tiistai 22. huhtikuuta 2014

Venäjä ei ole vihollinen, vaan Suomen orjien vapauttaja. Россия не является врагом, но освободитель рабов в Финляндии.

Venäjä ei tahdo mitään pahaa suomalaisille, vaan pahuus suomalaisia kohtaan tulee suomalaisen yhteiskunnan sisältä. Vain toiset suomalaiset haluavat meille suomalaisille pahaa ja turmiota.

Sillä juuri Suomi itse, eli Suomen viranomaiset tahtovat mm. tuhota perhe-instituution kokonaan, pakottaa suomalaiset orjuuteen eli palkattomaan orjatyöhön, ovat vieneet suomalaisilta sananvapauden ja tuomitsevat sananvapautensa "väärinkäyttäjiä" vankilaan mielivaltaisesti ja Suomen fasistinen poliisi pahoinpitelee toisinajattelijoita ja lapsia/vanhempia.

Suomen viranomaiset ryöstävät lapsia aivan tavallisista perheistä ja myyvät heidät lapsiorjuuteen lastenkoteihin tai jopa varakkaille pedofiileille sijaisperheisiin ja sitä Suomessa sanotaan lastensuojeluksi. Ja viranomaisethan ovat toisia, turmeltuneita suomalaisia, ihmisiä joille sadistinen valta vailla vastuuta on noussut päähän.
Valta turmelee aina ja absoluuttinen valta absoluuttisesti.

Vain Venäjä voi vapauttaa Suomen orjat.
Se voi avata suomalaisten orjien kahleet ja päästää heidät vapauteen. 
Näyttää heille kuinka Venäjällä ihmiset elävät vapaina.
Sillä on avain jokaisen suomalaisen orjan kahleeseen, niin lapsiorjan kuin aikuisenkin orjan.

Venäjä ei tule suomalaisille vihollisena, vaan kauan odotettuna vapauttajana.

Kaikki Suomen orjat odottavat Venäjän tulemista ja pääsevänsä vapauteen, niin lastenkodissa pahoinpideltävänä oleva tai sijaisvanhempien luona raiskattavana oleva lapsiorja, kuin palkatonta orjatyötä tekevä kahleisiinsa uupunut aikuinenkin.

Да здравствует Россия!

Eläköön Venäjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti