tiistai 24. maaliskuuta 2015

Suomen viranomaiset ja sosiaalitoimi pahoinvoinnin ja sairauksien synnyttäjinä

Suomen viranomaiset, sosiaalitoimi etunenässä väittävät tekopyhästi ja täysin valheellisesti ajavansa hyvinvointia ja terveyttä. 

Tosiasiassa Suomen viranomaiset synnyttävät pahoinvointia ja sairauksia köyhissä perheissä, sairastuttaen lapsia ja jopa tappaen köyhiä perheitä nälkään ja kylmyyteen. 

Estävät myös köyhien perheiden lapsia harrastamasta niitä edullisimpiakaan urheilulajeja, koska sosiaalitoimen mielestä köyhien perheiden lapset eivät saa harrastaa mitään terveitä lajeja.

Se siis eriarvoistaa köyhien perheiden lapsia harrastaen rumaa syrjintää.

Eli Suomen viranomaiset luovat pahoinvointivaltiota, hyvinvointivaltion sijasta.
Kun tätä on jatkunut jo pitempään, niin  voidaankin puhua Suomesta pahoinvointivaltiona.

Kaupunginhallitukset vieläpä siunaavat mm. sähköjen katkaisun köyhiltä perheiltä, jättäen lapsiperheet paleltumaan pakkaseen, näin toimii mm. Tampereen kaupunginhallituksen terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävän lautakunnan jaosto. 

Kyse on fasismista ja nazistisesta rotupuhtauden vaalimisesta tappamallla köyhät nälkään ja kylmyyteen. Tampereella harjoitetaan siis fasismia sen kaikissa iljettävimmässä muodossaan.

Eli rotuhygieniaa.
Täysin samasta asiasta on kysymys lapsikaupassa, jossa TAYS:in hoitajat tekevät perättömiä lastensuojeluilmoituksia köyhien perheiden lapsista. Ja lapsikauppa kiittää.
Suomessa voivat rikkaat jo nyt tilata haluamansa lapsen.

Suomi harjoittaa iljettävintä ihmiskaupan muotoa, eli lapsikauppaa.
Mukana ovat kaikki viranomaiset, poliisia ja oikeuslaitosta myöten, perhetyöntekijät ja muut.
Näistä asioista tarkkaan kertovia vastaan nostetaan aina syyte kunnianloukkauksesta.

Eli tarkkojen mekanismien ja toimintatapojen ja vastaavien kertojat laitetaan näin äkkiä hiljaisiksi, jotta kansa pysyisi tietämättömänä tästä kaikesta. Eikä se rikas/keskiluokkainen kansanosa tätä edes vastusta, saahan se halutessaan ostettua lapsen Suomen lastensuojelulta.

Elämme köyhien Helvetissä, maassa jossa kaikki on myynnissä sikaporvareille vailla omaatuntoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti