sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ihmisoikeusaktivisti tänään oikeudessa Tampereella, koska puolustaa perheiden ja lasten ihmisoikeuksia Suomessa


Tänään  maanantaina 19.elokuuta 2013 klo 10:00 on ylöjärveläinen ihmisoikeusaktivisti Aki Saarikoski syytettynä Tampereen käräjäoikeudessa salissa 4 törkeästä kunnianloukkauksesta, vain koska puolusti omaa perhettään ja lastaan ja kaikkia suomalaisia perheitä ja lapsia paljastamalla kuvineen netissä sen miten tapahtuu perheelle josta tehdään perätön ja täysin aiheeton lastensuojelu-ilmoitus.

Ja millaisen viranomaisten harjoittaman psykoterrorin kohteeksi aivan tavallinen perhe joutui.

Sen paljastamisesta Ylöjärven lastensuojelu nosti syytteen kunnianloukkauksesta.
Todellisia uhreja ovat kuitenkin kaikki perheet jotka ovat joutuneet Suomen lastensuojelun psykoterrorin uhreiksi, mukaan lukien Saarikosken oma perhe.

On äärimmäisen tekopyhää, täysin moraalisesti ja eettisesti vinksahtanutta ja suorastaan sairasta, että ensin perhettä vastaan tehdään Suomessa ihmisoikeusrikoksia ja kun perhe niistä kertoo, niin perhettä syytetään oikeudessa kunnianloukkauksesta. 

Tämä on kuin suoraan Franz Kafkan pahimmasta painajaisesta. 

Niin käsittämätöntä kuin se onkin, niin viranomaiset voivat nostaa Suomessa syytteen siitä että heidän toimintaansa arvostelee, kyseenalaistaa ja paljastaa sen, siitähän tässä on kysymys.

Koko absurdi syyte onkin vain jatkoa perheen jo kokemalle vainolle ja syrjinnälle, siis osa sitä.

Perheelle nimittäin olikin jo tehty lähes kaikki muu paha Suomen viranomaisten toimesta, niin lapsen kuin vanhempienkin oikeuksia oli rikottu jo moneen kertaan, vain  tekaistu syyte enää puuttui.

Suomihan on ns. lumedemokratia, sillä käytännössä kansalaisilla ei ole oikeuksia suhteessa virkamiehiin tai suojaa virkamiesten harjoittamaa terroria vastaan.
Voidaan siis perustellusti puhua poliisivaltiosta tai viranomaisterrorin luvatusta maasta.

Suomen lastensuojelu taas toimii salassa koska ei halua että julkisuuteen vuotaa tiedot siitä miten  se kohtelee lapsia ja perheitä ja kuinka helppoa on kenen tahansa hyväksi käyttää lastensuojelua tekemällä perättömän lastensuojelu-ilmoituksen josta kusta vihamiehestään.

Ylöjärven lastensuojelusta ja Ylöjärven poliisista on myös tälläkin hetkellä kaksi kantelua vetämässä Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimessa.
Rikkoivathan he törkeästi niin perheen lapsen kuin vanhempienkin ihmisoikeuksia perättömän lastensuojelu-ilmoituksen vuoksi.
Ja syyte perhettä kohtaan ihmisoikeusaktivistin kautta nyt on härskiydessään ja fasismissaan kaiken huippu.

Keissi 1 Saarikoski vs. Finland koskee ihmisoikeusaktivistin saamaa syytettä vain siksi että hän uskalsi puolustaa perhettään ja kertoa avoimesti siitä miten hänen perhettään terrorisoitiin viranomaisten toimesta.

Tässä siis loukattiin sananvapautta ja myös ihmisoikeusaktivistin vapaus riistettiin tekaistulla syytteellä, eli tapahtui mielivaltainen vangitseminen Ylöjärven ja Tampereen poliisin toimesta.
Saarikoski istui siis Sorilan vankilassa 24 tuntia tekaistun syytteen vuoksi.
On hyvin todennäköistä että Ylöjärven lastensuojelu määräsi Aki Saarikosken vangittavaksi vähintään vuorokaudeksi ja Ylöjärven poliisi vain teki työtä käskettyä.
Se oli siis Ylöjärven lastensuojelun junailema laiton ja mielivaltainen vangitseminen ja vapauden riisto.

Ihmisoikeurikokset joihin Ylöjärven lastensuojelu ja poliisi syyllistyivät: mielivaltainen vangitseminen ( ns. arbitrary arrest), sananvapauden rikkominen ja vieminen sekä vapauden riisto. Eli Suomi rikkoi artikloja 5 (oikeus vapauteen ja turvallisuuteen) ja 10 (sananvapaus).

Keissi 2 Saarikoski/Mäkinen vs. Finland koskee taas kaikkea sitä psykoterroria minkä kohteeksi perhe joutui perättömän lastensuojelu-ilmoituksen vuoksi.
Kerrataanpa vielä, kaikesta seuraavaksi kerrotusta on todistajana kolme ihmistä, Saarikoski, hänen avopuolisonsa ja heidän iskujen aikaan vain noin 2 kuinen vauvansa.

 -Perheestä ja perheen kodista kerrottiin ja levitettiin valheita sekä herjauksia perättömässä lastensuojelu-ilmoituksessa, perättömän ilmoituksen tekijöinä Ylöjärven terveyskeskuksen perhetyöntekijät ja heidän esimiehensä.

