tiistai 3. helmikuuta 2015

Sijaisvanhemmat - sijaislasten härskejä hyväksikäyttäjiä

Olen sosiologina ja ihmisoikeustaistelijana työni puolesta kohdannut monia sijaisvanhempia.

Kaikkia sijaisvanhempia ovat parhaiten kuvanneet rahan ahneus, itsekkyys, materialismi, halu hyväksikäyttää lapsia taloudellisesti,  tekopyhyys, narsismi ja epärehellisyys.

Sijaisvanhemmille leimaa antava piirre on nähdä sijaislapset rahaa tuottavina automaatteina, jokainen kun tuottaa noin 2300 euroa/kk sijaisvanhemmilleen., kyse on vain pelkästä bisneksestä; jossa lapset ovat hyväksikäytettävinä.

En henkilökohtaisesti voikaan kuvitella mitään halveksittavimpia ihmisiä (jos heitä nyt edes ihmisiksi voi sanoa), kuin sijaisvanhemmat.
He kun ovat mitä härskeimpiä lasten hyväksikäyttäjiä, mustäsydämisiä, ruma sieluisia hirviöitä jotka ovat keksineet äärimmäisen tuottoisan tavan lypsää systeemiä, lapsiuhrien avulla.


Vaikka leijonanosa sijaisvanhemmista onkin mukana vain ja ainoastaan suuren rahan vuoksi joka tässä lapsikaupasssa liikkuu, niin hälyttävää on että mukaan mahtuu myös seksuaalisesti vinksahtaneita, eli pedofiilejä.

Nämä lasten saalistajat ovat löytäneet tavan saada lapsia sairaisiin fantasioihinsa, ryhtymällä sijaisvanhemmiksi.

Suomessa nämä pedot saavat aivan laillisesti, sijaisvanhemmuuden varjolla  raiskata lapsia ja mikä sairainta, Suomen läpimätä valtio vieläpä maksaa heille siitä.

Korostan vielä loppuun että näitä on vain osa sijaisvanhemmista. Osa taas hankkii sijaislapsia purkaakseen väkivaltaisia aggressioitaan sijaislapsiin.

Suurin osa on kuitenkin vain sydämettömiä, lapsia taloudellisesti hyväksikäyttäviä bisnesmiehiä/naisia ja joiden luona ollesaan sijaislapset tottuvat puutteeseen, nälkään ja rikkinäisiin vaatteisiin.

Sijaisvanhemmat kun haluavat käyttää mahdollisimman vähän saamistaan rahoista sijaislasten hyvinvointiin, eli kuukausittain saamastaan 2300 eurosta per lapsi.

Lapset ovat heille siis vain bsinestä ja voiton maksimointi kannustaa heitä täyttämään talon sijaislapsilla, jotta se oma pankkitili lihoo entisestään lasten avulla. Se ja rahanhimo saa heidät myös pitämään sijaislapset puutteessa, aliravittuina ja ilman edes kunnon vaatetusta kylmissä Suomen oloissa.

Vaikka sijaislapsille  ja lapsista huolehtimiseen nuo 2300 euroa/kk pitäisi käyttää.
  
Sijaislapset siis elävät puutteessa, eivät koska rahaa ei olisi, vaan koska sijaisvanhemmat ovat itsekkäitä ja rahaa rakastavia lasten hyväksikäyttäjiä joille raha ja oman pankkitilin lihottaminen on tärkeintä, sekä ne omat hankinnat. Sijaislapsille tarkoitetuilla rahoilla sijaisvanhemmat ostavat mm. autoja ja veneitä, sen sijaan että se raha menisi lapsista huolehtimiseen.

Sijaisvanhemmat ovat lapsia hyväksikäyttäviä hirviöitä jotka eivät välitä pätkääkään sijaislapsista, vaan vain siitä omasta pankkitilistään ja sen kasvattamisesta, sijaislasten puutteen, nälän ja kärsimyksen kustannuksella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti