perjantai 28. maaliskuuta 2014

Suomen fasistihallitus kaadettava

Suomen fasistihallitus paitsi hyväksyy ihmis- ja kansalaisoikeusloukkaukset Suomen kansalaisia kohtaan, lisäksi se on vieläpä kaventanut kansalaisoikeuksia ja vienyt ihmisiltä lopunkin yksityisyydensuojan ja sananvapauden antamalla Suomen poliisille rajattomat oikeudet salakuunnella kansalaisia.

Suomen poliisihan tekee myös aivan mielivaltaisia ja fasistisia pidätyksiä ja Suomen läpimätä oikeuslaitos syyttää ihmisiä milloin mistäkin, vain koska he toteuttavat ja käyttävät ihmisoikeuksiaan. 

Nykyhallitus onkin pyrkinyt aktiivisesti  tekemään Suomesta entistä totalitaristisempaa yhteiskuntaa jossa kansalaisilla ei ole mitään oikeuksia, poliisivaltiota jossa isoveli valvoo jokaista liikettäsi ja suurin synti ja rikos on arvostella yksityiskohtaisesti nazi-viranomaisten toimintaa ja paljastaa se avoimesti.

Nykyhallitus kannattaa fasismia avoimesti.

Alusta alkaen on myös Vasemmistoliitto ollut tekemässä Suomesta yhä fasistisempaa ja totalitaristisempaa ja ennen eroaan hallituksesta se ehti omilla toimillaan kaventaa suomalaisten kansalais- ja ihmisoikeuksia.

Myös Vasemmistoliitto siunasi Suomen tekemät ihmisoikeusrikokset, eli mm. huostabisneksen eli Suomen valtion yhteistyökumppaneineen harjoittaman julman lapsikaupan, sananvapauden kieltämisen suomalaisilta,  mielivaltaiset pidätykset, puolueelliset oikeudenkäynnit, orjatyöt ja  poliisiväkivallan perheitä ja lapsia kohtaan.


Vain eroamalla hallituksesta ei Vasemmistoliitto saa pahoja tekojaan tekemättömiksi.
Sen pahoista teoista ovat paitsi kärsineet kymmenet tuhannet suomalaiset perheet, niin myös muut  Suomen valtion ihmisoikeusrikosten uhreiksi joutuneet kansalaiset.
Myös se on vastuussa Suomen rikoksista ihmisyyttä kohtaan.

Muut fasismia, totalitarismia ja poliisivaltiota avoimesti kannattavat puolueet ovat, yhä hallituksessa istuvat SDP, Kokoomus, Vihreät, KD ja RKP.

Ääni näille puolueille on ääni fasismille ja poliisivaltiolle.

Paitsi että nykyhallitus on tehnyt Suomesta fasistisen poliisivaltion, niin on se myös lahjoittanut Suomen työläisten verorahat ulkomaisille pankeille, joka on maanpetos.

Ovatko Suomen työläiset todella raataneet vain ulkomaisten pankkien eteen?
Sillä faktahan on, että niitä euroja ei Suomi tule ikinä takaisin saamaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti