perjantai 13. syyskuuta 2013

Suomen seksiorjalapset

Tässä kirjoituksessani käsittelen Suomen maassa tavattavaa äärimmäistä pahuutta, pahuutta jota Suomen viranomaiset pyörittävät ja rahoittavat.
Puhun pahimmasta ihmisoikeusrikkomuksesta nyky-maailmassa, Suomen lapsista jotka myydään orjakaupassa seksiorjiksi sijaisvanhemmiksi tekeytyville irstaille ja sairaille pedofiileille.

Tämä on suomalaisen korruption muoto, eli ns. hyvä veli kerhon järjestely jossa yksi viranomainen peittelee ja sallii toisen viranomaisen rikokset ja virkavirheet. 

Hyvä veli kerhon kuvio menee jokseenkin näin.

Ensin vaikutusvaltainen ja varakas pedofiilisijaisvanhempi laittaa uuden lapsiseksiorjan tilaukseen, sitten synnytyssairaalan hoitaja tekee perättömän lastensuojelu-ilmoituksen vasta syntyneestä lapsesta, äidin palattua lapsen kanssa kotiiin, käy sitten Suomen lastensuojelu ryöstämässä lapsen ja kiireellisesti sijoittaa lapsen pedofiilisijaisvanhemman luo seksileluksi.
Niin se hyvä veli kerhon peli pyörii.

Kuolaavat irstaat pedofiilisijarit sitten laittelevat lapsia jotka Suomen läpeensä korruptoitunut lastensuojelu on heille seksileluiksi toimittanut.
Ja kiittäminen on suomalaista hyvä veli kerhoa, eli viranomaisyhteistyötä jonka avulla lapsi saadaan äkkiä himosta kuolaavalle sijaisvanhemmalle.

Siinä missä joissain maissa on lapsisotilaita, niin Suomessa on siis vielä jotain monin verroin kauheampaa, eli seksiorjalapsia.
Ja tätä kauheutta rahoittaa Suomen hirviömäinen valtio noin 855 miljoonalla eurolla vuodessa.
Eli pedofiilisijaisvanhemmille siis vielä maksetaan siitä että he hyväksikäyttävät lapsia.

Lapsiseksibisnes on siis täysin valtion rahoittama ja hyväksymä  asia.
Ja Suomen mätä laki hyväksyy ja sallii viranomaisten harjoittaman seksikaupan lapsilla.
Niin kovasti Suomessa viranomaiset lapsia vihaavat.

Suomi on todellakin Saatanan hallitsema Gomorra ja Suomen viranomaiset Saatanan kätyreitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti