perjantai 18. joulukuuta 2015

Tampereen Kämmenniemi - ennakkoluuloisten junttien ja ahdasmielisten rasistien syrjäkylä

Eräitä kokemuksia Tampereen Kämmenniemestä, paikasta joka paljastui varsinaiseksi perseeksi, yksinkertaisten junttien ja ahdasmielisten rasistien tyyssijaksi.

Paikaksi jossa kuljetaan camo-housuissa, ajellaan lava-autolla, äänestetään tietysti Perussuomalaisia ja vihataan kaikkea erilaista tai uutta, yhtään ulkoisesti muista poikkeavia, kuten maahanmuuttajia tai muita vähemmistöjä ei siedetä.

Teiskon Kämmenniemessä saavat osansa sen junttien ahdasmielisestä ja tuomitsevasta vihasta niin sinne uskaltautuvat maahanmuuttajat, seksuaaliset vähemmistöt, kuin vammaiset tai ulkoisesti liian persoonalliset ihmisetkin. Kaikki vähemmistöt pyritään kiusaamaan hengiltä tai saattamaan vähintäänkin hermoraunioiksi.

Vanhemmat opettavat lapsiaan omalla esimerkillään pilkkaamaan ja kiusaamaan niin etnisiä, kuin muitakin vähemmistöjä. Liian persoonallinen tai ulkoisesti poikkeava ihminen lokeroidaan Kämmenniemessä äkkiä vaikkapa vammaiseksi ja myös LGBT-ihmiset saavat kuulla jatkuvaa huutelua, solvaamista ja sietää kiusaamista.

Tampereen Kämmenniemessä ei hyväksytä tai siedetä minkäänlaista ulkoista erilaisuutta.
Siellä asuvat ihmiset jotka eivät ole käyneet tuskin koskaan Tallinnaa pitemmällä, ahdasmieliset juntit joiden mielestä vähemmistöjen kiusaaminen on oikein, koska vähemmistöt muodostavat uhkan Kämmenniemen tynnyrissä kasvaneiden junttien ahtaalle ajatusmaailmalle.

Siellä vanhemmat opettavat jo pienestä pitäen lapsensa kiusaamaan muita, heikompia tai jotenkin erilaisia ihmisiä. Siellä opetetaan että kiusaaminen on oikein. Kämmenniemen koulussa opettajat eivät puutu kiusaamiseen mitenkään vaan kieltävät asian, ja antavat sille hiljaisen hyväksyntänsä.
Sen koulu heijastaa ahdasmielisten teiskolaisten julmaa ajatusmaailmaa, heikommat saa kiusata hengiltä.

Seuraavaksi erään, paljon eri paikoissa asuneen ja maailmalla paljon matkailleen kokemuksia Kämmenniemestä.

"Naapurin mies, jonka kanssa en ole ollut missään tekemisissä aiemmin solvaa minua vammaiseksi toiselle naapurille  astuttuani ulos ovesta"

"Naapurin vanhin tytär on hylätty yksin kotiin yöksi, hän on kutsunut kavereitaan kylään ja huutelee, mölyää ja naureskelee kovaäänisesti takapihallaan. Kun menen ulos huutelee hän minulle vammainen vammainen ja naureskelee, juoksee sitten kavereineen sisälle."

"Olen lähdössä lenkille ja tehdessäni alkuverkkaa huomaan 6-9 lapsen/nuoren ryhmän autiolla tontilla, mukana myös naapurini tytär. Alkuverkkaa tehdessäni alkavat he huutelemaan rytmikkäästi "vammainen vammainen vammainen".
Yritän olla välittämättä heistä, sillä tiedän että mikään taho ei mahda näille mitään, ei poliisi, ei kukaan, eikä mikään ja että Suomessa ihmisiä saa kiusata ja solvata jos ulkonäkö ei miellytä."

Eräs invalidi joutui kiusatuksi ja naureskelun ja solvaamisen uhriksi Sale Kämmenniemessä. Siellä kun ei vammaisista pidetä, vaan heille naureskellaan julmasti. Empatiaamputoidut teiskolaiset eivät tunne armoa, vaan pilkkaavat julmasti kaikkia vähemmistöjä.

Erään toisen tarina, samaisesta kaupasta.

"Menen kauppaan, Sale Kämmeniemeen. Myyjä sanoo toiselle, taas tuo vammainen tulee.
Toiselle kertaa taas, kun pelaan parilla kolikolla kolikkopeliä kuulen kuinka lausutaan huolestuneesti että "onkohan tuo kaupan imagolle huono kun vammainen pelaa?" Haluaisivat heittää minut ulos, estää ja rajoittaa kulkuani, ei vähemmistöjä kauppaan."

Tässä menee vielä pitemmälle Kämmenniemen kirjasto.
Useita kuukausia vakituinen kirjastonhoitaja (kirjastonhoitajan nimi poistettu Tampereen poliisin toivomuksesta, koskapa Tampereen poliisi haluaa suojella vähemmistöjen kiusaajaa, pilkkaajaa ja syrjijää. Sekä syyllistyy siten itse ihmisoikeusrikokseen eli syrjintään hyväksyessään sen ja vammaisten sekä muiden vähemmistöjen pilkkaamisen. Eli itse Tampereen poliisi kannattaa vähemmistöjen syrjintää ja tekee sitä myös itse, eikä puutu siihen mitenkään.)   solvaa minua muille ja naureskelee minulle aina kirjastoon astuessani ja siellä ollessani.

Lopulta hän päättää kyykyttää ja nöyryyttää "vammaista" vielä hiukan lisää ja ohjeistaa partaisen ja tauoidun apupojan heittämään minut ulos. Sanoo vielä sitä ennen että "ei vammaisia Kämmenniemen kirjastoon". Partainen apupoika uhkaa vielä vartijoiden heittävän minut ulos jos vielä yritän sisään kirjastoon.   

Vartijat ovat siis apupojan mukaan sitä varten että ne pitävät rumat vammaiset ulkona kirjastoista. Melkoisen ahdasmielistä, fasistista, suorastaan nazistista, ennakkoluuloista ja rasistista eikö vain?  
Mutta Suomi ei olekaan ratifioinut vammaisten oikeuksia koskevaa sopimusta ja suomalaisten ahdasmielistä, rasistista, nazistista ja syrjivää suhtautumista vammaisiin edustavat nämä apupojan kaltaiset vähemmistöjä vihaavat ihmiset. Ehkä Kämmenniemen kirjastoon yhtenä työvaatimuksena onkin rasististen ja nazististen/fasististen arvojen kannattaminen?

Kiteytettynä
-Kämmenniemessä vammaiset eivät pääse kirjastoon.

-Kämmenniemen Salessa heille naureskellaan ja heitä solvataan.

-Jos Kämmeniemessä menee lenkille saa kuunnella lasten/nuorten solvaamista.

-Kun astuu ulos ovestaan, joutuu naapurin miehen solvaamaksi.

-Kun menee takapihallee huutelee taas naapurin koulukiusaaja ja häirikkötyttö.
Eli näin ne lapset apinoi vanhempiaan.

Tampereen Kämmenniemessä asuminen onkin siis yhtä helvettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti