torstai 3. huhtikuuta 2014

Vassarit+sosiaalidemokraatit+kapitalistit/porvarit=huostabisnes ja lapsikauppa

Lapsibisnes Suomessa syntyy näiden kolmen fuusiosta, irstaan epäpyhästä kombinaatiosta.

Sillä vassarit ja sosiaalidemokraatit sanovat ensin "kaikki Suomen lapset ovat valtion omaisuutta, huostatkaamme kaikki mahdolliset lapset jollain tekosyyllä. Lasten on paras olla valtion vastuulla, jotta heistä tulee mahdollisimman tunteettomia ja helposti hallittavia, sieluttomia ja onttoja."

Sitten  kapitalistit/porvarit sanovat "vapaa yritteliäisyys jota ei moraaliset ja eettiset asiat saa turhaan hidastaa ja rasittaa kunniaan. 
Suosikaamme siis rajoittamatonta yksityisten lapsivankiloiden/lasten keskitysleirien perustamista (lastenkodit) sekä maksakaamme ahneille sijaisvanhemmille yhä isompia ja isompia korvauksia lasten hyväksikäytöstä ja alistamisesta. Se on vain hyvää bisnestä ja meidän tulee ihailla lapsikaupan harjoittajia, varsinkin jos he tekevät hyvää tulosta. Vain rahallinen voitto on tärkeä, ei inhimilliset uhrit joita taloudellisen voiton pyynti, eli huostabisnes synnyttää."

Vassarit ja sosiaalidemokraatit tahtovat valtion edustajille eli lastensuojelulle rajoittamattoman vallan vailla vastuuta ja sen heille myöskin antavat.

Porvarit/kapitalistit taas avaavat Suomen rajat monikansallisille lapsikaupan toimijoille sekä edistävät suomalaisten lapsikauppa yritysten kasvua, joskin lasten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.
Ja voila, nyt kun lastensuojelulla (antajana vassarit+sosiaalidemoraatit) on rajaton valta ja lapsivankiloita (rakennuttajina porvarit/kapitalistit) suuri määrä, niin enää tarvitaan lapsikarjaa.

Sehän ei tosin olekaan enää temppu eikä mikään, uusi lastensuojelulaki vain voimaan jossa ilmiantajien osuutta korostetaan ja kun vielä Suomen lainsäädäntökin on sellainen että viranomainen saa tulkita lakia aivan mieleisellään tavalla, niin äkkiäkös lapsivankilat täyttyvät lapsikarjasta.

Puhun lapsikarjasta, koska vain karjaa ja numeroita lapset ovat niille ahneille byrokraateille (lastensuojelu) ja sadistisille fasisteille/nazeille (Suomen poliisi).

Syyllisiä ovat siis niin Vasemmistoliitto ja SDP kuin porvaripuolueetkin, he ovat yhdessä rakentaneet maahan lapsikauppaverkoston. Usein Vasemmistoliitto on tekopyhästi puhunut fasismista, vaikka juuri se itse kannattaa perättömiä ilmiantoja ja fasistisia ja nazimaisia lastensuojelun ja aseellisten poliisien hyökkäyksiä aivan tavallisten suomalaisten perheiden koteihin. Vain jotta se saisi haluamansa, huostattua mahdollisimman paljon lapsia ihailemansa ja palvomansa valtion hoiviin.

Eli siksi Vasemmistoliitto ja SDP haluavat maasta uuden DDR:n, maan jossa perättömät ilmiannot vain singahtelevat ja nazi-viranomaiset tekevät iskuja koteihin.
Ja tiedättekö mitä!
He ovat onnistuneet.

Kymmenet tuhannet perheet joutuvat Suomessa vainon ja fasismin uhreiksi, heiltä viedään kaikki ihmsioikeudet ja vain koneiston omien ilmiantajien (perhetyöntekijät, synnytyssairaalan hoitajat etc.) tai jonkin perheen vihamiehen toimesta.

Myöskään juuri mikään puolue ei ottanut kantaa huostabisnekseen.
Eihän heillä ollut varaa kommentoida, ei vasemmistolaisilla, eikä oikeistolaisilla, koska olivat itse Suomeen lapsikaupan luoneet.
Syylliset eivät voineet tuomita itse luomaansa hirviötä, eli huostabisnestä.

Kaikista puolueista vain Perussuomalaiset nostivat lapsikaupan näkyvästi esiin ja tuomitsivat perusteettomat fasistiset iskut koteihin sekä aiheettomat huostaanotot.

Siksi koska heillä ei ollut mitään tekemistä huostabisneksen kanssa, heillä oli siis hyvä omatunto ja rohkeus puhua tästä vääryydestä mikä Suomen maata ja sen perheitä runtelee.

Perussuomalaiset kannattaa ja edistää yrittäjyyttä, mutta etiikan ja moraalin on oltava mukana myös siinä, rahaa ei saa tehdä varsinkaan lapsille kärsimyksiä tuottaen.

Ja perhe-instituutiolle tulee palauttaa arvostus joka sillä joskus kauan aikaa sitten vielä Suomen maassa oli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti