maanantai 5. elokuuta 2013

Suomi ahdasmielisyyden kehto

Huostabisneksessä on monta puolta.
Paitsi että se tuottaa rahaa lapsibisneksen toimijoille, eli taloudelliset vaikuttimet ovat läsnä, niin siihen on myös kulttuuriset, sosiologiset, biologiset, sosiaaliset, rodulliset ja jopa visuaaliset syynsä.

Elämme Suomessa maassa jossa jokaisen ihmise toiminta, ulkonäkö, ilmaisunvapaus ja jopa ajattelu on tarkoin säädeltyä ja rajoitettua.

Jos suomalainen poikkeaa "oikean suomalaisen käytöksen" pyhältä polulta, jos hän näyttää edes hiukankin persoonalliselta tai jos hän puhuu väärin tai ajattelee väärin, niin silloin hänestä tulee outo ja kummallinen, joku jolla ei enää ole ihmisoikeuksia tässä maassa, eikä hänen lapsillaankaan. Onhan lapsia suojeltava ei-toivotuilta vaikutuksilta. Eli kyse on täsmälleen samasta asiasta mistä Johan Bäckman on puhunut, kuinka venäläisiltä huostattiin lapset koska haluttiin tuhota ei-toivottu, siis kielteinen sosiaalinen perimä.

Ja nyt korostan että kyse ei ole mistään alkoholiperheistä tai väkivaltaperheistä. Vaan siitä kuinka äärimmäinen ahdasmielisyys ja lokerointi hallitsee myös Suomen lastensuojelun ja muiden viranomaisten toimintaa. Eli jos vanhempi tai lapsi ei mahdu viranomaisten ja ammattilaisten määrittelemään ahtaaseen ja hyvin kapeaan oikean kulttuurisen ja sosiaalisen käytöksen, ulkonäön, puheen ja ajttelun laatikkoon, niin lapsi huostataan Suomessa.

Esimerkkinä Suomen lastensuojelun mielestä lapsen vääränlainen tapa ilmaista itseään, vanhempien väärä ulkonäkö, vanhempien vääränlainen käytös, lapsen liian suuri tai liian vähäinen tapa ilmaista itseään, se että vanhempi ei suostu käymään suihkussa synnytyssairaalan hoitajan katsellessa tai se että ei ole tarpeeksi ystävällinen perhetyöntekijöille tai se että on liian ystävällinen synnytyssairaalassa. Nämä kaikki ovat Suomen ahdasmielisten viranomaisten mielestä syitä tehdä isku/hyökkäys perheen kotiin, pelotella lasta, pahoinpidellä vanhemmat ja solvata sekä uhkailla heitä ja jopa huostata lapsi "vääriltä" eli heidän määritelemiltään epäihmisiltä.
Eli kyse on siitä että halutaan tuhota kaikki sellainen sosiaalinen perimä jota ei pidetä suomalaisena.
Ja sehän on fasismia.

Siksi venäläisiltä huostataan Suomessa sokeasti ja sumeilematta lapset.
Mutta myös suomalaisilta perheiltä jotka eivät täytä puhtaan, arjalaisen suomalaisuuden määritelmää. Eli jos näyttää, puhuu, käyttäytyy tai ajattelee yhtään "väärin", niin silloin ihmiseltä riisutaan ihmisoikeudet ja myös hänen lastaan ja puolisoaan kohdellaan täysin ihmisarvottomasti.

Kyse on siis fasismista ja natsismista, siitä että halutaan puolustaa puhdasta suomalaisuutta ja suomalaista sosiaalista perimää, paitsi kaikilta etnisiltä turmelevilta vaikutteilta, niin myös suomalaisilta joiden ei katsota täyttävän lastensuojelun ja muiden viranomaisten natsistisia määritelmiä ihmisestä.

Näin siis rotupuhtautta ylläpidetään Suomessa, Euroopan viimeisessä Natsi-Valtiossa.

1 kommentti:

  1. Johan Backmanilla on ollut samansuuntaisia kokemuksia ja ajatuksia, joita myöskään hän ei ole pelännyt tuoda julki: http://antifasistit.blogspot.com/.

    VastaaPoista