tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lapsenryöstö ja nälkään näännytys yritys

Ensin läpeensä mätä ja korruptoitunut Suomen valtio yritti ryöstää lapsemme ja nyt Suomi yrittää näännyttää perheemme nälkään.

Vuonna 2012 Ylöjärven sossula yritti ryöstää lapsemme ja myydä hänet eniten tarjoavalle, kuin uuden lelun tai pienen koiranpennun.
Vasta perheeni yritys tuoda asialle mahdollisimman paljon julkisuutta pysäytti tämän diilin, josta Ylöjärven perusturvan sossut olisivat lihottaneet tiliään bonuksina huomattavasti.

Kun Ylöjärven sossut näkivät perheeni raportin yritetystä lapsenryöstöstä, soittivat he kaverilleen Ylöjärven poliisiin, tunnetulle ylöjärveläiselle poliisille joka muuten istui silloin Ylöjärven kaupunginvaltuustossa.

Hyvä veli kerhon kaveripalveluksena perheelleni junailtiin pikasyyte törkeästä kunnianloukkauksesta ja myöhemmin perheeni tuomittiin puolueellisessa oikeudenkäynnissä Tampereen läpimädässä ja perheitä/lapsia vihaavassa käräjäoikeudessa.

Eli lapsemme pelastui, mutta perheeni tuomittiin, näin voi käydä vain totalitaristisessa hirmuvaltiossa nimeltä Suomi.

Mutta siinä ei vielä kaikki, nyt uuden asuinpaikkakuntamme Tampereen sossu on leikannut toimeentulotukeamme, niin että se ei myönnä enää rahaa köyhälle perheellemme edes ruokaan, ei edes lapsemme ruokaan tai vaatteisiin. Tampereen sossu on päättänyt että lastamme ei tarvitse huomioida toimeentulotukea hakiessa lainkaan, sen mielestä lastamme ei ole lainkaan olemassa.
Hups vain, sossut taikoivat Danielin pois ja tekivät taas lisää säästöjä.
Saavatkohan nyt oikein mitalit Tampereen kaupungin läpimädältä johdolta???

Näin siis tehdään säästöjä Tampereella.
Kun Ylöjärvellä sossut hakivat bonuksia yrittäen lapsiryöstöä, niin Tampereella bonuksia ilmeisesti haetaan köyhiä perheitä riistämällä toisella tapaa.

Maahanmuuttajille sen sijaan rahaa riittää.
Jokainen maahanmuuttaja saa Tampereen sossusta yli 2000 euroa kuukaudessa, Suomi on myös ottanut paljon rikollisia maahanmuuttajia ja myös näitä sossu hyysää.

Kun rikollinen maahanmuuttaja saa reilut 2000 euroa kuukaudessa korotettua toimeentulotukea, niin koko meidän kolmihenkinen perheemme ei saa kuin naurettavat 439 euroa sossusta.
Ja tuo 439 euroa riittää hädin tuskin vuokraan + sähkölaskuun.

Tampereen sossu näet päätti "suuressa viisaudessaan" leikata toimeentulotukeamme 700 euroa ja nyt saamamme 439 euroa takaa sen että näemme kirjaimellisesti nälkää, samalla kun yli 2000 euroa sossusta saavat mamut nauravat partaansa suomalaisille ja Suomen tyhmyydelle.

 Kaiken järjettömyyden huippu on se, että Tampereen sossu on vedonnut terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävän lautakunnan säännökseen.

Eli nälän näkeminen ja alitravitsemus edistää terveyttämme??? 
Edistääkö se hyvät Tampereen sossut myös lapsemme terveyttä???
Koska te olette riistäneet leivän paitsi meidän vanhempien, niin myös rakkaan lapsemme suusta. 


Ja tässäkään ei vielä ole kaikki.
Lisäksi Tampereen sossu yrittää kiristää meitä muuttamaan lapselle ja perheellemme hyvästä kodistamme pois johonkin ahtaaseen ja pieneen asuntoon.
Jos emme muuta, niin se uhkaa leikata toimeentulotukeamme vielä lisää.

Vaikka tukea ei juuri enää edes ole leikattavaksi.
Raha on kaikki kaikessa Tampereen sydämettömille ja empatiamputoiduille byrokraattisossuille, perheistä ja lapsista ne ei välitä pätkän vertaa.

Tampereen sossun päätökset kertovat siitä kuinka Suomessa mustasta on tullut valkoista, pahaa pidetään hyvänä, perheiden vainoa ja riistoa ja nälässä pitämistä hienona asiana.
Kaikki on siis kääntynyt mullin mallin, saatanalliseksi.

Suomi ei ole enää kristitty maa, vaan Saatanaa tässä maassa palvotaan.
Tämä on kuin läpimätä Gomorra, jonka Jumalan viha tuhosi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti