keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Suomi, nykyajan Gomorra jossa pahuus on korvannut hyvyyden

Suomi on maa jossa pahuutta pidetään hyveenä.
Pahuudesta on tullut Suomessa hyve ja siksi pahuuden tekemiseen Suomessa kannustetaan rahapalkkioilla ja sosiaalisella arvostuksella.
On luonnollista että maa joka palvelee Paholaista, on korvannut hyvyyden pahuudella.

Ensiksi Sodoman ja Gomorran käsitteistä lyhyesti.
Mistä me puhumme kun me puhumme Sodomasta ja Gomorrasta?
Me puhumme kahdesta pahuuteen vihkiytyneestä kaupungista jotka tuhoutuivat koska niissä pahuus oli ottanut hyvyyden paikan. Eli siellä asiat olivat siis menneet ihan mullin mallin, sekaisin, pahaa pidettiin hyvänä ja hyvyyttä pahana. Kaikenlainen pahuus rehotti ja siihen kannustettiin ihmisiä, nuo kaupungit siis suorastaan palvoivat pahuutta ja Paholaista.

Sodomassa ja Gomorrassa rehotti siis laillinen pedofilia, lapsityövoima, kaikenlaiset irstaudet ja haureudet, veriset ihmisuhrit, orjatyövoima, kaikenlainen ihmisten hyväksikäyttö, tekopyhyys, epärehellisyys ja valehtelu, kaiken  hyvän muuttaminen pahaksi, ihmiskauppa, sadismi ja alistaminen, sekä väkivalta, myös monet lapset riistettiin vanhemmiltaan ja ne uhrattiin Pedolle.

Gomorrassa näitä asioita ei pidetty pahoina.

Eikö kuulostakin aivan Suomelta?

Sillä lähes kaikkia noita Sodomassa ja Gomorrassa harrastettuja asioita Suomi tukee ja jopa kannustaa niihin. Suomessa lastensuojelu ryöstää lapset vanhemmilta aivan tavallisista perheistä ja myy ne sijaisvanhempina esiintyville pedofiileille, myös lastenkodeissa henkilökunta käyttää usein lapsia seksuaalisesti hyväkseen aina hiplaamisesta raiskauksiin asti.

Eli Suomi tukee pedofiliaa ja lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa, aivan kuin Gomorrassa aikoinaan tehtiin.

Myös lapsiin kohdistuva alistaminen ja sadismi lastenkodeissa (mm. mattoterapialla) on aivan yleistä.
Ne ovat siis lasten keskitysleirejä tai kidutuskammioita joissa katsotaan miten paljon lapsi kestää.

Tätä kaikkea pidetään hyvänä Suomessa ja lastenkotien ja lapsikylien mainokset jakavat propagandaa pankkiautomaateilla, netissä, televisiossa, lehdissä, oikeastaan joka paikassa, niihin niillä on hyvin varaa, maksaahan Suomen valtio lasten kiduttamisesta, alistamisesta ja raiskaamisesta hyvät rahat jokaiselle lastenkodille ja lapsikylälle. Se on myös vääristänyt useimpien suomalaisten ajattelutavan, siksipä esimerkiksi Venäjällä tiedetään Suomen lastensuojelun oikea tila paremmin kuin itse Suomessa 

Lapsibisnes on siis tuottoisampaa kuin vaikkapa huumekauppa ja monille rikollisille ja löyhän/venyvän moraalin omaaville ihmisille siksikin paljon houkuttelevampi vaihtoehto.
Varsinkin kun lapsia kiduttamalla ja alistamalla lastenkodissa/sijaisperheessä saa myös nauttia
sosiaalisesta arvostuksesta.
Saa kuulla olevansa pyhimys ja voi siihen myhäillä tyytyväisenä ja sanoa "teen vain työtäni, olen ammattilainen".

Jos cv:ltä löytyy kokemusta kiduttajana toimimisesta Turkissa tai mestaajana Kiinassa, niin voi olla varma että saa työpaikan suomalaisesta lastenkodista tai lastenkylästä  tai kelpaa ensiluokkaiseksi sijaisvanhemmaksi Suomen lastensuojelun mielestä.

Lastenkodin sadisti nauttii kun saa kääriä lapsen tiukasti mattoon ja vielä istua maton päälle, niin että lapsi ei saa edes henkeä ja löytyyhän niistä oikein vankisellitkin lapsia varten. Suomessa, nykyajan Gomorrassa kun ajatellaan että on oikein alistaa, raiskata ja pahoinpidellä lapsi, kunhan se tehdään ammattimaisesti, eli ammattilaisen ottein.

Suomessa, Natsi-Valtiossa kun eletään, niin lokeroidaan ja diagnosoidaan lapset herkästi vaikkapa käytöshäiriöisiksi, ongelmallisiksi, haastaviksi tai milloin miksiki ja näille suomalaisten mukaan "pahoille" lapsille saa sitten lastenkodin/sijaisperheen ammattilainen tehdä mitä vaan.

Suomessa ollaan vakaasti siinä uskossa, että kun rautainen ammattilainen raiskaa, hakkaa tai alistaa lapsen käärimällä mattoon ja istuu sitten vielä päälle niin että lapsi melkein tukehtuu, niin on se silloin vain hyvää kuria jota haastavat ongelmalapset tarvitsevat.
Mutta minusta moinen on edelleen sairasta.

Gomorrassa lapsia uhrattiin Pedolle, Suomessa taas lapsia uhrataan Lapsen Edulle joka ahmii lapset suihinsa. Kierot, rikollisen ajatustavan omaavat lapsibisneksen toimijat  kun ovat yhden ainoan ilmauksen ottaneet YK:n Lapsen oikeuksien yleissopimuksesta saadakseen näyttämään sairaan toimintansa hyveelliseltä.

Se on siis vain orwellilaista uuskieltä jossa sana tarkoittaa ihan muuta kuin sen alkuperäinen, kirjaimellinen merkitys. Ja kun lapsen edulla voidaan perustella täysin laittomat ja turhat huostaanotot, niin sen oikea merkitys lapsikauppiaiden ja Suomen lastensuojelun tarkoittamana onkin jota kuinkin seuraava:
"Lapsen etu tarkoittaa kaikkia niitä toimia joilla lasta voidaan hyväksikäytttää niin taloudellisesti, seksuaalisesti kuin muutenkin ammattilaisten tekemänä. Jos lapsen etu on tulla ammattilaisen raiskaamaksi ja alistamaksi mattoterapialla lastenkodissa, niin myös se kuuluu lapsen oikeuksiin."

Sairaaksi on Suomen maa muuttunut, eikö totta?
Pahuudesta on tullut hyväksyttyä ja jopa hyve, aivan kuin jo Gomorrassa aikoinaan.

Siellä oli myös orjuus yleisesti hyväksyttä, kuten Suomessakin, vaikkakin vain tekopyhällä työkokeilun, työelämävalmennuksen, kuntouttavan työtoiminnan tai työharjoittelun nimellä.
Uudessa Gomorrassa (Suomi) siis vain ilmaukset ovat erilaisia, silti kyse on täsmälleen samasta pahuudesta, ihmisten härskistä hyväksikäytöstä.

Suomen maa palkitsee rahallaan tekopyhyydestä, itsekkyydestä, halpamaisuudesta,  epärehellisyydestä, ihmisten hyväksikäytöstä, alistamisesta, raiskauksista, sadismista, väkivallasta ja irstauksista.

Sillä ne ovat Paholaiselle mieluisia asioita.


 Ja miten kävikään Sodoman ja Gomorran:

http://www.fkf.net/RonWyatt/sodoma/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti