tiistai 16. huhtikuuta 2013

Suomi, väkivaltaa ihannoiva kraft heil yhteiskunta

Kraft on saksaa ja tarkoittaa voimaa ja voimaa väkivallan muodossa ihannoidaan Suomessa.

Jos lapsi tai kansalainen ei alistu kyykytettäväksi, ihmisarvoaan alentaviin asioihin tai mielivallan uhriksi vaan puolustaa sanallisesti itseään tai vaikkapa koulutoveriaan, niin seuraavaksi hänet alistetaan väkivallalla.

Sen uhriksi voi joutua vaikkapa lastaan puolustava vanhempi tai lapsi koulussa.
Niin tämä suomalainen väkivaltakoneisto toimii.
Siihen liittyy myös aina uhrin syyllistäminen, eli ihmisen joka on joutunut väkivallan uhriksi.

Väkivalta ei ole mikään uusi ilmiö Suomessa, vaan sillä on pitkät perinteet.
Suomi onkin Euroopan väkivaltaisin maa.
Väkivaltaan törmää Suomessa kaikkialla.

Parisuhdeväkivalta on hyvin yleistä, katuväkivaltaa on Suomessa paljon, perinteistä lasten tekemää koulukiusaamista lähes joka koulussa, poliisiväkivalta on Suomessa erittäin yleistä ja uhrit joskus menehtyvätkin, lapsiaan kurittavia ja hakkaavia vanhempia hyvin paljon,  lastenkodeissakin on paljon väkivaltaa ja lasten alistamista ja usein sijaisvanhemmat kohtelevat sijaislapsia väkivaltaisesti ja alistavasti.
On jopa opettajia jotka käyvät lapsiin käsiksi.

Kuten juuri viimeksi Alppilan koulussa: opettaja pahoinpiteli lapsen

Väkivaltaa on Suomessa siis kaikilla tasoilla.
Me suomalaiset olemmekin äärimmäisen väkivaltainen kansa.

Suomalaiset hyväksyvät väkivallan lapsia kohtaan, mutta eivät kutsu sitä väkivallaksi, vaan kasvatukseksi ja kuritukseksi.

Ja jos suomalaiset kokevat uhatuksi oman oikeutensa käyttää väkivaltaa, niin he joukolla lähtevät puolustamaan vaikkapa lapseen käsiksi käynyttä aikuista.

He ymmärtävät ihmistä joka käyttää väkivaltaa vastauksena sanallisesti esitettyyn kritiikkiin, katsoohan sellainen heitä aina peilistä:  lyö lasta se kannattaa

Useimmilta suomalaisilta puuttuu empatiakyky täysin ja kun ei pysty asettumaan toisen asemaan, niin sellainen ihminen myös hyväksyy väkivallan, jopa lapsia kohtaan.
Mutta kutsuu sitä aina kasvatukseksi tai kuritukseksi.

Sellainen ihminen ei ole koskaan kuullutkaan lasten oikeuksista, vaan rikkoo niitä tietämättään ja varmistaa sen että Suomi pysyy väkivaltaisena maana jatkossakin.

Ovathan tutkimukset todistaneet että väkivaltaisen kasvatuksen vanhemmiltaan saaneet myös yleensä jatkavat väkivallan kierrettä eteenpäin omille lapsilleen.

   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti