keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Neuvottelu Tampereen sosiaalitoimessa 4.12.2014

Menin varatulla ajallani Tampereen sosiaalitoimistoon 4.12.2014.
Minulla oli pienen pieni toivo että voisin auttaa köyhää perhettäni joka oli joutunutvalkoisten poliittisen vainon ja poliittisen terrorin uhriksi.

Mutta tuo toivo haihtui äkkiä.
Sillä pöydän toisella puolella istuva sosiaaliohjaaja paljastui lapsia ja lapsiperheitä vihaavaksi byrokraatiksi jonka ainoa tavoite oli tehdä säästöjä vaikka sitten lapsen ja perheen oikeuksia rikkomalla.
Tyypillinen sossu siis.

Kun valitin että perhettämme on yritetty kiristää muuttamaan hyvästä kodistamme jossa lapsellamme on mm. oma huone ja takapihaa jossa leikkiä, niin sain aluksi vastaani vain kylmän katseen.Ja sitten seurasi sosiaalitoimen puolustelua tyyliin "kyllähän teidän muuttaa pitää, se on teidän lapsen etu" ja kysymys "oletteko käyneet asuntoja katsomassa?".

Johon vastasin että vaikka emme aiokaan sossunazeille piiruakaan periksi antaa, niin kävimme kyllä aivan huviksemme katsomassa erästä 2-kerroksista  asuntoa jossa oli todella jyrkät portaat asunnon ensimmäisen ja toisen kerroksen välillä. Emmekä ottaneet  asuntoa vastaan, koska 2-vuotias poikamme on hyvin energinen, hän juoksentelee paljon, eikä osaa aina varoa ja pidimme siten asuntoa aivan liian vaarallisena lapsellemme, ajattelimme lapselle turvallisuutta ja parasta.

Tähän sosiaaliohjaaja kiirehti sanomaan huolettoman pinnalliseen tyyliinsä, tavalla josta paljastui kuvottava lapsiviha: "kyllä lapset aina sopeutuu vaikka mihin. Aivan sama mihin heidät laittaa, siinäpä oppii."

Just, oppii niskansa taittamalla tai aivovaurion itselleen hankkimalla, kun tulee jyrkät kierreportaat pää edellä alas. Ja ennen muuta, lapsemme ei saisi olla oma energinen ja iloinen itsensä niin vaarallisessa ympäristössä.

Taas kävi suorastaan kristallinkirkkaaksi se että Tampereen sosiaalitoimi halusi perheellemme ja lapsellemme vain pahaa ja tuhoa.Tämäkin sosiaaliohjaaja toimi valkoisten vallan välikappaleena, kätyrinäjoka halusi tuhota meidät köyhät ja kurjat, eli punaiset.

Sosiaaliohjaajan kommentti myös heijasti sosiaalitoimen ajatusmaailmaa jossa lasta voi siirrellä kuin esinettä ikään, ottamatta lainkaan huomioon mitä lapsi itse haluaa, tai mistä hän nauttii.
Bisnes ajaa perheen ja lapsen edelle.

Pian sosiaaliohjaajan ruma asenteellisuus ja rasistinen suhtautuminen myös työttömiä kohtaan paljastui karulla tavalla, kun hän kysyi: "Onko edes se päivärytmi kohdillaan?" Niin, aivan kaikki työttömäthän ovat sairaita, narkikkiksia, juoppoja ja sekakäyttäjiä, valvovat ja juovat/narkkaavat päivät ja yöt läpeensä.

Tai ainakin niin yleistävästi Tampereen sosiaalitoimessa ja työkkärissä ajatellaan. Kun työttömät leimataan ja lokeroidaan, niin on heiltä helpompi myös riistää ihmisoikeudet ja jopa ihmisarvo.

Seuraava sossunazin kommentti oli kuin jatkoa edelliseen: "Sinun on mentävä uudelleenkoulutusleirille sosiaaliseen kuntoutukseen. Muuten meillä on perusteet leikata perheesi toimeentulotukea 40% lisää"
Tuo fasisti siis piti kaikkia työttömiä lähtökohtaisesti sairaina.

Kun hetken perästä moitin Tampereen sosiaalitoimea siitä emme saaneet edes erääntyneisiin sähkölaskuihin toimeentulotukea. Niin sadistinen sosiaaliohjaaja kysyi ivallisesti: "Noh, katkesko teiltä ne sähköt?"

En vastannut mitään, koska tiesin tasan tarkkaan sosiaalitoimen tavan ryöstää köyhien punaisten lapsia.

Kuinka se tuhoaa punaisia, eli köyhiä perheitä lavastamalla näistä köyhempiä kuin he muuten olisivatkaan, ensin toimeentulotuen leikkaamalla, sitten lastensuojeluilmoituksen tekemällä kun perheelle tulee pahempia sosiaalitoimen itsensä aiheuttamia taloudellisia vaikeuksia ja lopuksi perheen tuhoamalla lapset ryöstämällä.

Eli kun perhe joutuu entistä suurempiin taloudellisiisn vaikeuksiin ja joutuu jättämään laskut maksamatta, niin sosiaalitoimi syyllistää vain vanhemmat, huostaa lapsen/lapset ja myy heidät lastenkotiin tai varakkaaseen sijaisperheeseen, kuin karjan. Näin se säästää toimeentulotuen, sen ei tarvitse maksaa sitä enää perheelle ja lisäksi se hyötyy huostaanotosta rahallisesti myöskin. Eli kunta vaurastuu perheen tuhoamalla.

Kaiken huippu on se, että Tampereella samat ihmiset hoitavat niin aikuissosiaalipuolen kuin lastensuojelunkin asiat, eli Tampere on integroinut nämä. Sama henkilö saa päättää myönnetäänkö perheelle toimeentulotukea ja sama henkilö voi myös yhdellä puheensoitolla määrätä perhe tuhottavaksi ja lapset ryöstettäväksi.

Se että Tampereen kaupunki ei näe tässä mitään eettistä ristiriitaa on aivan käsittämätöntä. 

Tämä on siis täysin läpinäkyvää ja kertoo rumaakin rumemmasta lapsikaupasta ja aikomuksesta tuhota ja rikkoa köyhät lapsiperheet. 

 Näin se pyrkii myös tuhoamaan punaisten sosiaalisen perimän, joka on suoranaista fasismia ja nazimaista rodunjalostusta/rotuhygieniaa.

Odotammekin perheeni kanssa varuillamme, että koska lapsenryöstäjät ovat ovellamme, Suomessa lapsenryöstö on ainainen vaara. Köyhien perheiden lapset eivät ole koskaan turvassa viranomaisten terrorilta tässä maassa.

Perheemme on siis valkoisten poliittisen terrorin, riiston ja vainon uhri.

Lopuksi sosiaaliohjaaja vielä listasi asioita joita meidän tulisi tehdä. Minun itseni pitäisi mennä uudelleenkoulutettavaksi ja doktrinoitavaksi sosiaaliseen kuntoutukseen ja lisäksi sosiaaliohjaaja etsisi meille "sopivamman"  asunnon ghettosta, eli meidät oltiin häätämässä rakkaasta kodistamme ghettoon.

Muutoin emme jatkossa saa ennä juuri lainkaan toimeentulotukea, sillä nykyistäkin vähäistä toimeentulotukea kuulemaa leikataan 40% lisää.

Joulukuun toimeentulotuen Tampereen Nazi-Sossut jättävät ilmeisesti kokonaan maksamatta köyhälle lapsiperheellemme, sillä vielä 22.12.2014 mennessä ei jo puolitoista viikkoa sitten jätetystä hakemuksesta ollut tullut päätöstä ja tili on miinuksella reilut 7 euroa.

Tulee perheelle laiha Joulu, jäävät Jouluruuat ostamatta, kun tukemme on leikattu kokonaan pois.
Tampereen sosiaalitoimi todella vihaa lapsia ja köyhiä perheitä, tuet vaan pois köyhiltä on sen motto.

Näin siis Tampereella juuri näin Joulun alla.
Joulumieli on Tampereen fasistisesta sosiaalitoimesta hyvin kaukana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti