keskiviikko 21. elokuuta 2013

Suomi, perverssi maa jossa uhrit tuomitaan ja pahantekijät palkitaan

19.8.2013 iltapäivällä, noin klo 15 Tampereen käräjäoikeus antoi periaatteellisen päätöksen jossa se tuomitsi ja teki rangaistavaksi viranomaisten psykoterrorista ja mielivallasta kertomisen julkisesti.
 Eli jos perhe uskaltaa kertoa kuinka sitä on terrorisoitu ja vainottu Ylöjärvellä, niin se on Tampereen käräjäoikeuden mukaan rangaistavaa.

Koska ihmisoikeusaktivistin ja hänen puolisonsa kertomuksella kohtaamastaan vainosta ja psykoterrorista ei katsottu olevan mitään merkitystä tuomion kannalta, niin oikeus myös hyväksyi kaiken terrorin ja vainon mitä perheelle oli tehty.

Eli Tampereen käräjäoikeus hyväksyy perheiden terrorisoinnin ja vainon.
Se siis hyväksyy rankan viranomaisterrorin perheitä kohtaan.

Ihmisoikeusaktivisti Aki Saarikoski joka oli avopuolisonsa valtuuttamana ja perheensä puolesta kertonut syyskuussa 2012 julkisesti siitä mitä tapahtuu kun perheestä tehdään aiheeton ja perätön lastensuojelu-ilmoitus tuomittiin 400 euron sakkoihin ja 5000 euron korvauksiin henkisistä kärsimyksistä "uhreille".
Terve oikeustaju ja moraali ja etiikka panee kuitenkin esittämään kysymyksen että ketkä niitä todellisia uhreja ovatkaan?
Perhettä vainonneet ja perheen kimppuun käyneet viranomaiset vaiko vainottu ja viranomaisterrorin uhriksi joutunut perhe?

Syytettynä totuuden kertomisesta olivat siis ylöjärveläinen perhe, jota edusti perheenisä ja häntä vastassa oli viranomaisten koalitio joka koostui poliisista, kahdesta Ylöjärven terveyskeskuksen  kotihoidon perhetyön perhetyöntekijästä, Ylöjärven lastensuojelun perhetyöntekijästä sekä neljästä Ylöjärven lastensuojelun sosiaalityöntekijästä.
Eli perhettään puolustanut nuhteeton kansalainen (jo vuosia ihmisoikeustyötä tehnyt) vs. kahdeksan (8) virkamiestä.
Ja senhän arvaa miten siinä käy, viranomainen puolustaa aina toista viranomaista ja tuomitsee perheet ja kansalaiset jotka uskaltavat vastustaa vääryyttä ja väärin toimineita viranomaisia.
Sananvapaudella ei ollut väliä oikeuden mielestä, ei sillä että perhe kertoi totuudenmukaisesti kohtaamastaan vainosta ja terrorista, mitään pois jättämättä.

Sananvapautta rikkoen ja samalla viranomaisterrorille, perheen vainolle ja syrjinnälle täyden siunauksensa, tukensa ja justifikaationsa antaen tuomitsi Tampereen käräjäoikeus perheenisä, ihmisoikeusaktivisti ja sosiologi Aki Saarikosken paitsi 400 euron sakkoihin, niin myös Suomen mittakaavassa ja oikeusjärjestelmässä varsin isoihin, yhteensä 5000 euron korvauksiin henkisistä kärsimyksistä.
Tuomio sotii paitsi moraalia, etiikkaa ja ihmisoikeuksia vastaan, niin myös perhe-instituutiota vastaan, tehtiinhän Aki Saarikosken perheelle hirvittävän paljon psykoterroria ja niin henkistä kuin fyysistäkin väkivaltaa. Ja kaiken sen Tampereen käräjäoikeus hyväksyi ja päätöksellään paitsi palkitsi pahantekijät, niin myös tuomitsi todellisen uhrin, Aki Saarikosken  perheineen.

Tampereen käräjäoikeuden logiikka on siis palkita pahat ja syyllistää ja tuomita hyvät.
Meno Suomessa on siis kuin Sodomassa tai Gomorrassa ikään, synnintekijöiden pahoissa kaupungeissa jotka Jumalan viha tuhosi.

Tampereen käräjäoikeuden päätöksestä valitetaan hovioikeuteen ja myös EIT on hyvin kiinnostunut siitä kuinka perheen, lapsen ja vanhempien ihmisoikeuksia Suomessa taas kerran rikotaan.

Suomessa kun ei vieläkään ymmärretä sitä että myös Suomen on noudatettava ihmisoikeuksia ja allekirjoittamiaan ihmisoikeussopimuksia.

Perheen vaino on osa perhe-instituution kokonaisvaltaista alasajoa Suomessa jota edustavat mm. aiheettomat ja mielivaltaiset huostaanotot sekä fasistiset iskut/hyökkäykset perheiden kotiin joista on tehty perätön lastensuojelu-ilmoitus. 
Myös Saarikosken perhe joutui tälläisen iskun uhriksi.

Tuomio myös osoittaa kiistatta sen että perheitä ei Suomessa enää arvosteta ja kunnioiteta piirun vertaa.
Koska edes perhettä kohdanneesta vuosikausia kestäneestä psykoterrorista ja vainosta ei saa kertoa, vaan siitä kertominen on Tampereen käräjäoikeuden mukaan rikosoikeudellisesti rangaistavaa. 

Ja siitäkös juuri Suomen fasistinen lastensuojelu hyötyy, koska juuri sillä on salattavaa, sen natsimainen toiminta ei kestä lainkaan päivänvaloa.


Ja oikeus siunasi tuomiollaan niin perättömän lastensuojelu-ilmoituksen tekijöiden toiminnan,  perheen kotirauhan häirinnän ovea paukuttamalla ja potkimalla heinä-elokuussa 2012, kuin myöskin aseistettujen poliisin + Ylöjärven sosiaalityöntekijöiden hyökkäyksen perheen kotiin elokuussa 2012. 

Se siis hyväksyi sen kaiken, perheellä ei ollut oikeuksia, vaan se joutui alistetuksi, nöyryytetyksi, vainotuksi ja terrorisoiduksi. 

Tämä on Suomi 2013, viranomaisterrorin, natsismin ja fasismin viimeinen linnake.

Mutta tämäkin nykyajan Gomorra tulee sortumaan ja kaatumaan Jumalan vihaan, mikään pahuus ei ole kestävää, vaan se tuhoutuu. 


3 kommenttia:

 1. Eipä voi ymmärtää kuin ihmetellä!

  VastaaPoista
 2. Prkl: Suomessa kun ei vieläkään ymmärretä sitä että myös Suomen on noudatettava ihmisoikeuksia ja allekirjoittamiaan ihmisoikeussopimuksia.

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa kohtelua monilla muillakin! Suosittelen katsomaan perustamiani kanavia niin huomaat ette ole todellakana ainoa, tämä on suomalaista kansanperinnettä ja yhä kiihtyvissä määrin lisääntyvä toimintapa.
  - YT-kanava 105 000+ katselukertaa https://www.youtube.com/user/marrais73
  - Blogi 2 300+ katselua: http://kriminaaliviranomaiset.blogspot.fi/
  - https://twitter.com/marrais73

  VastaaPoista