maanantai 19. toukokuuta 2014

Onko kenelläkään myydä vahvoja antibioottisilmätippoja?

Oikeassa silmässäni on paha silmätulehdus, se punoittaa ja sitä särkee voimakkaasti.
Tarvitsisin siis vahvoja antibioottisilmätippoja jotta se paranisi, muuten tulehdus saattaa levitä tai pahimmassa tapauksessa voin jopa menettää näköni toisesta silmästäni.

Suomessa ei kuitenkaan myydä mitään vahvempia lääkkeitä, eli antibiootteja apteekeissa vapaasti, vaan niihin vaaditaan resepti ja resepti on kiven alla.
Antakaapa kun kerron miten vaikeaa Suomessa on jopa tätä paljon pahemmassa silmätulehduksessa päästä lääkärille.
Paha silmätulehdushan vaatii aina hoitamista ja sen osaa jokainen kansalainen tunnistaa itsekin.

Viimeksi kun olisin tarvinnut antibioottisilmätippoja erittäin pahaan silmätulehdukseen, niin kävelin Tampereen Acutaan ja selvitin tilanteen vastaanotossa istuvalle.

Kerroin mitä oli tapahtunut.
Piilolinssi oli hajonnut toiseen silmääni, enkä saanut sitä itse pois, koska se oli jossain silmän toisella puolella, rikkoutunut piilari oli aiheuttanut myös pahan silmätulehduksen, sitä särki kovasti ja silmä oli täysin punainen  ja rähmivä. Eli olisin tarvinnut lääkäriä piilarin poistoon ja antibioottien saamiseen apteekista.

Vastaanoton viranomaisnazille oli kuitenkin ilmeisesti noussut pissa päähän jo siitä vähäisestä vallasta minkä hän oli saanut. Hän sai päättää ketkä pääsevät lääkärille ja ketkä eivät.
Hyvä esimerkki siitä kuinka jo vähäinen valta usein korruptoi suomalaisen.

Acutan vastaanoton viranomaisnazi virkkoi "ei tuo minusta kovin pahalta näytä", ei siis hänen mielestään lääkärille pääsyn arvoinen. Viranomaisnazi sai päättää kuka pääsee ja kuka ei ja teki järjettömiä, idioottimaisia ja epäpäteviä päätöksiä.  Taas yksi osoitus siitä kuinka suomalainen koulutus on maailman huonotasoisinta, suorastaan surkean huonoa, terveyskeskusten päivystäjät ja hoitajat eivät osaa työtään.

Acutan respan hoitaja ei tunnistanut edes silmätulehdusta, sairautta jonka kuka hyvänsä ihminen yleensä tunnistaa välittömästi nähdessään, ei tarvitse olla siis edes hoitaja, saati sitten lääkäri.
Aikani vastaanoton idiootin kanssa jankutettuani kävelin ulos.

Siis, let me get this straight. Ei kovin pahalta näytä, vaikka silmä on kirkuvan punainen ja rähmää valuu runsaasti siitä???!!!
Ei hyvää päivää. Pitäisikö silmästä törröttää haarukka että pääsisin lääkärille??

 Eli, rakkaat lukijat, voinette ymmärtää miksi suhtaudun skeptisesti lääkärille pääsyyn Suomen maassa.

Suomalainen hyvinvointivaltio on kuollut aikoja sitten ja tilalla on pahoinvointivaltio jossa mikään ei toimi. Ihmisille ei ole palkkatöitä tarjolla  ja heitä yritetään pakottaa palkattomiin orjatöihin,toimivaa   terveydenhuoltojärjestelmää ei ole, poliisi + sossut ryöstävät perheiltä lapset ja myyvät lastenkoteihin sadistien uhreiksi ja sijaisvanhempina toimiville pedofiileille, Suomen poliisi tekee mielivaltaisia pidätyksiä ja pahoinpitelee aivan tavallisia kansalaisia, Suomen tuomarit antavat puolueellisia tuomioita viranomaisten hyväksi ja mielipiteensä sanojat vangitaan ja heitetään Sorin vankilaan. Suomen vankilat täyttyvät jo nyt mielipidevangeista.

Kaikki, vahvatkin lääkkeet täytyisi siis vapauttaa, niistä tulisi tehdä reseptivapaita.
On kuitenkin epärealistista odottaa että kieltolassa jossa kaikki on kiellettyä ja säänneltyä lääkkeet yhtäkkiä vapautuisivat ja ihmisten ei tarvitsisi enää elää kipujen keskellä.

 Joten jos jollain on myydä vahvoja antibioottisilmätippoja, niin ostan mielelläni.
 Sillä lääkärille ei Suomen maassa pääse ja ilman reseptiä en saa niitä apteekista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti