perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ylöjärveläiselle ihmisoikeusaktivistille raju syyte viranomaisten mielivallan, fasismin, psykoterrorin ja natsismin paljastamisesta julkisesti

Ylöjärveläistä tunnettua ihmisoikeusaktivistia odottaa raju syyte viranomaisten mielivallan, psykoterrorin, henkisen ja fyysisen väkivallan ja väärinkäytösten paljastamisesta julkisesti.
 Kaiken sen paljastamisesta mitä poliisi ja lastensuojelu tekee jos perheestä tehdään täysin aiheeton ja perätön lastensuojelu-ilmoitus.

Syyttäjä vaatii Aki Saarikoskelle vankeutta törkeästä kunnianloukkauksesta ja tuomio voi olla jopa 2 vuotta vankeutta. Ja tämä kaikki vain totuuden kertomisesta netissä.
Sananvapaus ei siis merkitse fasisteille mitään.

 Syyskuussa 2012 Suomen poliisi vangitsi Aki Saarikosken mielivaltaisesti, raudoitti ihmisoikeusaktivistin kuin eläimen ja heitti löyhkäävään vankiselliin mädäntymään.
Ja nyt häntä odottaa siis kahden vuoden vankeus.

Kaikki perustuu väkivaltaiseen riehumiseen ja väkivaltaiseen, fasistiseen iskuun jonka Ylöjärven lastensuojelu yhdessä poliisin kanssa teki ihmisoikeusaktivistin perheen kotiin ja jonka Aki Saarikoski paljasti netissä.

Ihmisoikeusaktivistin ovea oli kesällä/syksyllä 2012 mm. potkittu ja hakattu lastensuojelun perhetyöntekijöiden toimesta, vauvaa ravisteltu ja riepoteltu, herätetty vauva väkisin ja peloteltu tätä, itse ihmisoikeusaktivistia ja hänen avopuolisoaan solvattu ja peloteltu mm. kidutuksella ja Aki Saarikoski pahoinpidelty poliisin toimesta.

Poliisin ja Ylöjärven lastensuojelun kanta on selkeä, ihmisoikeusaktivisti Aki Saarikosken saa viranomaiset pahoinpidellä, hänen lastaan saa riepotella, ravistella, heitellä, pelotella ja herättää väkisin, häntä ja hänen avopuolisoaan saa solvata ja uhkailla.   
Myöskään hänen kotiaan ei tarvitse kunnioittaa mitenkään.

Hänen perheensä ja lapsensa oikeuksia on rikottu todella törkeästi, tehty rikoksia heitä vastaan, jotka poliisi ja Suomen mätä oikeuslaitos on hyväksynyt.
Hänen lapsensa oikeuksia on rikkonut Ylöjärven lastensuojelu ja poliisi ja silti he eivät joudu siitä mihinkään vastuuseen. 
Niin mätä ja sairas maa Suomi on. 

Aki Saarikosken saa myös heittää mädäntymään haisevaan selliin, jos hän sananvapauttaan toteuttaen kertoo totuuden julkisesti. 

Ihmisoikeuksia ei Aki Saarikoskella ja hänen perheellään katsota olevan.

Aki Saarikoski teki tästä kaikesta myös lukuisia rikosilmoituksia poliisille, jotka eivät ylittäneet edes esitutkintaa ja yksi rikosilmoitus jätettiin jopa kokonaan tutkimatta.
Ihmisoikeusaktivistille jäi se käsitys että poliisi siunasi kaiken lastensuojelun toiminnan. Perhetyöntekijä olisi Ylöjärven poliisin mukaan saanut vaikka tappaa vauvan, tekihän perhetyöntekijä vain työtään viranomaisena.

Ja kuten tämäkin tapaus osoittaa, niin viranomaisilla on Suomessa käytännössä syytesuoja. He saavat tehdä ihan mitä vaan ja käyttää asemaansa vaikka kuinka härskisti hyväksi.Lapsen etu ei ainakaan siis ollut Ylöjärven lastensuojelun mielessä, pikemminkin bisnes, lapsen huostaaminen ja myyminen sekä samalla lastensuojelukertoimen nostaminen.

Ja mikä tärkeintä, kaikki perustui TAYS:in terveydenhoitajan ja Ylöjärven terveyskeskuksen perhetyöntekijöiden aiheettomaan lastensuojelu-ilmoitukseen.

Taustalla on Suomessa viranomaisten keskuudessa vaikuttava fasismi.
Aki Saarikoskea ja hänen avopuolisoaan pidettiin ali-ihmisinä, joillain joilla ei ole ihmisarvoa ja joilta voi lapsen huostata noin vain. Heidät määriteltiin sellaisiksi siksi koska TAYS:sin hoitaja näki avopuolison sängyn laidalla pehmoleluja ja veti johtopäätöksen että nainen leikkii niillä ja koska Aki Saarikosken ja hänen puolisonsa käytöstä ja ulkonäköä ylitulkittiin (hyvin yleistä Suomessa, elämme pinnallisten idioottien maassa). 

Aki Saarikoski ja hänen avopuolisonsa eivät siis Suomen viranomaisten mukaan kelvanneet ulkonäkönsä vuoksi vanhemmiksi.
Heidän oli kiellettyä hankkia lapsi Suomessa, mutta sitähän he eivät tienneet, he luulivat että lapsi on Jumalan lahja jota ihmiset kunnioittavat.

Näitä kahta siis pidettiin jälkeenjääneinä, vammaisina, ali-ihmisinä joilla ei ole mitään oikeuksia. 
Eli epäihmisinä. 
Kun heidät oli näin lokeroitu, alettiin kiireesti etsimään mahdollisuutta huostaanottoon jotta täysin terve lapsi saataisiin myytyä eniten tarjoavalle. 

Taustalla on siis rotyhygieniset näkemykset ja rotupuhtaus opit, joihin Suomen lastensuojelun ja poliisin toiminta nojaa. 
Vanhemmat eivät siis täyttäneet lastensuojelun ja poliisin hyvän arjalaisen ihmisen määritelmää. 
Vaan heitä syrjittiin ulkonäön perusteella.

 Kuulostaako tutulta?
Tulee aivan mieleen fasistinen Italia ja Natsi-Saksa, Suomen viranomaiset toimivat ja ajattelevat täsmälleen samoin.  

Suomi on allekirjoittanut Euroopan ihmisoikeussopimuksen jo vuonna 1950 ja sopimuksessa on artikla joka kieltää kaikenlaisen syrjinnän, myös ulkonäköön perustuvan sellaisen.

Silti Aki Saarikoski ja hänen avopuolisonsa joutuivat syrjinnän kohteeksi, Suomi teki myös monta muuta ihmisoikeusrikkomusta hänen perhettään vastaan.
Ihmisoikeussopimukset eivät siis merkitse Suomen viranomaisille YHTÄÄN MITÄÄN.


Suomi on maailman pahin ihmisoikeusrikosvaltio.

Aki Saarikoski ja hänen puolisonsa pääsivät lastensuojelun pihdeistä lopulta väliaikaisesti asianajajan avulla. Mutta nytpä Ylöjärven lastensuojelu keksi että se laittaa Aki Saarikosken linnaan lusimaan ja perustelee sillä huostaanoton tarvetta uudelleen.
Ja voilá, lapsi saadaan huostattua kun voidaan vedota siihen että avopuoliso ei pärjää yksin lapsen kanssa, sillä välin kun hänen ihmisoikeusaktivisti miehensä on vankilassa.

Vallan nerokas suunnitelma lastensuojelulta, lapsi saadaan sitten myytyä eniten tarjoavalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti