maanantai 26. lokakuuta 2015

Tampereen sosiaalitoimi ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille, lahtaa köyhiä

Tampereen sosiaalitoimen tehtävänä on luoda ja lisätä eriarvoisuutta, köyhyyttä, syrjäytymistä ja köyhien pahoinvointia viemällä/leikkaamalla köyhiltä kaikki ja vastaavasti lisätä/parantaa porvarien, keskiluokaisten ja rikkaiden hyvinvointia näillä köyhiltä leikatuilla varoilla.

Kyse on köyhien ja työttömien organisoidusta ja systemaattisesta sorrosta, syrjinnästä ja suoranaisesta fasismista. 

Tampereen kaupungilla on valta päättäätoimeentulotuesta ja mätä porvari Tampere on päättänyt hylätä köyhien toimeentulotukihakemukset kokonaan, tai osittain.

Ja aikoo siis näännyttää köyhät perheet nälkään.  
Hylätty päätöshän tarkoittaa tietenkin että köyhä, tuloton perhe ei saa toimeentulotukea vuokraan, ei ruokaan, ei sähköön, ei vaatteisiin, ei harrastuksiin, siis mihinkään.  Kun taas osittain hylätty päätös tarkoittaa useimmiten sitä, että perhe, olkoonkin se sitten kolmi- tai vaikka kymmenhenkinen, saa vain 100-190 euroa/kk kaikkeen jo yllä mainittuun ja eihän se mitenkään riitä kalliissa Suomen maassa edes kuukauden ruokaan. 

Aikaisemmin eläkeläiset valittivat kun he saavat "vain 1000 euroa/kk", se on kuitenkin todella paljon verrattuna perheeseen joka saa vain 100-190 euroa/kk tai ei mitään.
Eli miksi ihmeessä eläkeläiset valittavat?
Onko se vain se ihmisen pohjaton ahneus?
He kuitenkin saavat tuon 1000 euroa/kk yksityiseen käyttöönsä, kun Suomessa on lapsiperheitä jotka saavat vain reilut sata euroa kuussa. Ja jaettuna se henkilöiden määrällä se tekee vaikkapa nelihenkisessä perheessä naurettavat 25-45 euroa/kk.

Silti eläkeläisten saamista muka pienistä eläkkeistä nousi iso kohu ja taisipa oppositiokin tehdä hallitukselle välikysymyksen asiasta. Mutta kyllä ne eläkeläiset voivat varsin pulskasti lapsiperheisiin verrattuina. 
Vai mitä sanotte siitä että kun eläkeläinen saa 1000 euroa/kk niin vastaavasti lapsiperheen äiti saa 25-45 euroa kk? Tämähän siitä tulee tulokseksi jos lapsiperheen tulot jaetaan vaikkapa juuri nelihenkisen perheen jäsenten määrällä.

Mutta miksi ihmeessä kukaan ei puolusta lapsiperheitä tässä maassa?
Tai miksi kuvitellaan usein naiiivisti että pelkästään lapsilisiä puolustamalla puolustaa myös perheitä?
Kun totuus on kuitenkin se, että pelkällä lapsilisällä ei mikään perhe elä. 
Vai elättäisitkö sinä perheesi naurettavalla 97:llä eurolla kuussa?
Köyhät lapsiperheet on siis kokonaan unohdettu.

Suhtautuminen lapsiperheisiin näkyykin parhaiten siinä mitä ajatellaan  lapsiperheiden saamista muista etuisuuksista, niistä joilla se perheen leipä ostetaan ja vuokra maksetaan. Lapsiperheen oikeutta riittävään toimeentulotukeen kun ei näytä puolustavan kukaan hallituksessa tai oppositiossa. Ei yksikään puolue tai kansanedustaja.

Tämä suoranainen viha köyhiä lapsiperheitä kohtaan Suomessa onkin jotain aivan järkyttävää.
Parhaiten se ilmenee juuri kuntien suhtautumisessa siihen kun köyhä, työtön perhe hakee toimeentulotukea. Kunta saa itse päättää maksaako se toimeentulotukea yhtään vai maksaako se tuon hurjat 100-190 euroa/kk lapsiperheelle. Köyhiä lapsiperheitä saa siis kyykyttää, nöyryyttää ja kiduttaa minkä, mielii
mielii, me kun olemme Suomen maassa arvottomia.

Näin on käynyt paitsi omalle perheelleni, niin myös monille muille tampereen sosiaalitoimen syrjimille, sortamille ja kiduttamille perheille, sosiaalitoimen ja tampereen kaupungin uhreille.

Kyse on systemaattisesta ja organisoidusta köyhien, kantasuomalaisten lapsiperheiden lahtaamisesta.
Sillä yksikään lapsiperhe ei selviydy tällä aivan mitättömällä rahalla (100-190 euroa/kk) hyvin kalliissa Suomen maassa. Tampereen sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ovat siis sadistisia köyhien lahtareita. Rasisteja, sadisteja ja fasisteja jotka syrjivät ja vihaavat köyhiä.

Nazien ja fasistien rotyhygienia oppien innoittamia ja niiden oppien julmia toteuttajia.
Heidän tunnuslauseenaan on negatiivinen sosiaalinen perimä on tuhottava ja siksi he käyvät kaikin mahdollisin keinoin köyhien perheiden kimppuun. Siksi he ovat mukana lapsikaupassa ja siksi he hylkäävät köyhien, tulottomien perheiden toimeentulotukihakemukset.

Tampereen kaupunki ja tampereen sosiaalitoimi harjoittaa uusfasismia sen kaikista julmimmassa muodossaan, se tuhoaa kokonaisia perheitä. 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti