sunnuntai 25. elokuuta 2013

Onko Suomen lastensuojelulla itsellään jotain salattavaa?

Elämme post-modernissa yhteiskunnassa ja se on aiheuttanut mm. sen, että ihmisille täytyy kaikki nimetä valmiiksi. Ihmiset eivät osaa enää tulkita luontoa tai ylipäänsä liikkua luonnossa, eivät tunne eläimiä tai kasveja, tai ymmärrä yrttien ja kasvien lääkinnällisiä ja muita hyödyllisiä käyttötarkoituksia, kuten ennen.

Nyky-ihmiset  juuri ja juuri tuntevat muutaman puulajikkeen. He ovat siis etääntyneet luonnosta ja myös omasta itsestään. Kaikki se mitä ihmisiltä ennen vaadittiin selviytymiseen ei enää päde, nykyään ihmisille osoitetaan kaikki kylteillä, kielloilla ja nimeämisillä jotka johtavat usein harhaan.
Nyky-ihmisiä on myös helppo hallita, he kun uskovat aina viranomaisia kaikessa, vaikka viranomainen toimisikin väärin.
Siinä missä ihmisten ennen tarvitsi tulkita ja lukea asioita luonnosta, ymmärtää luontoa ja sen merkkejä, kuuta, tähtiä vuodenaikoja, kasveja ja eläimiä, kaikki se kehitti ihmisten ajattelua ja he myös elivät sopusoinnussa luonnon kanssa. Heille ei tarvinnut osoittaa kyltein ja siis nimeämisten kautta mitä jokin on, he tunsivat luonnon ja osasivat tehdä totuudellisia tulkintoja asioista.
He myös ymmärsivät tehdä eron hyvän ja pahan välillä.

Tämä kaikki valitettavasti puuttuu useimmilta nyky-ihmisiltä, siksi he eksyvätkin helposti ja joutuvat harhaan, niin metsässä, kuin  hyvän tekijöiksi itse itsensä nimenneiden ulkokultaisten pahantekijöidenkin suhteen.

Siispä hyvät lukijani, kehotan teitä avartamaan mielenne ja ymmärtämään että vaikka jokin instanssi nimeää itsensä joksikin, niin nimi johtaa usein harhaan ja todellisuudessa se saattaa tehdä hallaa kaikista eniten juuri niille joita se väittää suojelevansa, kuten Suomen lastensuojelu.
Sehän rikkoo kaikista eniten juuri lasten ihmisoikeuksia.

Tottahan lapsikauppaa tekevä instanssi pyrkii erehdyttämään ja johdattamaan harhaan, väittäen tekevänsä hyvää.
No, ehkä se tekeekin sitä sijaisvanhempien mielestä jotka ovat ostaneet lapsen seksiorjaksi Suomen lastensuojelulta.
 
Voisiko sittenkin olla että Suomen lastensuojelun tapa toimia salassa hyödyttääkin ainoastaan sitä itseään, mutta on vahingoksi kaikille perheille ja ennen muuta lapsille?

Ehkä jos kaikki Suomen lastensuojelun uhrit, niin lapset kuin vanhemmatkin, kaikki ne kymmenet tuhannet perheet joista on tehty perätön lastensuojelu-ilmoitus kertoisivat tarinansa, niin Suomen lastensuojelun ylläpitämä illuusio haihtuisi ja se paljastuisi siksi verovaroin ylläpidetyksi hirviöksi joka se todella on. Se on kuin muodonmuuttaja joka on ottanut korean ja kauniin ulkokuoren itselleen, mutta jonka ulkokuoren alta paljastuu hirviö ja jonka sisuksissa sykkii hirviön sydän.

Eli Suomen lastensuojelu salaa toimintansa suojellakseen itseään, ei uhrejaan.
Koska mitäpä menetettävää perheillä enää olisikaan, monilta on lapsi huostattu, perhe rikottu ja lapsi uhrattu lapsibisneksen alttarilla hirviömäisele lapsen edulle. Lapsen etu on sanapari jota lastensuojelun ja lastenkotien fasistit käyttävät oikeuttaakseen kaiken hirviömäisen toimintansa.
Iskut lapsiperheiden koteihin aseistettujen poliisien kera, lapsiryöstöt, lasten pelottelut ja herättelyt väkisin, vanhempien pahoinpitelyt ja solvaamiset, lastenkotien vankiselllit, mattoterapian ja muut lapsia alistavat kurimuodot joita lastenkodeissa yleisesti käytetään. On siis aivan naurettavaa väittää että se salassa toimiessaan suojelisi jotain muuta kuin itseään ja omaa lapsikauppaansa.

Todellinen syy siihen että Suomen lastensuojelulla on salattavaa, on että sen toiminta ei kestä päivänvaloa. Sen toiminta on täysin fasistista, natsistista, rasistista ja ahdasmielistä.
Esimerkiksi venäläisistä perheistä huostataan Suomessa järjestään kaikki lapset, jopa niinkin naurettavista syistä kuin vaikkapa pepulle läpsäisystä. Eli syynä voi olla mikä hyvänsä, todellinen syy on kuitenkin rotupuhtauden ja rotyhygienian vaaliminen. Tarkoituksena tuhota negatiivinen sosiaalinen perimä. Suomen lastensuojelu heijastaa Suomessa vaikuttavaa russofobiaa ja fasismia.
Ehkä venäläiset ovat myös helpompia uhreja sille.

Mutta ei lastensuojelun psykoterrorilta välty kantasuomalaisetkaan.
Kymmenistä tuhanisista suomalaisista perheistä on ryöstetty lapsi mielivaltaisesti viranomaisten toimesta ja myyty eteenpäin ties minne.
Yleensä sinne missä lapsesta on pystytty eniten rahallisesti hyötymään.
Ne perheet joilta ei lasta huostata, joutuvat kuitenkin viranomaisterrorin uhreiksi josta jää pysyvät traumat, niin lapsille kuin vanhemmillekin.
Suomen lastensuojelu siis tuottaa traumatisoituneita perheitä, perheitä joiden koti on raiskattu, lapsen ihmisoikeuksia rikottua ja usein vanhemmat pahoinpidelty ja alistettu omassa kodissaan.

Suomen lastensuojelua on mahdoton enää pelastaa, muuttaa tai korjata.
Se instanssi tulee lakkauttaa ja sen harjoittama inha lapsikauppa lopettaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti