perjantai 23. lokakuuta 2015

Tampereen sosiaalitoimi passivoi köyhiä työttömiä makaamaan kotona

Kun sosiaalitoimi sitten on näin "rampauttanut" köyhän työttömän, pakottamalla hänet vain makaamaan kotona vuosikaudet, on lopulta luotu työkyvytön ihminen.

Eli tampereen sosiaalitoimen mielstä köyhä työtön ei saa harrastaa liikuntaa tai urheilua, eivätkä edes hänen lapsensakaan. Näin sanottiin saamassani toimeentulotukipäätöksessä sanottiin kun hain tukea harrastusvälineisiin, köyhien ei siis anneta Tampereella harrastaa liikuntaa joka ylläpitäisi ja parantaisi heidän kuntoaan ja toimintakykyään.
Tampereen sosiaalitoimen tehtävänä onkin lisätä köyhien pahoinvointia ja tehdä heistä rampoja "sohvien miehiä" joilta kaikki aloitekyky ja aktiivisuus on viety, passivoida heidät makaamaan kotona.

Näin työttömiä passivoimalla se pitkittää työttömyyden kestoa, estää ihmisiä  työllistymästä, ylläpimästä terveyttään, kuntoaan ja toimintakykyään. Vuoden tai pari vain sohvalla maattuaan, ei kenestäkään  ole enää työntekijäksi, mutta juuri siihen Tampereella työttömiä pakotetaan, vain sohvalla makaamaan.
Tampereella vannotaan työttömien passivoinnin nimeen.

Itse olen paitsi työtön, niin silti yli 3000km vuodessa juokseva melko hyväkuntoinen seuraan kuuluva, SUL:lin lisenssin omaava kilpajuoksija ja nyt juoksukenkieni hajotessa hain toimeentulotukea uusiin juoksukenkiin ja myös rakkaan ja hyvät urheilijan geenit saaneen poikani juoksukenkiin ja sain jo toista kertaa hylätyn päätöksen.

Joudun siis ilmeisesti lopettamaan rakkaan harrastukseni, koska meidän työttömien ja meidän lapsiemme ei anneta edes juoksua harrastaa, lajia joka on ehkä kaikista halvin mahdollinen, juoksija kun tarvitsee vain juoksukengät + paidan + shortsit/trikoot.
Esim. jääkiekko on siihen verrattuna järjettömän kallis porvarisharrastus.
Mutta edes juoksemista ei minun, eikä sitä rakastavan poikani anneta harrastaa.

Paras tapa ylläpitää työttömien ja köyhien toimintakykyä, aktiivisuutta, terveyttä ja kuntoa kun olisi juuri juokseminen, se kun on siinä ylivoimainen muihin lajeihin verrattuna.
Tampere haluaakin vain sairastuttaa ja invalidisoida köyhät työttömät sohvien miehiksi, eli heikkokuntoisiksi sohvaperunoiksi.
Kun pienellä rahalla köyhä työtön voisi harrastaa tätä kaikkein tehokkainta lajia terveyden ylläpidossa.
Myös kansanterveydelle kun tulee mittavat kustannukset sohvaperunoiksi passivoiduista työttömistä.

Terveisin nykyinen kilpajuoksija ja tuleva sohvaperuna.

Kiitti vaan Tampere, paska kaupunki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti