perjantai 26. helmikuuta 2016

Köyhä lapsiperhe ei saa Tampereella urheilla, ei siivota, eikä edes peseytyä

Kun äärimmäisen köyhä, tuloton perheemme haki toimeentulotukea juoksukenkiin, niin edes siihen ei Tampereen sosiaalitoimi myöntänyt euroakaan. Vaikka juoksu on kaikista urheilulajeista lajeista edullisin, mutta myös fyysisesti ja henkisesti rankin ja vaativin.

Tampereella ei köyhät saa siis edes juoksua harrastaa, siitä ihmisiä eriarvoistava Tampereen sosiaalitoimi pitää huolen. Näin siitäkin huolimatta, että sosiaalityöntekijät saavat itse päättää myöntävätkö he köyhien harrastuksiin mitään.

Köyhät eivät saa myöskkän Tampereella siivota kotiaan, vaan joutuvat elämään pölyssä ja liassa.
Sitä mieltä on Tampereen sosiaalitoimi, sillä euron euroa ei köyhä perheemme saanut hajonneita moppia + imuria varten.
Tukehtukoot köyhät lapsiperheet pölyyn ja sairastukoot liasta haluaa Tampereen sosiaalitoimi.
Tampereen sosiaalitoimi haluaa siis aiheuttaa köyhille perheille pahoinvointia ja sairauksia.

Köyhät lapset eivät Tampereella saa edes peseytyä ja suihkussa käydä ja köyhä lapsiperhe ei saa tiskata astioitaan. Siitä pitää Tampereen sosiaalitoimi huolen. Kun köyhä perheemme haki toimeentulotukea tasausvesilaskuun, niin sitä ei huomioitu menoksi lainkaan.
Tampereen sosiaalitoimi ei siis anna köyhien edes peseytyä, vaan haluaa pitää köyhät likaisina ja lisäksi vaatii köyhiä syömään likaisista, pesemättömistä astioista.

Tampereen sosiaalitoimen todellinen agenda on siis sairastuttaa köyhät lapsiperheet, kaikkiin lian, pesemättömyyden, pölyn ja liikkumattomuuden aiheuttamiin sairauksiin.

Näin siitäkin huolimatta, että sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät saavat itse päättää myöntävätkö he toimeentulotukea esim. siivousvälineisiin, juoksukenkiin tai vesilaskuun.

Ainakin Tampereella on sosiaalityöntekijöiden vastuulla ja heidän syytään on se että köyhät lapsiperheet joutuvat elämään likaisissa, pölyisissä kodeissa, eivät pääse edes suihkuun tai saa tiskata astioitaan, eivätkä saa harrastaa liikuntaa ja urheilua.

He pyrkivät sairastuttamaan köyhät ja tappamaan heidät sairauksilla, kyse on jo nazien aikoinaan harrastamasta rotyhygienistä ja fasismista.

Todellinen Tampereen sosiaalitoimen agenda onkin syrjäyttää köyhät täysin yhteiskunnasta ja viedä heiltä kaikki ne asiat joiden pitäisi kuulua ihmisoikeuksiin.
Köyhiltä on siis Tampereella viety jo kaikki kansalais- ja ihmisoikeudet.

Kun köyhä ja tuloton perhe saa vain joka toinen kuukausi toimeentulotukea ja silloinkin vain naurettavat 170-180 euroa, niin on kyse systemaattisesta köyhien sorrosta ja riistosta. 

Tampereen sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ovat vastuussa niin lasten, kuin koko lapsiperheen ihmisoikeuksien loukkaamisesta ja ansaitsisivat julmista ja epäinhimillisistä teoistaan mitä rajuimman rangaistuksen.

Mutta heitä päinvastoin kannustetaan varastamaan köyhiltä, heidän koulutuksensa on näet mennyt aivan pieleen. Kun heillä on mahdollisuus tehdä hyvää, niin Tampereen sosiaalityöntekijät valitsevat
sen että he mieluummin tekevät pahaa lapsiperheille, jopa 3-vuotiaille lapsille.

Tampereen sosiaalitoimen sairaiden, sadististen sosiaalityöntekijöiden ja etuuskäsittelijöiden tulisi katsoa kerrankin peiliin, myöntää syyllisyytensä ja ottaa vastuu pahoista teoistaan lapsiperheitä ja muita köyhiä kohtaan. Se olisi ensimmäinen askel siinä että heistä, hirviöistä voisi tulla ihmisiä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti