maanantai 26. lokakuuta 2015

Tampere - lapsiperheiden, köyhien ja urheilijoiden painajainen

Jos Tampereelle muuttanut perhe putoaa köyhyyskuiluun ja jää tulottomaksi ja joutuu hakemaan sosiaalitoimistosta toimeentulotukea, niin tuloksena on usein hylätty tai osittain hylätty päätös.

Tampereen sosiaalitoimen agendana kun on lahdata köyhät lapsiperheet pois tamperetta rumentamasta. Tämän ovat lukuisat köyhät, tamperelaiset lapsiperheet saaneet kokea.

Myös oma köyhä ja tuloton perheeni on njoutunut näiden lahtareiden uhriksi, mutta me olemme vain yksi monista uhreista tässä luokkasodassa josta tampereen sosiaalitoimen julmat päätökset kertovat.

Seuraavassa tampereen sosiaalitoimen lahtarien rikokset ja väärin teot rakasta perhettäni kohtaan


-toukokuu 2014
Tampereen sosiaalitoimi alkaa kiristämään meitä muuttamaan kodistamme ja toimii siten kuin koronkiskurit tai muut rikolliset tai kuin valkoinen mafia joka vihaa punaisia.


-lokakuu 2014
Tampereen sosiaalitoimi katkaisuttaa sähköt perheeltäni ja jättää meidät pimeään ja kylmään.
Tarkoituksena ilmeisesti tappaa köyhät kylmään, ei köyhät valoa tai edes lämpöä tarvitse, ainakaan tampereen sosiaalitoimen mielestä. Oli se järkytys, rakas puolisoni ei voinut pidätellä kyyneliään nähdessään noiden sosiaalitoimen sadistien päätöksen. Päätöksen joka tarkoitti että perheeltämme katkaistaan sähköt ja jäämme kylmään ja pimeään.

-elokuu 2015 haemme toimeentulotukea liikunnnallisiin/urheilullisiin harrastuksiin.
Eli pojalleni Danielille juoksutossuihin ja itselleni juoksutossuihin. Vastauksena tampereen sosiaalitoimi ilmoittaa että se ei myönnä rahaa köyhien perheiden urheiluharrastuksiin, vaatteisiin tai välineisiin tai perheen lasten välineisiin vaatteisiin. Käytännössä tampereen sosiaalitoimi siten syrjii ja eriarvoistaa lapsia ja aikuisia estämällä heitä harrastamasta urheilua ja liikuntaa. Se myös passivoi työttömiä sohville ja siten pitkittää työttömyyden kestoa. Köyhät eivät siis saa käydä edes lenkillä.

-syyskuu 2015
Tampereen sosiaalitoimi hylkää kokonaan hakemuksemme, tarkoituksena ilmeisesti näännyttää köyhä perheeni nälkään.  Tai ajaa meidät pöllimään kaupoista leipää jotta selviäisimme. Tampereen sosiaalitoimi ajaa siten köyhiä rikoksen poluille, suorastaan pakottaa heidät siihen.  
Tampereen sosiaalitoimen mielestä köyhät ovat arvottomia ja tekee parhaansa lahdatakseen heidät hengiltä.

 
Eli tässä vain oman perheeni osalta ne tampereen sosiaalitoimen rikokset ja väärinteot.
Tätä samaa tapahtuu myös lukuisille muille tamperelaisill köyhille perheille, meidät köyhät yritetään lahdata pois. 

Ja toteuttajana tässä lahtaamisessa toimii mm. juuri tampereen sosiaalitoimi, köyhiä perheitä, lapsia, urheilijoita ja työttömiä vihaava hirmukoneisto.

Yhdenkään lapsiperheen ei koskaan kannata erehtyä muuttamaan tampereelle, sillä täällä lapsiperheitä vihataan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti