maanantai 8. joulukuuta 2014

Tampereen kaupunginhallitus ja sosiaalitoimi vihaa, vainoaa, halveksii ja sortaa köyhiä lapsiperheitä

Köyhän perheemme ainoat tulot ovat kotihoidontuki ja lapsiliäs joista kertyy yhteensä 472 euroa.
Joudummekin hakemaan toimeentulotukea Tampereen kaupungilta.

Ensin hiukan taustaa, joka kertoo Tampereen sosiaalitoimen härskistä ja äärimmäisen vihamielisestä tavasta kohdella lapsiperheitä.

Kun keväällä 2014 haimme toimeentulotukea niin Tampereen sosiaalitoimi yritti kiristää ja häätää meitä muuttamaan rakkaasta kodistamme , se myös kertoi silloin että jatkossa se ei enää myönnnä toimeentulotukea sähkölaskuihin lainkaan.

Emme siis ole saaneet sitä enää sähkölaskuihin tai ruokaan.
Kun sitten syyskuussa 2014 haimme toimeentulotukea, niin oli Tampereen sosiaalitoimen vastaus tyly lapsivihaa henkivä.

Hakemus hylättiin osittain, edes siihen mennessä erääntyneisiin useisiin sähkölaskuihinkaan ei myönnetty yhtään toimeentulotukea, vaikka elimme sähkönkatkaisu-uhan alla. Köyhälle perheelleni myönnettiin ainoastaan 300 euroa ja rapiat toimeentulotukea.

Kun valitimme perhe/lapsivihaa puhukuvasta päätöksestä Terveyttä ja hyvinvointia edistävien palvelujen lautakuntaan, niin se siunasi sosiaalitoimen päätöksen ja jopa puolueteli sitä, päätöksen esittäjänä vieläpä sosiaalityöntekijä, kuinkas muuten.

Tämä valheellisesti ja ilmeisesti mustalla huumorilla nimetty lautakunta edistää siis köyhien lapsiperheiden terveyttä ja hyvinvointia viemällä heiltä toimeentulotuen, katkaisemalla heiltä sähköt, häätämällä perheen kodistaan ja viemällä jopa leivän perheen suusta. 

Myös siis köyhiä vihaavan Tampereen kaupunginhallituksen mielestä köyhä perhe ansaitsee elää ilman valoa ja lämmitystä jopa talvipakkasilla.

Köyhyys on  Suomessa rikos josta Tampereen kaupunki haluaa perhettä rangaista eväämällä sille kuuluvan sosiaaliturvan eli toimeentulotuen.

Tampereella lapsiperheitä vihataan, totisesti.

Köyhillä ei Tampereella mitään arvoa ole, ei edes vähäisintäkään ihmisarvoa.

Ja samaan aikaan kun Tampereen kaupunki tekee säästöjä riistämällä köyhiltä perheiltä sosiaaliturvaan kuuluvan toimeentulotuen, niin säästyneillä rahoilla se rakentaa satoja miljoonia maksavia ratikoita ja alikulkutunneleita. Ratikat, tunnelit, monumentit ja rakennukset ovat lapsiperheitä tärkempiä Tampereella.


Tampere onkin vain yksi esimerkki lapsi/perhevihasta Suomessa.

Suomessa toden totta köyhiä lapsiperheitä halveksitaan, syrjitään ja vihataan.

Tampereen kaupunginhallituksen ja sosiaalitoimen päätökset ovat fasismia, ihmisoikeusrikos perhettä ja lasta kohtaan.

Mutta nuo fasistit eivät häpeä tai kadu rikoksiaan ihmisyyttä vastaan, vaan jopa ylpeilevät rumilla  teoillaan.

He ovat satanisteja jotka ylpeilevät pahuudellaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti