lauantai 23. marraskuuta 2013

Kotihoidontuki säilytettävä Vasemmistoliiton, Keskustan ja SDP:n vastustuksesta huolimatta

Kevyt vasemmisto on hyvin viranomaisuskovaista, he kulkevat laput silmillä, näkemättä pahuutta ja viranomaisrikollisuutta ympärillään

Lisäksi kevyen vasemmiston (Vasemmistoliitto ja SDP) ongelma on putkinäkö, ei osata nähdä asioita kuin yhdestä, ainoasta näkökulmasta, sekä feminismi.

Kun nämä asiat yhdistetään, niin tuloksena on perhe-, lapsi- ja äitivastaista politiikkaa.

Eli kun uskotaan että kaikki naiset haluavat olla uraohjuksia, eivätkä esim. hoitaa lasta kotona, mutta oikeasti, on myös paljon naisia jotka haluavat mieluummin hoitaa lasta kotona kuin mennä töihin, sitä varten meillä suomalaisilla onkin aivan erinomainen järjestelmä nimeltä kotihoidontuki.

Jos siis tarkastelemme tätä valinnanvapauden näkökulmasta, niin kotihoidontuki vain lisää valinnanvapautta niille jotka voivat valita.
Se siis auttaa niitä joilla on mahdollisuus valita työn ja lapsen hoitamisen välillä, he voivat jäädä kotiin lasta hoitamaan.
Mutta ilman kotihoidontukea, ei tätä valinnanvapautta olisi. 

Kaikki eivät kuitenkaan voi valita.
Sillä ihanne-yhteiskunnassa kaikilla ihmisillä on myös töitä, mutta oikeasti ei näin ole ja siksi köyhien lapsiperheiden tärkeimpiä etuisuuksia on juuri kotihoidontuki. Työttömyys kun ei ole tasa-arvo kysymys, työttömyys ei katso sukupuolta, työttöminä on niin miehiä kuin naisiakin.

Ja useimmiten naisen on jopa helpompi saada töitä kuin miehen, sillä työttömiin yleisesti liitettävät ennakkoluulot ja yleistykset ovat vahvempia kun hakijana on mies, kuin silloin kun työnhakijana on nainen, miespuolisen työnhakijan on siis todistettava ne vääriksi useammin kuin naisen.

Sivuhuomautuksena voisin mainita, että näitä yleistyksiä, eli tapaa leimata työtä hakeva ihminen muuten luo, ylläpitää ja uusintaa nimenomaan Työ- ja Elinkeinoministeriö ja vaikeuttaa siten ihmisten työnsaantia merkittävästi. Omaa työtään luoda työpaikkoja se ei ole pystynyt hoitamaan edes välttävästi ja onkin vain keskittynyt työttömien leimaamiseen ja solvaamiseen.

Kotihoidontuen poistumisesta kärsisivät ennen muuta siis vähävaraiset lapsiperheet, eli kun vanhemmista kumpikaan ei ole töissä, he joutuisivat tulemaan toimeen vähemmällä kuin ennen.
Niille perheille kotihoidontuki on merkittävä ja tärkeä asia.
Silti kevyt vasemmisto (Vasemmistoliitto ja SDP) ja viranomaisrikollisten miehittämä Keskusta ajaa kotihoidontuen poistamista, ne siis haluavat sysätä köyhät lapsiperheet entistä pahempaan niukkuuteen.

Vasemmistoliiton, Keskustan ja SDP:n puheet siitä että he ajattelevat muka myös vähävaraisten ja heikompiosaisten etua on pelkkää tekopyhää hurskastelua, teot (mm. kotihoidontuen-vastaisuus) kun todistavat ihan toista.

Vahvimmin kotihoidontuen poistamista on vaatinut Vasemmistoliitto.

Itse en voi tätä hyväksyä ja kannatankin kotihoidontuen säilyttämistä ja korottamista entisestään, koska minulle perheiden asia on sydämenasia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti