torstai 17. joulukuuta 2015

"Ei vammaisia Kämmenniemen kirjastoon"

Otsikko on sitaatti siitä mitä Tampereen Kämmenniemen kirjaston vakituinen kirjastonhoitaja  (kirjastonhoitajan etunimi poistettu Tampereen poliisin toivomuksesta, koskapa Tampereen poliisi haluaa suojella vammaisten kiusaamista, pilkkaamista ja syrjintää harjoittavaa kirjastonhoitajaa ja poliisi siis antaa syrjinnälle siunauksensa. Tampereen poliisi legitimoi syrjinnän, kirjastonhoitaja tai muut vastaavat viranhaltijat saavat sen mukaan siis syrjiä vähemmistöjä. Suomen mätään poliisiin eivät vähemmistöt voikaan siis luottaa. Siten Tampereen poliisi syyllistyy itse rikokseen eli syrjintään, vähemmistöjen pilkkaamiseen, fasismiin ja ihmisoikeusrikokseen.)    sanoi kämmenniemeläiselle ihmiselle ja ohjeisti sitten "apupoikaa" heittämään "vammaisen" ulos Kämmenniemen kirjastosta.

Tätä edelsi kuukausien piina ja kiusaaminen, pilkkaaminen, naureskelu ja solvaaminen jota kirjastonhoitaja ( harjoitti aina kun kyseinen "vammainen" kehtasi astua jaloillaan hänen hienoon kirjastoonsa. Kirjastonhoitaja pilkkasi ja naureskeli "vammaiselle" aivan estoitta, koska heikompien ja vähemmistöjen kiusaaminen oli hänen mielestään oikein ja koska hän vihaa vähemmistöjä kuten vammaisia ja maahanmuuttajia.
Kenties entinen koulukiusaaja siis?
Joka tapauksessa, melko lapsellista, suorastaan alakoululaista meininkiä syrjiä ja kiusata ihmistä vain ulkonäön vuoksi. 

Kirjastonhoitajan mielestä vammaisilla ei ole mitään ihmisoikeuksia, eikä edes ihmisarvoa, sen Kämmenniemen kirjastonhoitajan törkeä, julma ja sadistinen käytös osoittaa vailla mitään epäilystä. Aikansa rasistinen ja ahdasmielinen kirjastonhoitaja kiusasi ja pilkkasi vammaista ja lopulta häneen kyllästyttyään, nöyryytti, syrji ja kyykytti tätä vielä kerran lisää heitättämällä tämän ulos kirjastosta.

Apupojaksi tähän tarjoutui myös rasismin, vammaisten syrjinnän, vinoutuneiden asenteiden ja ennakkoluulojen nimeen vannova kirjaston partainen ja tatuoitu "apupoika".  Tämä uhkasi vielä lopuksi soittaa ensi kerralla vartijat, jos vammainen vielä ilmestyy kirjastoon.
Kämmenniemen kirjaston ahdasmielinen ja rasistinen linjaus onkin, että vartijat heittävät rumat vammaiset ulos kirjastosta.
Sitä varten ovat kuulemma vartijat.

Näin siis Kämmeniemessä joulukuussa 2015.

Asiasta on myös tehty rikosilmoitus Tampereen poliisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti