maanantai 25. toukokuuta 2015

Yrittäjä hypetys ja propaganda kansan aivopesun välineenä

Suomessa harjoittettavaan yrittäjä propagandaan ja yrittäjien ylettömään hehkuttamiseen ja ylistämiseen sisältyy tiettyjä piilomerkityksiä, konnotaatioita joila erästä toista ihmisryhmää syylistetään ja jonka vastuulle jopa Suomen lama vieritetään.

Yrittäjien hehkuttamiseen keskittyviin teksteihin Suomen mediassa sisältyy sellaisenaan oikeistolainen piilomerkitys siitä, että kuka hyvänsä voisi ryhtyä yrittäjäksi ja että työttömät ovat muka vain niin laiskoja ja saamattomia että eivät ole yrittäjiksi ryhtyneet. Oikeistolainen "oman onnensa seppä" ja sen vastakohtana oman kärsimyksensä ansaitseva työtön ajattelu istuu jo syvällä suomalaisissa.

Ja että köyhät työttömät siksi ansaitsevat nähdä nälkää, elää ilman sähköjä ja jopa joutua kadulle.
Ja myös Suomen lamakin on muka vain näiden laiskojen  ja saamattomien työttömien syytä.
Olen tutkinut suomalaisten näkemyksiä työttömyydestä ja laman syistä ja kyllä yllä kuvatun kaltainen aivopesu menee suomalaisiin ihan täydestä.

Valtamedia harrastaa tätä suomalaisten aivopesua ja onnistuu siksi, koska tekstiin käketyt piilomerkitykset saavat ihmisen luulemaan että ne ovat hänen omia ajatuksiaan. Että juuri hän on ihan itse keksinyt tämän asian, vaikka kyse onkin vain ovelasta aivopesusta. Eli piilomerkitysten tasolla harjoitettava aivopesu toimii paremmin kuin jonkin asian sanominen suoraan.
Tekstiin kätketty piilomerkitys näet vetoaa lukijansa/kuulijansa turhamaisuuteen ja egoismiin.

"Omaa syytänsä ne laiskat köyhät kuolevat, kraft heil!" Voisivat tokaista nuo suomalaiset porvarit, nuo kokkareita, vihreitä, RKP:tä, Perussuomalaisia, keskustaa ja demareita äänestäneet.
 Lama ei yhtäkkiä enää olekaan päättäjien ja viranomaisten syy, vaan pelkästään työttömien, eli niiden heikompien.

Suomalaiset todella uskovat että pahat työttömät ovat kaikkeen pahaan syypäitä ja että työttömät saa talvi tappaa kylmyyteen, jos tulee leuto talvi ja talvi ei tapa, niin mm. Tampereen sosiaalitoimi kyllä pitää huolta siitä että työttömät kuolevat nälkään tai aliravitsemuksesta johtuviin tauteihin ja näin edistetään hyvinvointia, nimittäin porvarien hyvinvointia. 

Köyhät kun on tapettu kylmään ja nälkään, niin  köyhiltä leikatuilla, eli säästyvillä rahoilla voivat porvarit paremmin ja entistäkin paremmin.

Joissain tapauksissa (jos on lapsi tilattu) ryöstetään lapsi pois köyhältä perheeltä ja myydään leikkikaluksi porvarisperheeseen.

 Näin sitä köyhistä päästään ja kansa voi entistä paremmin.
Tai no, ainakin porvarit voivat paremmin, kun ovat ryöstäneet/leikanneet köyhiltä ruokarahat ja rahat joilla oli tarkoitus maksaa vuokra ja sähkölasku. 

Ja kaikki vielä aivan laillisesti, Tampereen sosiaalitoimen ja muiden kaupungien vastaavien yksiköiden kyykyttämänä. 

Itse asiassa, Tampereen sosiaalitoimen päätökset ovat äärioikeistolaisia raakuudessaan ja julmuudessaan, siellä työskentelevät köyhiä vihaavat fasistit.  
Fasistit jotka rikkovat surutta niin köyhien lasten kuin perheidenkin oikeuksia.

Sadistit jotka nauttivat saadessaan tappaa köyhät perheet hitaasti kiduttamalla nälkään tai talvisin kylmyyteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti