tiistai 27. tammikuuta 2015

Suomi on pettänyt kansalaisensa

Eli lyhyt sosiologin analyysi Suomen valtion nyky-tilasta, sekä kansalaisten ja valtion/viranomaisten suhteesta.

Maan nykyinen ja tätä edelliset hallitukset ovat aiheuttaneet lähes 30% suurtyöttömyyden.
Silti niin henkisesti, kuin fyysisestikin täysin terveitä , jopa kovakuntoisia ja monia työssä olevia paremman terveyden ja kunnon omaavia työttömiä leimataan sairaiksi.
Suomen mädät viranomaiset kun leimaavat ja lokeroivat kaikki työttömät sairaiksi.

Tämä on fasismia jota harjoittavat kaupungien työvoimatoimistot ja sosiaalitoimet ja jonka tavoitteena on kaunistella maan työttömyystilastoja, sekä saada leikattua työttömien sosiaaliturvaa, eli toimeentulotukea ja vain kyykyttää työttömiä.

Sen sijaan että hallitus, päättäjät ja viranomaiset pyrkisivät luomaan uusia työpaikkoja ihmisille, niin leimaavatkin he työttömät sairaiksi, juopoiksi, narkkareiksi ja mitä pahaa nyt sattuvatkin keksimään millä solvata ihmisiä. Vaikka useat työttömät ovat kovakuntoisia, työssä oleviin verrattuina.

Sanotaan se nyt tässä suoraan, koska en kumartele ja nöyristele päättäjiä ja viranomaisia, toisin kuin monet muuta suomalaiset tekevät.

Suomen hallitus ja tätä edelliset hallitukset, päättäjät ja viranomaiset ovat ja ovat olleet niin epäpäteviä ja lahjattomia, että eivät ole kyenneet uusia työpaikkoja riittävästi luomaan.
Siitähän työttömyys johtuu, työpaikkoja ei siis vain yksinkertaisesti ole tarpeeksi jotta ihmiset voisivat työllistyä.

Ja kun Suomessa ollaan, niin eivät päättäjät myönnä koskaan tekemiään virheitään. Tästä mitä oivallisimpana esimerkkinä ent. valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (SDP), joka ei kysyttäessä myöntänyt koskaan yhtäkään virhettä tehneensä uransa aikana, vaan röyhkeän ylimielisesti puolusti harjoittamaansa; Suomelle tuhoisaa politiikkaa.

Vaikka juuri Urpilainen "lahjoitti" Kreikalle miljardin suomalaisten veronmaksajien rahoja, rahoja joista Suomi ei tule näkemään enää vilaustakaan. Ja sama meno jatkuu edelleen Rinteen aikakaudella, Rinne ja Stubb johtavatkin Suomea yhä pahempaan suohon.

Kaiken mädännäisyyden huippu on se, että kun suomalaisista on oikeasti lähes 30% työttöminä, niin Rinne ja Stubb haluavat tuoda ulkomailta työntekijöitä massoittain Suomeen.

Vaikka vain osalle suomalaisistaan, hyvin motivoituneista, koulutetuista, täysin terveille ja kovakuntoisille riittää töitä. Tämä on pöyristyttävä petos Suomen kansaa kohtaan.

Rinne ja Stubb ovat pettäneet Suomen kansan.

Mutta älkää hyvät suomalaiset odottako muutosta parempaan Keskustan taholta.
Kun Keskusta oli hallituksessa viimeksi, niin juuri se kyykytti ja sorti köyhiä ja työttömiä kaikista eniten. Monet puolueen  kansanedustajat ovat mukana lapsibisneksessä ja tiedänpä eräästäkin pirkanmaalaisesta pikkukaupungista korruptoituneen ja mädän poliisin joka juuri Keskustan listoilta pääsi mukaan kaupunginvaltuustoon. 

Ja hänen(kin) työnsä jälki on nähtävissä tuon kaupungin toiminnassa ja suhtaumisessa perheisiin.  
Siinä kaupungissa köyhiä kyykytetään ja aivan tavallisilta lapsiperheiltä ryöstetään lapset koneiston ahneeseen kitaan. Siellä fasismi ja viranomaisterrori kukoistaa.

Unohtakaa siis konnamainen, kepulimiesten Keskusta.
Perussuomalaiset taas kannattaa yhä vahvempaa ja totalitaristisempaa poliisivaltiota, ei vapautta ja ihmisoikeuksia. Unohtakaa siis myös Perussuomalaiset.


Hallituksessa olevat SDP ja Kokoomus taas vihaavat köyhiä, perheitä, lapsia ja työttömiä yli kaiken ja ovat vastuussa monia köyhien lapsiperheiden taloudellissta ahdingosta, sekä lastensuojelun ja sen yhteistyökumppanien, kuten kaikenkarvaisten lapsikylien harjoittamasta lapsikaupasta.
Kokoomus ja SDP repivät ilolla itkeviä lapsia rakastavien vanhempiensa sylistä ja myyvät heidät lastenkoteihin, tai antavat hyväksikäytettäviksi ahneille sijaisvanhemmille.

Suomi voikin muuttua vain, jos suomalaiset lakkaavat äänestämästä samoja, fasismiin, lapsi/perhevihaan, viranomaisterroriin ja poliisivaltion nimeen vannovia ja luottavia puolueita, kuten SDP:tä, Kokoomusta, Keskustaa tai Perussuomalaisia. 

Näiden sijasta tulisikin äänestää STP:tä, Vihreitä, IPU:a, Piraatteja tai SKP:tä.
Niin ehkä Suomestakin voisi vielä jonain päivänä tulla elämisen arvoinen ja jopa oikeudenmukainen maa.

Mutta kaikista tärkein ja olennaisin asia on Suomen eroaminen EU:sta. Se on myös välttämätöntä, jos Suomesta halutaan luoda poliisivaltion sijasta aito ja kansanvaltaan luottava demokratia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti