perjantai 23. tammikuuta 2015

Tampereen pikaratikka ja Rantaväylän alikulkutunneli köyhien riiston ja sorron monumenttejä

Tampereelle vuonna 2017 valmistuvaksi suunniteltu Rantaväylän alikulkutunneli ja vuonna 2018 liikenteensä aloittavaksi suunniteltu pikaratikka ovat mitä räikeimpiä ja oksettavimpia köyhien sorron ja riiston monumenttejä.

Yhteensä nämä kaksi ökyhankintaa tulevat maksamaan reilut 500 miljoonaa, Rantaväylän tunnelin osuuden ollessa noin 330 miljoonaa ja pikaratikan noin 180 miljoonaa.
Samaan aikaan suomalaiset, köyhät perheet näkevät Tampereella nälkää, heiltä katkaistaan sähköjä ja heitä häädetään kodeistaan ja kaiken tämän takana on Tampereen kaupunki sosiaalitoimen muodossa.

Jos ja kun köyhä perhe hakee toimeentulotukea, sanotaan nyt vaikkapa sähkölaskuun, niin Tampereen sosiaalitoimi joka jättää myöntämättä toimeentulotukea siihen lainkaan, tai sitten myöntää siihen vain pienen, 10-30% laskun määrästä. Jolloin köyhä perhe ei tietenkään pysty laskua maksamaan, kun muita tuloja ei ole.
Sama koskee vuokraa. Edes vuokraa ei Tampereen läpimätä sosiaalitoimi huomii kokonaisuudessaan ja usein perheet joutuvatkin kadulle ja lapsi kaapataan perheeltä kätevästi ja myydään. Sossuille kilahtaa bonukset ja kunta vaurastuu lapsikauppaa harjoittamalla.

Jos köyhä perhe jolla ei ole mitään muita tuloja ei saa lainkaa toimeentulotukea tai saa sitä vain vaivaiset 300 euroa kuussa, on jokin Tampereen sosiaalitoimessa pahasti pielessä ja kertoo irvokkaasta ja suorastaan oksettavasta lapsi/perhevihasta.

Kun kaupunki samaan aikaan rakentaa satoja miljoonia maksavia hankkeita, niin voidaankin perustellusti sanoa että rahat noihin hankkeisiin saadaan köyhien lapsiperheiden selkänahasta ja kärsimyksestä.

Pikaratikka voidaankin nimetä jo etukäteen, nimettäköön se naziratikaksi ja nimettäköön Rantaväylän alikulkutunneli fasistien tunneliksi. 
Sillä lapsiperheiden kärsimyksen avulla varat noihin köyhien sorron monumentteihin on saatu.

Tampereen pikaratikka ja Rantaväylän alikulkutunneli kulkevat köyhien lasten kyynelien ansiosta.

Älköön kukaan unohtako sitä.

Näinä vaikeina aikoina tuollaiset ökyhankkeet tuli unohtaa ja huolehtia sen sijaan lasten ja perheiden hyvinvoinnista.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti