perjantai 3. toukokuuta 2013

Vammaisia tapetaan Suomen sairaaloissa eutanasian avulla

Luin vapun Iltalehdestä kuinka vammaista Aleksia syrjittiin Lahden kaupunginsairaalassa sillä seurauksella että hän menehtyi.

Aleksin sydän pysähtyi ja silloin aletaan Suomen sairaaloissa elvyttämään potilasta, kunhan hän ei vain ole vammainen.
Jos hän on, niin hänen annetaan kuolla, eli tahdonvastainen passiivinen eutanasia on jo nyt käytössä Suomen sairaaloissa ympäri maan:

"Aleksin omahoitaja ja sairaanhoitaja olivat huoneessa kun poika lakkasi hengittämästä. Pojan elottomuus huomattiin heti. Päivystävä lääkäri hälytettiin paikalle.
Kukaan heistä kolmesta ei ryhtynyt elvytystoimiin."

 Häntä ei siis yritettykään elvyttää, vaan hänen katsottiin vain kuolevan, olihan hän heille vain vammainen ja erilainen.

Suomen kielessä sanasta erilainen on tullut synonyymi sanan vähempiarvoinen kanssa.
Kun suomalaiset puhuvat  erilaisuudesta tai erilaisista ihmisistä, tai erilaisista ystävistä he samalla arvottavat nuo erilaiset automaattisesti vähempiarvoisiksi, joiksikin joiden elämällä tai kuolemalla ei ole mitään väliä, arvoa tai merkitystä.

Niin ajattelivat myös Aleksin omahoitaja, huoneessa ollut sairaanhoitaja ja päivystävä lääkäri.

"Elvytyskieltoa ei ollut, vuoteen ääressä seisoi lääkäri ja kaksi  hoitajaa, mutta Aleksia ei autettu"

 Hän oli heille erilainen ja siten vähempiarvoinen, oikeastaan arvoton riippakivi.
Jokin jota nämä paremmat ihmiset, lääkärit ja hoitajat eivät halunneet katsella.
Vammainen kun loukkasi heidän herkkää estetiikan tajuaan.

"-Missä on kehitysvammaisten tasa-arvo? Voiko Suomessa kuolemakin olla eriarvoinen, isä kysyy"

Ei Suomessa vammaisilla ole koskaan mitään arvoa ollutkaan.

 Suomella on pitkät perinteet natsismissa ja fasismissa ja sairaalat vain heijastavat suomalaista mentaliteettia. Tapettiinhan Natsi-Saksassakin ensimmäiseksi vammaiset ja homot.

Suuri ero on että siinä että missä Saksassa sodasta opittiin ja siellä nykyään vastustetaan kaikkea syrjintää ja vihataan natsimaisuutta, niin taas Suomi, Natsi-Saksan liittolainen ei oppinut sodasta mitään. Samat syrjivät rakenteet ovat täällä edelleen kuin ennen, jopa entistä karumpina.

Ennen ei sentään kehitysvammaisia tapettu Suomessa, vaikka toki äärimmäisen huonosti kohdeltiinkin,  vaan heidät lähetettiin tapettavaksi Natsi-Saksaan.

22-vuotias Aleksi joutui sairaalaan alunperin kurkkuoperaation vuoksi ja aika komplikaatioiden takia venyi yli vuodeksi.  Aleksi oli silti täysin toimintakykyinen, hän mm. viritteli videoita ja katseli niitä.


Tapauksesta tehtiin kantelu Valviraan ja Valvira totesi päätöksessään, "ettei Aleksin hoito Lahden kaupunginsairaalassa ollut kaikin osin asianmukaista".

Toinen sairaanhoitajista ja lääkäri saivat Valviralta kyllä huomautuksen, mutta se oli aivan onneton rangaistus taposta.
Samanlaisen huomautuksen voi työntekijä saada jossain toisessa ammatissa jos hän antaa asiakkaalle rahasta väärin takaisin.

Huomautus tahtoo sanoa että olisitte nyt edes näyttäneet tekevänne jotakin kuoleman estämiseksi.
Rikkoihan lääkäri lääkärinvalansakin ja silti pelkkä huomautus.

Sillä todennäköisesti huomautuksella ei ollut mitään merkitystä tai vaikutusta heidän työhönsä, vaan  he jatkavat kehitysvammaisten tahdonvastaista auttamista kuolemaan kuten ennenkin.

Ajattelevat varmasti ylimielisesti ja tekopyhästi päästävänsä heidät kärsimyksistään.

Tämä tapaus todistaaa sen että: passiivinen, potilaan tahdonvastainen eutanasia on siis jo käytössä Suomen sairaaloissa.
Jos eutanasia laillistettaisiin, niin se helpottaisi natsi-lääkärien ja fasistihoitajien työtä, silloin ei enää tarvitsisi salailla kehitysvammaisten "auttamista" kuolemaan.

Vammaista "sairastunutta lasta käsitellään kuin saattohoitopotilasta. Joitakin vanhempia on uhattu jopa lastensuojelutoimenpiteillä, jos he eivät suostu hoidon rajaamiseen".

Suomen lastensuojelukin on siis valjastettu syrjinnän ja fasismin palvelukseen.

"Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiri sai eduskunnan oikeusasiamieheltä muutama vuosi sitten huomautuksen vammaisia koskevasta ohjeistuksesta"
 Husin johtavalla ylilääkärillä oli ohje jonka mukaan "syvästi kehitysvammaiset eivät kuulu tehohoidon piiriin". Ja ohje rajoitti vammaisten lasten oikeutta hoitoon Hyksin Lasten ja nuorten sairaalassa. "Sairaala oli tehnyt vammaisille lapsille DNR-päätöksiä vastoin vanhempien tahtoa, tai jopa tietämättä. Potialasasiakirjoihin oli kirjattu rajoituksia kuten "infektioita ei hoideta", "ei iv-nesteitä", "ei monitorointia" ja "ei lisähappea".

Ainoa mikä tästä seurasi oli huomautus. 
Ties kuinka monta kehitysvammaista lasta ehti kuolla ennen tuota huomautusta.
Mutta eihän vammaisilla ole Suomessa edes ihmisarvoa ja sairaaloiden toimintakin heijastaa aina maan yleistä mentaliteettia.


Suomi on poikkeuksellisen, ahdasmielinen, väkivaltainen, fasistinen ja natsimainen yhteiskunta.
Jo lapset käyttävät sanaa vammainen väärin solvaten sillä toisia tavallisia lapsia/nuoria.
Eli lyömäaseena verbaalisessa väkivallassa.
Toinen yleinen solvaus lasten/nuorten keskuudessa on homo.
Toki samaa tekevät aikuisetkin, ovathan vähemmistöt Suomessa halveksittuja ja vihattuja.
Se siis kielii heidän arvomaailmastaan ja ahdasmielisyydestään.

Onko sitten mikään sattuma että Natsi-Saksassa juuri homot ja vammaiset olivat (juutalaisten ohella) kaikista halveksituimpia ja vihatuimpia? 
Enpä usko.
Maa joka on Natsi-Saksan jatke halveksii ja vihaa myös samoja asioita yhtä suurella antaumuksella, vähemmistöjä.Vammaisten ahdasmielinen ja natsimainen kohtelu Suomessa ja heidän "auttamisensa" kuolemaan tahdonvastaisen passiivisen eutanasian avulla sairaaloissa on mitä räikein ihmisoikeusrikkomus.

Häpeän olla suomalainen, niin pahasti vähemmistöjä tässä maassa syrjitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti