perjantai 8. maaliskuuta 2013

Vasemmistoliiton fetisseinä kuolema ja viranomaiset


Jokin aika sitten vasemmistoliiton Anna Kontula puolusteli lastensuojelu viranomaisten toimintaa hyvin viranomaisuskovaiseen tyyliinsä, joka kieli että hänen mielestään jokainen syntyvä lapsi on aina valtion omaisuutta.

 Kirjoituksesta löyhkäsi naiivi usko siihen että viranomaiset tekevät aina oikein ja tietävät kaiken paremmin ja tavallinen kansa ei ole mitään. Viranomaiset saivat kyseisessä, sinänsä tyhjänpäiväisessä Kontulan kirjoituksessa aseman fetissinä, jonain jota palvoa ja jonka valta kiihotti.

Viimeksi samainen heitukka jätti sitten kuitenkin kirjallisen kysymyksen sisäministeri Päivi Räsäselle, kun Kotkassa vasemmistoliiton kirjanesittelytilaisuus jouduttiin poliisin toimesta perumaan puutteellisten turvajärjestelyjen vuoksi.

Se kuvaakin hyvin nykyistä vasemmistoliittoa puolueena, se puuhastelee omissa pienessä vihervasemmistolaisissa ympyröissään ja on todellisuudesta pahasti vieraantunut.

 Jos joku viranomainen sen jäsenien toimintaa vähänkin rajoittaa, niin silloin nostetaan kaamea meteli, mutta tavallisen kansan oikeuksien loukkaamisen kuten laittomat ja aiheettomat huostaanotot tai laittomat kotietsinnät Kontula ja kumppanit hyväksyy ilolla.

 Kyse on siis kaksinaismoralismista, pyhää vasemmistoliittoa ja sen edustajia/ehdokkaita ei saa mitenkään loukata tai heidän vapauksiaan rajoittaa, mutta tavallisella kansalla sen sijaan ei ole sen mielestä mitään oikeuksia.

Viimeisin tapaus on vasemmistoliiton pitkäaikaisen kansanedustajan Esko Seppäsen kuoleman palvonta, glorifiointi ja fetismi. Hän kirjoitti avoimesti kuolemaa saarnaavan kirjoituksen, kirjoituksen jonka tarkoituksena oli saada ajettua ns. laillisen eutanasian asiaa.

Ehkä sitten Seppästä kiihottaa ajatus kuolemasta, niin paatoksellisella tunteella hän oli tuon kirjoituksensa kirjoittanut?

Tai ehkä häntä motivoi odottava perintö, sen tiellä vain on yhä vielä hengissä sinnittelevä vanhus ja kovasti tekisi mieli tarjota eutanasiaa?

Valitettavasti Suomen laki on vielä turhan jäykkä ja palkkapäivä siirtyy. Tai ehkä asiassa ei ole mitään persoonallista otetta, ehkäpä hän vain hakee säästöjä ihmishenkien kustannuksella kuten vihervasemmistolaiset aina ennenkin?

Ja senhän eutanasia tarjoaisi. Ainahan ihmishenki halpa, suorastaan arvoton Suomessa on ollut ja juuri Seppäsen kaltaisten ihmisten takia joiden mielestä ihmisellä on vain välineellinen arvo, ei mitään muuta.

Kun sellaiset ihmiset siis puhuvat ihmisarvosta he tarkoittavat vain ihmisen välineellistä arvoa, sitä miten paljon ihminen tuottaa. Ei-tuottava ihminen on heidän ajattelussaan siten arvoton. Ihmisoikeudet ja inhimillisyys, oikeus elämään kaikilla, niitä hän ei millään ymmärrä.

Ne ovat hänelle jotain aivan käsittämätöntä hepreaa, ei materialisti sellaisia ymmärrä. Hänen mielestään ei elämä ole lahja, vaan jotain josta luovuttaa, hakea ulospääsy jos sattuu sairastumaan vakavasti.

Elääkö ja kuoleeko hän itse omien oppiensa mukaan?
Vai onko hänen tavoitteensa vain harventaa tuottamattomien ihmisten määrää?

Itse Raimo Sailaskin saattaisi olla ylpeä tuosta omituisesta, lähes linkolamaisesta tavasta tehdä säästöjä.

Kaikilla ei valitettavasti ole ymmärrystä siitä että niin nautinto kuin kipukin kuuluvat elämään. Elämä on kuitenkin niin ainutkertainen asia, että sitä ei kenenkään pitäisi halventaa, saati sitten heittää pois noin vain.

Onneksemme Seppänen ei ole Suomen diktaattori, Suomen väkiluku kun olisi paljon nykyistä pienempi hänen karsittuaan omasta mielestään ne tuottamattomat turhakkeet pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti