tiistai 6. elokuuta 2013

Perhevastainen Suomi, maa hengellisessä rappiotilassa ja tyhjiössä

Olen aiemmin äimistellyt lapsivihaa johon Suomessa usein törmää, niin viranomais- kuin yksilötasollakin. Nyt kuitenkin on niin, että kyse ei varsinaisesti ole pelkästään lapsivihasta.
Kyse on jostain paljon hirvittävämmästä asiasta kuin vain siitä.

Suomessa on käynnissä sota jossa kaikki  hengellisyys ja kaikki arvokkaat ja pyhät käsitteet pyritään tuhoamaan. Sota on siis ateistien/modernistien  ja Jumalan ihmisten välinen.

Eli heidän joiden ainoat arvot ovat materialistiset, jotka myisivät vaikka oman äitinsä rahasta ja niiden jalojen sielujen välillä jotka uskovat hyviin, hengellisiin kunnon arvoihin
Ikäväkseni minun on todettava että modernistit ovat voittamassa ja he hallitsevat tällä hetkellä lähes kaikkea Suomessa.

Suomen lastensuojelu on näitä lapsikarjan orjakauppiaita ja Suomen poliisi tarjoaa ystävällisen (ja väkivaltaisen) apunsa kuin opetettu verikoira ikään.

Yksi modernistien, kuten Suomen lastensuojelun ja poliisin ajamista asioista Suomessa on pyrkiä tuhoamaan koko perheinstituutio.
Mitenkä tämä sitten tehdään?

Helposti,  sillä se tehdään tietoisten valintojen kautta, häivyttämällä isyyden ja äitiyden käsitteet kokonaan kielestä.

Jätetään siis mainitsematta sanat isä ja äiti ja korvataan ne sanoilla huoltaja, aikuinen tai vanhempi.
Esimerkiksi Suomen lastensuojelu toimii täsmälleen tällä tavalla, häivyttäen sille epämieluisat käsitteet kielestä ja korvaten ne neutraaleilla ilmauksilla.
Biologisen äidin tai isän sijasta puhutaan usein huoltajista tai aikuisista.


Tätä menoa myös kodin käsite korvataan pian jollain neutraalimmalla.
Pian Suomen lastensuojelu alkaa puhua talosta tai kiinteistöstä kodin sijaan.
Kuulostaahan paljon hyväksyttävämmältä tehdä isku/hyökkäys aseistettujen poliisien kanssa taloon/kiinteistöön kuin perheen kotiin.


Entä sitten media?
Suomessa käynnissä oleva hyökkäys perheinstituutiota vastaan välittyy myös ateisti/modernisti toimittajien työn kautta. Perheiden ja perheinstituution arvoa vähennetään siis paitsi tietoisilla lingvistisillä valinnoilla, niin myös jutuilla joissa perheet esitetään jotenkin viallisina tai väärinä (lukekaa edellinen blogini niin ymmärrätte paremmin rakkaat lukijat).
Vanhemmista jotka puolustavat lapsiaan sadistisia ja vallan sokaisemia, lapsia alistavia opettajia vastaan tehdään väritetty juttu "Näin vanhemmat piinaavat opettajia".

Eli lapsiaan puolustavat ja suojelevat vanhemmat ovatkin yhtäkkiä viranomaisia (opettajat)  piinaavia???!!! Siis joitain jotka eivät itse ymmärrä asioita ja jotka vaillinaisuutensa vuoksi kapinoivat kaikkitietäviä, omnipotentteja jumalia vastaan.
Viranomaiset asettuvatkin suomalaisessa eetoksessa lihallistuneiksi jumaliksi ja heitä vastaan kapinoivat kuolevaiset ovat vailla mahdollisuuksia.

Median asenteellisuus jossa perhe ja  vanhemmat esitetään aina väärintekijöinä ja viranomaiset/virkamiehet täydellisinä linkittyy myös vahvasti ammattilaisten ja viranomaisten palvontaan josta myös olen aiemmin lyhyesti kirjoittanut mm. täällä: viranomaisrikollisuus

Perheet ja perheen jäsenet esitetään siis mahdollisimman kielteisessä valossa, milloin lapset, milloin vanhemmat. Heidät syyllistetään turhaan, josta olen myös kirjoittanut aiemmin:turhan syyllistämisen perinne Suomessa sekä perheen ja vanhempien vainosta:  syyttä vainotut perheet ja vanhemmat.

Kun Suomessa näin tuotetaan mm. näillä mekanismeilla mahdollisimman perhevastainen ilmapiiri ja yhteiskunta, niin iskut ja hyökkäykset perheiden koteihin on helpompi hyväksyä.

Kun ihmisille  syötetään moraaliton ja sairas ajatus että biologisen isän ja äidin sijasta lapsella voi olla kaksi isää tai kaksi äitiä, tai vaikka kymmenen tai kaksitoista feikki äitiä tai isää lastenkodissa, niin silloin myös lapsikaupan toimijoiden on helpompi jatkossakin saada heitä huostattua ja edelleen myytyä lapsiorjiaan.

Eli Suomessa on päädytty ajatteluun jossa kaikki moraaliset ja eettiset ristiriidat vältetään.

Hups, häivytetään siis vain kokonaan isä ja äiti käsitteet ja tuhotaan koko perheinstituutio, niin samalla huostabisnekselläkin on huomattavasti parempi kasvualusta.

Näinhän on jo käynyt Suomessa, viranomaiset puhuvat huoltajista tai aikuisista ja välttävät äiti ja isä käsitteiden mainitsemista.
Ja ne ovat tietoisia valintoja joilla perhevastaisia käytäntöjä juurrutetaan yhä syvempään suomalaiseen yhteiskuntaan.


Ihmiset vailla omaatuntoa (Suomen lastensuojelu ja poliisi) kun eivät ymmärrä eroa oikean ja väärän, hyvän ja pahan välillä.

Oikeastaanhan lapsikaupan toimijat paljastavat itsensä jo silloin kun sanovat että eivät usko hyvään ja pahaan. Kun ihminen sanoo niin, hän tarkoittaa että hän asettaa itsensä jumalaksi Jumalan paikalle ja on siten vapaa kaikista moraalisista ja eettisistä siteistä ja velvoitteista.
Sellaisen ihmisen mielestä ei ole olemassa mitään hyvää tai pahaa ja mitä vaan voi tehdä jos ei jää kiinni. Tämähän on kuin suoraan satanistien säännöstöstä
Semmoinen ihminen on ajatusmaailmaltaan kieroutunut ja häiriintynyt.

Hän siis voi periaatteessa tehdä mitä hyvänsä pahaa, eihän hän itse myönnä tekevänsä pahaa, sellainen lastensuojelun perhetyöntekijä voi vaikkapa heitellä ja riepotella perheen pientä lasta kuin räsynukkea. Lastensuojelun perhetyöntekijöitä, sosiaalityöntekijöitä ja Suomen poliisia voikin siis hyvällä syyllä nimittää satanisteiksi, sillä he omaavat lähes identtisen ideologian ja ajattelutavan.1 kommentti: