torstai 3. heinäkuuta 2014

Lapsenryöstön mekaniikka köyhistä perheistä

Espoolaisen Ari Lahtisen perhe häädettiin kotoaan kun Espoon sosiaalitoimi lopetti tuen myöntämisen perheelle ja sen vuoksi perhe ei pystynyt enää maksamaan vuokraansa: sosiaalitoimi häätää perheen kodistaan

Espoon sosiaalitoimi oli myös tehnyt perheestä lukuisia lastensuojeluilmoituksia, sen jälkeen kun oli ensin poistanut kaiken tukensa perheeltä. Lastensuojeluilmoituksissa sosiaalitoimi oli vedonnut perheen köyhyyteen, eli köyhyyteen jonka se oli itse aiheuttanut poistamalla tuen.

Espoon sosiaalitoimella oli todennäköisesti aikomuksena huostata lapset ja saada siten lisää lapsikarjaa laitoksiin/ahneille sijaisvanhemmille ja itselleen bonukset sekä kaupungille enemmän tukea valtiolta.

Espoo on vain esimerkki, sillä näin sosiaalitoimi tekee ympäri Suomen.

Se vie ensin köyhiltä perheiltä tuen pois, tekee sitten itse lastensuojeluilmoituksia ja lopulta itse myös huostaa usein lapset. Eli juuri se luo puutteen ja pahentaa perheen taloustilannetta leikkaamalla tukea tai viemällä sen kokonaan pois.

Jo pelkkä köyhyys on niille nazeille syy huostaanottoon, köyhät saavat tehdä lapsia, mutta heidän lapsensa kuuluvat valtiolle. Näin Suomen sosiaalitoimi ajattelee läpi Suomen.

 Myös meidän yksilapsiselta perheeltä Tampereen sosiaalitoimi leikkasi toimeentulotukea alun 1600:sta eurosta, ensin 1120:een euroon, sitten 539:ään ja lopulta 439:ään euroon. Kaiken aikaa tulomme olivat pysyneet samoina, eli ei ollut mitään laillista syytä alentaa tukea.

Nyt saamamme 439 euroa/kk riittää joko vuokraan + sähkölaskuun tai sitten saamme hieman ruokaa, joskaan emme sitäkään tarpeeksi.

Tampereen sosiaalitoimen seuraava siirto on ennaltaarvattava.
Se tekee useita lastensuojeluilmoituksia väittäen perhettämme liian köyhäksi jotta voisimme huolehtia lapsesta. Eli Tampereen sosiaalitoimi tekee ilmoituksia köyhyydestä jonka se on itse aiheuttanut leikkaamalla toimeentulotukeamme.

Kaiken tarkoituksena on huostata lapsemme jonkin tekosyyn nojalla.
Se siis leikkaa köyhien perheiden tukia tai poistaa toimeentulotuen kokonaan, jotta voisi huostata lapset itse aiheuttamaansa köyhyyteen vedoten.

Sosiaalityöntekijät saavta bonukset jokaisesta huostaanotosta ja lisäksi Suomen läpimätä valtio tukee lapsikauppaa, mitä enemmän huostattuja, niin sitä enemmän kaupungit saavat rahaa valtiolta. Eli huostaanotot ovat hyvää bisnestä.

Lapset ovat pelkkää kauppatavaraa Suomen ahneille bonuksia jahtaaville   sosiaalityöntekijöille.    

Sosiaalityöntekijät eivät ole ihmisiä, heillä ei ole sydäntä, heidän suonissaan ei virtaa veri, vaan musta mönjä. He ovat ateisteja jotka palvovat rahaa, ryöstävät lapsia aivan tavallisista, mutta köyhistä perheistä ja myyvät heitä kuin karjaa. Ja bonukset juoksevat.

 Perheemme on yhtenäinen ja päättänyt että jos kotiimme hyökätään, niin kuvaamme kaiken ja laitamme kaiken nettiin ja jakoon mahdollisimman laajalle. Jotta edes ulkomailla ihmiset ymmärtäisivät millaisessa hirviömaassa me suomalaiset elämme.

 Sosiaalitoimen harjoittama lapsenryöstö köyhistä perheistä on taas yksi todiste lisää Suomen mädästä teollisuudenhaarasta nimeltä lapsikauppa.

Sen toiminta on niin läpinäkyvää ja sen tarkoitus myös, saada lisää lapsimateriaalia ahneen lapsikauppateollisuuden kitaan.

Meidän perhe on siis samassa ahdingossa kuin espoolaisen Ari Lahtisen perhe.
Meidän on valittava, joko vähän ruokaa perheellemme tai nälkä ja maksettu vuokra.

Tätä tapahtuu siis kaikkialla Suomessa, niin Espoossa, kuin täällä Tampereellakin, kaikkialla.

Suomessa vihataan köyhiä, lapsia ja perheitä.


 

2 kommenttia:

  1. huosta suomessa edelleenkin vaikea asia joka tulisi kokonaan nollatoleranssisoida. kun vaara kelle vaan ; onkin joutua tämän suojaamattoman koneiston ahmaisemaksi ja myydyksi eniten tarjoavalle, (uskomaton juttu -suomessa edelleen)

    VastaaPoista
  2. kiitos osanotostasi mutta olemme turvassa espoon ryöpystä vaikka taisto jatkuu.
    T:lahtinen

    VastaaPoista