perjantai 26. huhtikuuta 2013

Adressin P.O.K. piiloagendana maahanmuuttajavihan lietsominen?

Kuten tiedetään, niin on Alppilan koulu Helsingissä kansainvälinen ja monikulttuurinen koulu maahanmuuttajataustaisine oppilaineen.

Siellä opiskelee lapsia joiden taustat johtavat moniin kiehtoviin maihin ja kulttuureihin.
Se on siis uudenaikainen koulu yhä monikulttuurisemmaksi käyvässä Suomessa.:)

Kun adressin "Pelastakaa opettaja Korhonen" menestystä pohtii, niin joutuu väistämättä kahden ikävän tosiasian eteen, lapsivihan ja rasismin.

Lapsivihasta olen jo kirjoittanut riittävästi sekä myös siteerannut muita kirjoittajia, eikä sen kieltämisessä ole mitään mieltä, sillä niin selvää sen todellisuus Suomessa on.

Entä sitten maahanmuuttajaviha?

Umayya Abu-Hanna kirjoitti siitä millaista rasismia hänen adoptiotyttärensä oli kohdannut suomalaisten taholta ja niinkin kansainvälisenä kaupunkina pidetyssä paikassa kuin Helsinki:

Lottovoitto jäi lunastamatta

"Noin kolme kertaa kuukaudessa joku ihan tavallinen suomalainen häpäisi tyttäreni äitinsä edessä. Teinipojat ratikkapysäkillä saattoivat naureskella: "Neekeri, neekeri."

Finnairin Pariisin-lennolla nelikymppinen suomalaispariskunta lähestyi kaksivuotiasta tytärtäni, joka seisoi matkalaukkuhihnan edessä. Hymyilin, koska ajattelin heidän aikovan sanoa jotain söpöä. Mies työnsi päänsä lähelle tytärtäni ja murahti: "Saatanan neekeri, näpit irti laukuista!"

Kun tällaiset kohtaukset toistuivat, en enää tiennyt, miten saisin tyttäreni uskomaan, että ihminen on arvokas, että hän itse on arvokas."

Tämä on siis todellisuus rasistisesta Suomesta.

Selvitin myös huvikseni hieman adressin aloittajan mielipiteitä ja kartoitin hänen arvomaailmaansa.

Millainen ihminen oikein aloittaa tämmöisen adressin?

Taustalla näyttää olevan ennakkoluulot maahanmuuttajia ja pakolaisia kohtaan, yhteiskunnan tuloerojen kasvun hyväksyminen ja jopa niiden ihaileminen.

Ilmeisesti epäpyhänä tarkoituksena muuttaa Suomi Euroopan Brasiliaksi?
Sekä kuntien palvelujen yksityistämiseen pyrkiminen.

Hän sai 104 ääntä kunnallisvaaleissa 2012 eikä tullut valituksi.

Selkein ero arvokysymyksissä tämän Perussuomalaisten ehdokkaan näkemyksissä oli Vasemmistoliittoon.

Jotain täytyi tehdä pian, jotta sama ei toistuisi ja kuin tilauksena tarjoutui mahdollisuus populismiin Alppilan koulun välikohtauksen myötä.
Halla-Ahon "jalanjäljillä" siis oltiin, taas kerran yksi persu kansaa kiihottamassa.


Alppilan koulun tapauksessa opettaja Korhonen edustaa suomalaista perusmiestä kaljamahoineen ja huonone ulosantineen, vastapoolina taas maahanmuuuttajataustaiset oppilaat.

Tarina opettaja Korhosesta muka sankarina uppoaakin siksi kuin häkä suomalaisiin tynnyrissä kasvaneisiin juntteihin.

Häneen on helppo samaistua.

Adressi keräsi äkkiä yli 100000 allekirjoitusta ja sen nykyinen määrä on noin 216000.
Itse aloin lukemaan ja kommentoimaan adressia eräässä vaiheessa.

Tarkoituksenani ihan vain saada vastauksista tietoa arvomaailmasta ja siitä jakaisivatko adressin allekirjoittajat yhteisen arvomaailman, löytyisikö yhteisiä nimittäjiä?

Se onnistui paremmin kuin hyvin.

Adressin kommentit pursuivat lapsivihaa ja adressissa myös jaettiin lukuisia kertoja videoita maahanmuuttajalapsista jotka eivät liittyneet mitenkään Alppilan tapaukseen ja joiden ainoa tarkoitus oli lietsoa xenofobiaa.

Blogittajaa lainailtiin joka kirjoitti vaikka mitä mielikuvituksellista törkyä lapsesta johon opettaja kävi käsiksi ja hänen perheestään.

Aivan kuin hommafoorumilta siis.


Adressi oli siis alusta alkaen poliittinen ja populistinen ja sen piiloagendana oli lietsoa maahanmuuttajavihaa.

Kun Suomessa jo ennestään elää vahva lapsiviha, niin adressissa yhdistettiin nämä kaksi asiaa: lapsiviha ja muukalaisviha.


Adressi suorastaan ajoittain pursusi kommenteissaan lapsi- ja muukalaisvihaa.

Opettaja Korhonen esitettiin suomalaisen kulttuurin vähäpuheisena ja epäsosiaalisena toiminnan miehenä joka laittaa maahanmuuttajat ja ymmärtämättömät maahanmuuttajataustaiset lapset järjestykseen, vaikka sitten väkivalloin.

Ja tarinaan kuuluu myös että väkivaltaa vähäteltiin.Samalla kuitenkin unohdettiin että opettaja Korhonen toimi väärin ja ylimitoitettua voimaa käyttäen, eli väkivaltaisesti.
Hän poisti ensimmäisen lapsen mielivaltaisesti, vain huomiota hakeakseen ja päteäkseen.

Toisen kohdalla taas menetti hermonsa, työnsi ensin vasten seinää ja "paiskasi" lopulta lapsen ulos ruokalasta vaarallisesti portaikkoon.
Aiheuttaen vakavan vaaran lapsen terveydelle.  

Eli turpaan saa vetää suunsoitosta, sitä opettaja (tahtomattaankin?) edustaa.

Portaikkoon viskattu lapsi leimattiin häiriköksi ja siten oikeutettiin hänen kaltoin kohtelemisensa.

Niin Alppilan rehtori, koulun muut opettajat, opetusvirasto ja Helsingin kaupunkikin paheksuivat opettajan toimintaa ja tuomitsivat sen yksimielisesti.

Mutta totuudella ei ollut kuitenkaan enää mitään merkitystä fanaattisille lapsi/rotuvihaa tunteville urvakkeille, nämä taantumukselliset kun eivät millään voineet ymmärtää että heidän eniten vihaamiaan ihmisiä ei saa nakella portaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti