sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Onko Suomen presidentti rasisti ja kaappipersu?

Suomen presidenttiä harva uskaltaa arvostella, harva uskaltaa paljastaa totuuden hänestä. Sillä niin vahva mielipidejohtaja hän on. Suomessa on yleisestikin aina palvottu presidenttiä, on siellä sitten ollut pressana millainen tomppeli hyvänsä. Kuten nykyinen, omituinen mutisija.

Mutta minun, Suomen ihmisoikeusvalvojan ominaisuudessa on paljastettava totuus tuosta Kokoomuksen kylmästä, empatiaamputoidusta, vihapuhetta suoltavasta pankkiirista ja siitä millaisia asioita hän kannattaa.

Hänen viime aikaiset lausuntonsa itse asiassa lausuvat totuuden tuosta globaalien suuryritysten puolestapuhujasta. Presidentti Niinistö on mm. toistanut yleistä rasistien mantraa "maassa maan tavalla", jonka nykyiset konnotaatiot ovat ilmirasistisia. Nimittäin kyse on ns. kulttuurirasismista, siitä että Suomen presidentin mukaan tiettyjen kulttuurien edustajat eivät kuulu Suomeen.

Tästä ovat tietysti Perussuomalaiset innostuneet, vihdoinkin Suomessa on rasismin hyväksyvä presidentti. Tätä Perussuomalaiset ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa.

Jonkin aikaa tämän jälkeen, ikään kuin pisteeksi iin päälle, lausui presidentti Niinistö että Euroopan rajat on suljettava afrikkalaisilta, hän haluaa siis eristää Afrikan Euroopasta. Hän sanoi myös että kuka hyvänsä joka osaa sanoa sanan asylym (turvapaikka) pääsee tällä hetkellä Eurooppaan ja että kansainvälisiä sopimuksia tulisi arvioida uudelleen ja kiristää. Käytännössä presidentti Niinistö kuuluu näiden puheiden jälkeen "rajat kiinni" porukkaan, niin selvää, vihapuhetta ja rasistista kieltä ovat hänen lausuntonsa afrikkalaisista olleet.

Hän on siis vähintäänkin kaappipersu, jonka tulisi tulla vielä rohkeammin ulos, ehkä vaihtaa jopa puoluetta.

Tule presidentti Niinistö vaan rohkeasti ulos kaapista ja liity omiesi seuraan persujen radikaaleimpaan rasistisiipeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti