perjantai 17. tammikuuta 2014

Suomen lastensuojelu tuomittava yllytyksestä Eerikan murhaan

Palataanpa vielä kerran Eerikan karmeaan murhaan.

Faktat:

-Eerika tukehdutettiin kuoliaaksi mattoterapiaksi kutsutulla Suomen lastensuojelun yleisesti käyttämällä menetelmällä.
-Eerika kuoli hitaasti, useiden tuntien aikana, äärimmäisen tuskallisesti tukehtuen kuoliaaksi.
-Eerika oli paketoitu samalla tavalla kuin Suomen lastenkodeissa päivittäin käytetyllä menetelmällä rauhoitetaan lapsia, tämähän on sadistinen kidutusmenetelmä joka aiheuttaa suurta fyysistä ja henkistä tuskaa, sekä traumoja uhrilleen.
-Eerikan isä oli oppinut tämän menetelmän sukulaiseltaan joka toimi johtavassa tehtävässä Suomen lastensuojelussa, eli hän oli lastensuojelun ammattilainen.
-Myös Suomen lastensuojelu neuvoi käyttämään tätä menetelmää Eerikaan.

Tämähän täyttää murhaan yllytyksen rikosnimikkeen.
Eerikan isää yllytettiin paketoimaan tyttärensä mattoon, eli käyttämään mattoterapiaa omaan lapseensa.

Koska Suomen lastensuojelu käytti Eerikan tapausta vaatiakseen lisää resursseja ja valtaa, niin herää vahva epäilys, että lastensuojelu halusi Eerikan kuolevan, jotta voisi saada lisää valtaa ja rahaa valtiolta. Perhehän oli yhteydessä Suomen lastensuojeluun ja myös se suositteli ja neuvoi Eerikan isälle mattoterapiaa käytettäväksi tyttärensä rauhoittamiseen. Koska Suomen lastensuojelu tiesi mattoterapian riskit ja silti neuvoi sitä käytettäväksi, niin on jopa todennäköistä että se halusi lapsiuhrin jonka avulla saada lisää valtaa ja resursseja.


Koska lastensuojelu tiesi tasan tarkkaan mitä tapahtuisi kun Eerikan isän kaltainen väkivaltainen sekakäyttäjä kännipäissään paketoi lapsen yhdessä humalaisen naisystävän kanssa.
Lapsi unohdetaan kokonaan mattoon, sammutaan sohvalle/sänkyyn ja kun palataan useiden tuntien päästä, niin mattolapsi onkin tukehtunut.

Ei noin, lastensuojelun ammattilaisethan kiduttavat lasta lastenkodissa aina vain lyhyen aikaa kerrallaan ja aina valvotuissa olosuhteissa ja kun lapsi alkaa näyttää tukehtumisen merkkejä, niin hänet päästetään vpaaksi ennen kuin hän ehtii tukehtua, sitä kutsutaan ammattimaisuudeksi.
Eihän toki maallikon pidä alkaa lapsia kiduttamaan, se tulee varata yksinomaan näille lastensuojelun ammattilaisille, he tietävät mitä tekevät
Ammattilaisuus kunniaan, myös lasten kiduttamisessa.

Toki jokainen varmasti ymmärtää tuon sarkasmiksi, mutta teksti peilaa suomalaisten ajatustapaa jossa ammattilaiset saavat tehdä lapsille mitä kauheuksia hyvänsä, koska ovat ammattilaisia.
Viranomaiset ja ammattilaisethan ovat suomalaisen ajatustavan mukaan erehtymättömiä, jumalia.
 

Lastenkodeissahan siis tätä sadistista rangaistusta ja kidutusmenetelmää käytetään aina vain lyhyen aikaa, päämääränä kiukuttelevien lasten rauhoittaminen kiduttamalla.

Sekä Eerikan isän sukulainen (lastensuojelun ammattilainen), että Suomen lastensuojelu oli neuvonut mattoterapiaa käytettäväksi. Suomen lastensuojelun kanta on siis että mattoterapiaa tulee käyttää lapsiin ja siksi sitä barbaarista rangaistusta käytetään tänäkin päivänä kaikkialla Suomen lastenkodeissa. Vaikka hyvin tiesi sen johtavan liian pitkään käytettynä jopa kuolemaan.


Kun nämä Suomen lastensuojelun ammattilaiset jakavat noin auliisti neuvojaan omille aikuisille lapsilleen lasten paketoimiseen mattoon, eli mattoterapiaan, niin oletettavasti hyvin monet lastensuojelun ammattilaiset käyttävät tätä brutaalia ja sadistista menetelmää lapsiinsa ja lapsenlapsiinsa. Niin vahvasti he uskovat omaan sadistiseen doktriiniinsa.

Kun yllyttäjänä ja neuvojana mattoterapiaan oli lastensuojelun ammattilainen ja myös Suomen lastensuojelu, niin on Suomen lastensuojelu tuomittava yllytyksestä Eerikan murhaan.

Se ei tietenkään vähennä Eerikan isän ja tämän naisystävän osuutta ja heidät on tuomittu murhasta elinkautiseen, joka on aivan oikein.

Mutta tulee nähdä metsä puilta ja tuomita myös Suomen lastensuojelu yllytyksestä Eerikan murhaan.
Se ei nimittäin tehnyt mitään estääkseen kyseisen tragedian, vaan pikemminkin halusi lapsiuhrin joka toisi sille lisää valtaa. Se on todellinen syy siihen että se ei estänyt Eerikan murhaa.
Se halusi lapsiuhrin jonka varjolla leimata kaikki lastensuojelun asiakkaina olevat perheet ja jonka avulla tehdä entistä helpommin iskuja perheisiin perättömienkin lastensuojeluilmoitusten jälkeen ja tehdäkseen laittomia huostaanottoja ja pitää lapsibisnes pyörimässä.

Näinhän fasistit aina toimivat, he käyttävät yhtä tapausta keppihevosenaan, jotta voivat leimata koko ihmisryhmän, kansan, rodun tai ryhmän. Ja merkittävää tässä on se, että fasistit voivat itse järjestää tämän tapauksen/rikoksen saadakseen valtaa. 
 Eli he voivat antaa sen tapahtua, saadakseen lisää valtaa, siksi Suomen lastensuojelu antoi murhata Eerikan, käyttääkseen Eerikaa valtaa saadakseen.

Suomen lastensuojelu jätti tahallaan tekemättä sen yhden tarpeellisen huostan, vain, jotta saa tehtyä 10000 tarpeetonta huostaa ja siten pidettyä tuottavan lapsibisneksen käynnissä.

Myös nepotismi vaikutti, Eerikaa ei huostattu, koska Eerikan isän sukulainen oli lastensuojelun ammattilainen. Ja karu totuus on, että ketään lastensuojelun työntekijän perheen tai sukulaisen lasta ei Suomessa koskaan huostata. Suhteet siis estivät huostan.

Itse asiassa, lastensuojelun työntekijöiden tai heidän sukulaistensa perheistä tehtyjä lastensuojeluilmoituksia ei koskaan tutkita vakavasti, vaikka olisi aihetta epäillä lapsen olojen vaarantuvan perheessä.

Nimi Eerika liittyy aina fasismiin ja natsismiin, myös Suomessa Eerika lisäsi fasismia ja mielivaltaa. 
Enää tapaus Eerikan jälkeen ei perheillä, lapsilla ja vanhemmilla katsottu olevan mitään ihmisoikeuksia, koska Eerika.
Eerika lauloivat Suomen viranomaisnatsit ja fasistit innoissaan.

Juuri sitähän fasistit ja viranomaisnatsit halusivatkin ja tyhmä kansa meni median mukana.
Kansan kanaaivot kaakattivat "huostaanottoja tehdään vain perustelluista syistä, viimeisenä keinona" ja "en voi uskoa että turhia huostaanottoja Suomessa tehdään, ovathan he ammattilaisia joilla virkavastuu".

Näin oli lapsiuhri siis tehnyt tehtävänsä, lastensuojelu sai lisää valtaa ja resursseja ja oikeuden tehdä aseellisia, fasistisia iskuja perheiden koteihin koska hyvänsä ja huostata lapsia aivan tavallisista hyvistä perheistä, huostia sen paremmin perustelematta, eikä edelleenkään tarvitse vastata kenellekään.


 Loppuun vielä kaikkien Suomenkin viranomaisnatsien suosikkimarssi Eerika (saksaksi Erika):

Erika

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti