keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Suomen perheet, karttakaa kaikkia Suomen viranomaisia kuin ruttoa

On kylmä fakta, että Suomessa eniten lastensuojelu-ilmoituksia (ennen muuta turhia lastensuojelu-ilmoituksia) tehtailevat Suomen viranomaiset.

Niitä tekevät synnytyssairaaloiden hoitajat, neuvoloiden ja terveyskeskusten perhetyöntekijät, lastentarhojen opettajat, koulujen opettajat, sosiaalityöntekijät, lääkärit ja poliisit.

Kun lapsi syntyy, niin ensimmäisenä hänen kimppuunsa pääsee synnytyssairaalan hoitajat.
Jos vastasyntynyt lapsi käyttäytyy hankalasti, jos häntä on vaikea punnita tai rokottaa, tai jos hoitaja ei pidä synnyttäneen äidin asenteesta, eli jos äiti käyttäytyy vaikkapa ystävällisesti niin silloin hän on hoitajan mielestä lapsenomainen, ei selviydy lapsen kanssa ja seurauksena lastensuojelu-ilmoitus. Jos taas päinvastoin eli hiukankin väsyneenä aggressiivisesti, niin silloin hoitaja kirjoittaa papereihinsa että äiti on häiriintynyt tai mielenterveysongelmainen ja tarvitsee tukea lapsen kanssa ja tekee lastensuojelu-ilmoituksen.

Eli jos synnyttävä äiti ei ole tarpeeksi nöyrä kaikkia hoitajia/lääkäreitä kohtaan  ja juuri oikeanlainen, niin käytökseltään kuin ulkonäöltäänkin, niin aina synnytyssairaalan hoitaja tekee lastensuojeluilmoituksen. 
 Kaikki on selitettävä/ymmärrettävä negatiivisesti, niin synnytyssairaalan hoitajille opetetaan.

Jos äiti ja lapsi vielä selviävät synnystyssairaalasta ilman että joku yli-virkaintoinen pimeä hoitaja tekee lastensuojeluilmoituksen, niin seuraavaksi koittaa neuvolan hoitajien kotikäyntien aika.
Samalla äitiä ehkä suostutellaan terveyskeskuksen perhetyöntekijöiden käynteihin.
Ja nyt seuraa varoituksen sana jokaiselle äidille joka haluaa pitää lapsensa.
Ei kannata suostua perhetyöntekijöiden käyntiin.
Sillä perhetyöntekijöiden tehtävä on pyrkiä näkemään ja kirjata vain negatiivisia asioita kodissa, perheessä ja lapsessa. 
Jos ei sellaisia ole, niin perhetyöntekijän täytyy ne keksiä omasta päästään.
Perhetyöntekijät myös tehtailevat siksi valtavat määrät perättömiä lastensuojeluilmoituksia vuosittain.
Kuten jo Nazi-Saksan nazit tiesivät, kaikesta voi keksiä jotain negatiivista, vain mielikuvitus on rajana.
 
Jos kaikesta huolimatta perhe on selvinnyt tähän asti ilman lastensuojeluilmoitusta, niin tästä asti kaikkialla mihin perhe lapsen kanssa meneekin, niin viranomaiset tarkastelevat heitä.
Neuvola saattaa tehdä lastensuojeluilmoituksen  jos äiti on huonolla tuulella ja sanoo yhdenkin poikkipuolisen sanan terveydenhoitajalle/lääkärille tai vastustaa jotain rokotusta.
Jos lapsella on leikkiessä tullut, ihan normaali, mutta silti virkaintoisen terveydenhoitajan mielestä epäilyttävä mustelma, niin jälleen seurauksena on lastensuojeluilmoitus. Jos vanhemmat käyttäytyvät "väärästi" hoitajan/lääkärin mielestä, niin jälleen on seurauksena lastensuojeluilmoitus.

Hoitajan/lääkärin merkinnät voivat olla täynnä vanhempia/lasta solvaavia ilmauksia, vailla mitään todenperäisyyttä. Näitä perhettä koskevia merkintöjä on luonnollisestikin vaikea edes saada, vaikka ne lain mukaan perheen kuuluisikin saada nähdä. Neuvolan hoitaja/lääkäri panttaa niitä viimeiseen asti ja niitä saa pyytää yhä uudestaan ja uudestaan ennen kuin perhe ne lopulta saa.

Koko neuvola-ajan perhe on siis tarkkailtavana ja hoitajan/lääkärin mielivallan varassa.
Jos perhe ei yhden kerran ole tarpeeksi nöyrä, niin taas singahtaa lastensuojeluilmoitus.

Perheet, karttakaa siis Suomen neuvoloita.  

Sama juttu kaikkialla, jos lapsi viedään vaikkapa kunnalliseen lääkärin jonkun aivan tavallisen asian, sairauden tai leikkiessä tulleen mustelman takia, niin aina on vaarana että kunnan lääkäri tekee ylilyönnin, eli aiheettoman lastensuojeluilmoituksen. 
Ja kohta on "Gestapo" perheen ovella. 

Suomen lastentarhoissa on yleistä että lapsista tehtaillaan lastensuojeluilmoituksia, sama koskee Suomen kouluja joissa mm. kiusatuista lapsista tehdään aina lastensuojeluilmoitus, mutta ei koskaan kiusaajista. Niin paljon Suomessa ihaillaan fyysistä voimaa ja brutaalia toisen ihmisen alistamista.
Se siis lähtee jo kouluista. Ensin lapsi saa turpaansa koulussa, koulu tekee kiusatusta/hakatusta lastensuojeluilmoituksen ja sitten tämä uhri vielä huostataan ja lastenkodissa/sijaiskodissa hän saa tutustua seksuaalisen hyväksikäytön "ihanaan" maailmaan.
Ei kerta vielä homoksi tee, mutta tekeekö tahdonvastainen kerta?

Näin se siis Suomessa menee.
Opettajan ainoa vastaus oppilaaseen josta hän ei pidä on aina lastensuojeluilmoitus.
Viranomaisten into työllistää kavereitaan lastensuojeluilmoituksilla on loppumaton.

Vielä yksi taho on mainittava, nimittäin poliisit.
Suomen poliisit tekevät perättömiä lastensuojeluilmoituksia valtavat määrät päästäkseen sitten itse hyökkäämään aseineen perheiden koteihin.
Sama taho siis tekee ilmoituksen ja sama taho myös tutkii.

Jos nyt tutkimiseksi voi sitä sanoa kun perheen lapsi herätetään väkisin, lasta pelotellaan, perheenisä/äiti pahoinpidellään ja molempia vanhempia solvataan ja uhkaillaan.
Sadistisille luonteille nämä iskut perheiden koteihin ovat tyydyttäviä, suorastaan kiihottavia.
Pääsee kyykyttämään perhettä ja alistamaan niin lapsia kuin aikuisiakin.

Mahtaa siinä olla muna pystyssä sadistisella fasistipoliisilla.
Sillä niitähän Suomen poliisit ovat, nazeja/fasisteja.

Kerran lastensuojelulapsi, aina lastensuojelulapsi, eli tieto asiakkuudesta säilyy ikuisesti perheen tiedoissa.  

Ja siksi viranomaiset kaikkialla tarkkailevat ja suhtautuvat lapseen epäilyttävästi, eli lapsi on koko lapsuutensa ajan silmätikkuna.
Vaikka lastensuojeluilmoitus olisikin ollut alun alkaenkin perätön.

Suomalaisten perheiden tulisi siis pysyä täysin erossa kaikista viranomaisista, jos se vain suinkin on mahdollista.
Ei lasta koskaan kunnalliselle lääkärille, vaan yksityiselle.
Ei lasta lastentarhaan.
Ei neuvolaan.
 

Eikä mihinkään muuallekaan jossa on viranomaisia.
 
Suomalaisia viranomaisia kun  leimaa sadismi, fasismi,  empatiakyvyttömyys, nazismi ja halua ruokkia huostabisnestä.


 


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti