sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Suomen lastensuojelu = Suomen lapsikauppa

Asioista tulee puhua niiden oikeilla nimillä.
Puhutaanpa nyt siis kerrankin asioista rehellisesti, eikä tekopyhästi.

Suomen lastensuojelu, mitä se oikeasti tekee?
Sillä (ja Suomen lapsibisneksen toimijoilla) on satojen miljoonien varat, esimerkiksi vuonna 2010 valtio ammensi 855 miljoonaa lapsibisneksen toimijoille.
Kyllä moinen raha houkuttelee huostaamaan lapsia, riippumatta siitä millaisissa perheissä he elävät.

Suomessa kymmenet tuhannet  aivan tavalliset perheet ovat lapsibisneksen uhreja, heistä on tehty aiheeton ja turha lastensuojelu-ilmoitus.

Suomen lastensuojelu pyrkii siis aina ja poikkeuksetta huostaamaan lapsen, joskus sentään vanhemmat onnistuvat julkisuuden ja asianajajan avulla pelastamaan lapsensa joutumasta lastenkodin lasta alistavaan hirmukuriin mattoterapioineen tai sijaisperheeseen pedofiilien hyväksikäyttämäksi.

Kuviohan on selvä ollut jo pitkään.
Ensin tehdään aiheeton ja turha "huoli herää" ilmoitus, tekijänä yleensä neuvolan hoitaja, synnytyssairaalan hoitaja tai joku vastaava ja joka on lastensuojeluun, lastenkoteihin ja sijaisperheisiin yhteydessä ja luvannut toimittaa heille lapsimateriaalia.

Koska lapset ovat todellakin heille vain materiaalia tai numeroita, voiton maksimointia, piittaamatta fyysisistä ja henkisistä arvista joita lapsille aiheutetaan, puhumattakaan heidän ihmisoikeuksiensa loukkaamisesta.

Sen jälkeen perhetyöntekijät tekevät varsinaisen lastensuojelu-ilmoituksen ja sitä kautta perhe onkin yhtäkkiä lastensuojelu-tapaus.
Perhe pakotetaan perhetyöhön ja perhetyöntekijä satuilee raportteihinsa kaikkea mahdollista roskaa, ehkä välillä heittelee perheen lastakin.

Lopulta perheelle ehdotetaan sitten perhekuntoutusta ja sen lopussa yksityinen lapsibisneksen toimija tekisi vanhemmuuden arvioinnnin. Ja senhän arvaa miten siinä käy 99,999 prosentissa tapauksissa kun arvion tekijänä on yksityinen, voittoa lapsien avulla tekevä yritys.
Ei se halua halua päästää käsistään kultamunia munivaa hanhea joka lapsi heille on.

Tämän koneiston tarkoituksena on siis ryöstää lapsi perheestään.
Viedä lapselta kaikki ihmisoikeudet, rahan vuoksi.

Kutsukaamme siis Suomen lastensuojelua sen oikealla, nimellä Suomen lapsikauppa tai Suomen lapsibisnes.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti