perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tampereen sosiaalitoimi sanoo: "köyhät perheet ja lapset ovat paskinta paskaa"

Tampereen sosiaalitoimi vihaa köyhiä perheitä ja lapsia yli kaiken.

Sen ainoana tavoitteena on ruokkia lapsibisnestä köyhien perheiden lapsilla, sosiaalityöntekijät saavat nimittäin bonukset jokaisesta huostaanotosta.
Köyhät perheet ovatkin niille pedoille/hirviöille/nazeille helppoa riistaa.
 
Ja siksipä Tampereen sosiaalitoimi poistaa/leikkaa köyhiltä perheiltä ensin kaiken toimeentulotuen, sitten tehtailee useita lastensuojeluilmoitusta perustuen heidän itse perheelle luomaansa köyhyyteen ja lopuksi sama sosiaalitoimi Suomen nazistisen poliisin avustukselle tekee aseellisen iskun perheen kotiin ryöstäen lapset.

Tämä ei kuitenkaan tapahdu vain Tampereella, vaan ympäri Suomen.

Ja on läpinäkyvä ja kiistaton todiste lapsikaupasta jossa lapsi tilataan johonkin, sosiaalitoimi etsii köyhää perhettä ja lopulta hieman tilannetta lavastettuaan pahemmaksi poistamalla perheen tuet kokonaan tai leikkaamalla niitä rajusti, tekee siis tukun lastensuojeluilmoituksia ja sitten virka-apupyyntö poliisiin ja aseellinen hyökkäys perheen kotiin josta lapset ryöstetään.

Sitten lapsi/lapset kiidätetään sinne minne heidät on tilattu, kuin karja ikään.
Huostatuista lapsista kiinnostuvat ennen muuta pedofilisia taipumuksia omaavat sijaisvanhemmat sekä rahaa lapsilla tahkoavat lastenkodit

Useimmiten huostatun lapsen kohtalona onkin joutua seksuaalisesti hyväksikäytetyksi sijaisperheen vanhempien taholta, he ikään kuin ostavat  lapsen seksilelukseen.

Myös lastenkodeissa huostattujen lastenelämä on rankkaa.
Väkivalta, alistaminen mattoterapiaksi kutsutulla kidutusmenetelmällä ja eristämine vankiselliin ovat lastenkotien sadistisia menetelmiä joita ne käyttävät lapsiin.

Suomalaisten ajatusmaailma on kuitenkin kuin viranomaisuskovaisen lampaan ja heidän mielestään "pahoille" huostatuille lapsille saakin tehdä ihan mitä tahansa, suomalaisten mielestä se on heidän omaksi parhaakseen.
Niin tuomitsevia, raakoja, tunteettomia, lapsia vihaavia ja viranomaisia rakastavia suomalaiset ovat.
Eivätkä suomalaiset muutu, koskaan.
Laki ja viranomaisten toimintan vain heijastaa suomalaisten ajatusmaailmaa.

Siksi halveksin ja häpeän tätä totalitaristista Suomea, uutta DDR:ää jossa ihmisoikeuksia ei ole ja jossa viranomainen on ainoa jumala.
 
Perheille ja lapsille koittaakin Suomessa vain entistä pahemmat ajat viranomaisterrorin ja lapsikaupan uhreina. Lapselle syntyminen Suomeen onkin suurin mahdollinen rangaistus, sillä se tarkoittaa hyvin usein joutumista lapsikaupan lapsiuhriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti