki Keijo Sorvastonlampi ei edelleenkään uskalla kirjoitella rehellisesti omalla nimellään näin vakavaan asiaan, vaan piiloutuu kuin selkärangaton nilviäinen keksityn salanimen taakse. Hän harrastaa tuolla feikillään trollaamista mm. nettipalstoilla, mahdollisesti hän käyttää muitakin salanimiä.
  En viitsi ruokkia trollia ja poistan kaikki kyseisen feikin lapsikauppaa ja väkivaltaa sekä alistamista lapsia kohtaan puolustelevat ja lasten ja perheiden oikeuksia rikkovat viestit sitä mukaa kun niitä tulee.

  VastaaPoista