-Perheen ovea hakattiin ja potkittiin neljänä eri kertana, tekijöinä Ylöjärven lastensuojelun perhetyöntekijä ja sosiaalityöntekijä, jonka seurauksena perheen pieni vauva heräsi, sai post-traumaattisen stressireaktion ja pahoja pelkotiloja.
Eli perheen lapsen ihmisoikeuksia loukattiin Ylöjärven lastensuojelun  taholta hyvin törkeästi ja samalla myös perheen kotirauhaa rikottiin.

-Ylöjärven lastensuojelun sosiaalityöntekijät ja poliisit tunkeutuivat perheen kotiin.
He herättivät vauvan väkisin ja pelottelivat tätä, toinen poliiseista pahoinpiteli perheen isän, sosiaalityöntekijät ja poliisi uhkailivat ja solvasivat vanhempia. Eli sekä pienen lapsen että hänen vanhempiensa ihmisoikeuksia rikottiin räikeästi.

-Pakotettuina perhetyöntekijän  käynteihin kirjoitti Ylöjärven lastensuojelun perhetyöntekijä perheestä valheita ja suoranaisia solvauksia ja levitti niitä eteenpäin.
Hän myös kävi perheen pieneen vauvaan väkivaltaisesti käsiksi.

 Ihmisoikeusrikokset joihin Ylöjärven lastensuojelu ja poliisi syyllistyivät ja artiklat joita Suomi rikkoi 3 (kidutuksen kielto) poliisi kävi käsiksi rauhalliseen ja pasifistiseen perheenisään ja kohteli häntä alentavasti,  8 (oikeus nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta) perheen koti raiskattiin ja niin lapsen kuin vanhempienkin ihmisoikeuksia loukattiin, lapsi mm. herätettiin väkisin ja häntä peloteltiin.

Artikla 14 (syrjintä) perhettä syrjittiin koska se ei mahtunut Ylöjärven lastensuojelun ahdasmieliseen ja rotyhygienia-oppien täyttämään ajatusmaailmaan, vanhempien olemuksesta ja ulkonäöstä vedettiin lennokkaita olettamuksia, eivätkä vanhemmat täyttäneet rotupuhtauden määritelmiä joiden mukaan lastensuojelu Suomessa toimii.
Eli rotuhygienia-opit hallitsevat sitä ja siksi etnisiä vähemmistöjä ja kaikkia vähänkin valtavirrasta jotenkin erottuvia syrjitään Suomessa. 

Kaikesta tästä tehtiin 7 rikosilmoitusta Ylöjärven poliisille ja poliisin reaktio mm. perättömästä lastensuojelu-ilmoituksesta tehtyyn rikosilmoitukseen oli että "tässäkö tämä nyt muka sitten on?"

Eli Ylöjärven poliisi ei vaivautunut edes tutkimaan asiaa kunnolla, eikä syyttäjä lähtenyt viranomaisia syyttämään. Niin poliisi kuin syyttäjäkin hyväksyivät perättömän lastensuojelu-ilmoituksen.

Kuten olen aiemmissa kirjoituksissani todennutkin, niin viranomaiset ovat Suomessa jumalia, he saavat tehdä mitä tahansa, eivätkä he vastaa teoistaan kenellekään.
Heillä on siis täysi syytesuoja. 

Koska Suomen oikeuslaitos ja syyttäjä hyväksyy kansalaisten perusoikeuksien polkemisen ja ihmisten kyykyttämisen, niin oikeus ei tässä maassa voi ikinä toteutua.

Suomen perheiden ja lasten ihmisoikeustilanne on suorastaan hälyttävä.
Toivonkin että Suomen huonosta ihmisoikeustilanteesta perheitä ja lapsia kohtaan tiedotettaisiin mahdollisimman paljon ulkomaille, jotta myös maailma heräisi ja ulkomailla tajuttaisiin millainen ihmisoikeuksien kehitysmaa Suomi todellisuudessa on.

Neuvonkin jokaista suomalaista perhettä kantelemaan EIT:hen, sillä kokemusta on niin Valvirasta kuin Aluehallintovirastostakin jotka vain siunaavat viranomaisterrorin lapsia ja perheitä kohtaan.

Todellisuudessa siis ainoa toivo parempaan tuleekin Suomen ulkopuolelta, ei maan sisältä.

Maanantai-aamuna siis oikeuteen kuulemaan tuomio perheiden ja lasten puolustamisesta, joka on Suomessa rikos.

Hyve täällä sen sijaan on huostata lapsi aivan tavallisesta perheestä ja sijoittaa lapsi  alistettavaksi ja kuritettavaksi lastenkotiin,  ammattilaisten kylmään ja tunteettomaan huostaan lääkittäväksi zombeiksi ja tuleviksi narkkareiksi:   lapset lääkitään narkkareiksi Suomen lastenkodeissa

Tyytyväinen olen siitä, että Suomi saa todennäköisesti EIT:ltä taas yhden tuomion lisää ihmisoikeusrikkomuksista perheitä ja lapsia kohtaan.

Niitähän onkin jo aika tukku Natsi-Suomelle tullut.

Sillä fasismi elää ja voi hyvin Suomen viranomaisten keskuudessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti