tiistai 21. kesäkuuta 2016

Toimeentulotuen katkaisemisen seuraukset Suomen köyhimmän ihmisen elämässä

Tampereen läpimätä ja ihmisoikeusrikoksia harjoittava sosiaalitoimi katkaisi toimeentulotuen kokonaan Suomen köyhimmältä ihmiseltä Aki Saarikoskelta alkuvuodesta 2016.

Aki Saarikoskella ei ole mitään tuloja, hän on siis köyhä kuin kirkon rotta.
Suomen köyhin ihminen.
Silti Tampereen sosiaalitoimi päätti tehdä säästöjä katkaisemalla toimeentulotuen ihmisoikeusvalvojalta, kilpaurheilijalta, kristilliseltä ihmiseltä ja perheenisältä.

Tampereen sosiaalitoimen tavoitteena on syrjäyttää Aki Saarikoski kokonaan yhteiskunnasta pöllimällä häneltä hänen vähäisetkin tulonsa ja estämällä häneltä kaikenlainen vuorovaikutus suomalaisessa, kapitalistisessa markkinatalous yhteiskunnassa.

Eli tarkoitus oli eristää Aki Saarikoski kotiinsa, niin kovasti Tampereen fasistinen ja nazistinen sosiaalitoimi köyhiä vihaa.

Tampereen sosiaalitoimen katkaistua toimeentulotuen kokonaan, alkoi pankki pian vaatia kuukausimaksujaan. Saarikoskella ei ollut euroakaan rahaa mitä laittaa tililleen. Saarikosken tili menikin pian miinukselle ja muutaman kuukauden kuluttua pankki lopulta lopetti tilin.
Sen mentyä jo useita kymppejä miinuksen puolelle.

Aki Saarikoski ei saa avattua uutta tiliäkään nyt enää mihinkään.
Joten, kun kaikki, niin palkanmaksut, kuin tuetkin hoidetaan nykyään pankkien kautta, niin ei Saarikoski voi saada enää mitenkään rahaa Suomessa asuessaan.

Paitsi pulloja keräämällä, katusoittajaksi ryhtymällä, kerjäämällä kadulla tai pimeitä töitä tekemällä. 

Käytännössä Tampereen sosiaalitoimi varmisti siis toimillaan sen, että Aki Saarikoski on syrjäytetty suomalaisesta yhteiskunnasta kokonaan. Sillä kaikkihan Suomessa maksaa, mikään ei ole ilmaista, juuri mitään ei voi Suomessa tehdä ilman rahaa.
Tampereen sosiaalitoimi siis onnistui tavoitteessaan.

Minä väitän että niin Tampereen, kuin muidenkin kuntien sosiaalitoimien tavoitteena
 on tehdä tämä kaikille Suomen köyhille.

Sosiaalitoimissa työskentelevät sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät kun ovat niin sadistisia ja köyhiä vihaavia, rotyhygieniaa kannattavia nazeja ja fasisteja.

He toimivat köyhiltä ryöstäessään kuin pahimmat rosvot ja vetoavat vain työtään tekevänsä. 
No, niin tekivät nazitkin juutalaisia kaasukammioihin viedessään.

Köyhät ovat rahaa palvovassa Suomessa kuin juutalaiset nazi-Saksassa, heitä kohdellaan samoin. Mitään muuta arvoja ei näillä uuden nazi-Saksan, eli Suomen sosiaalityöntekijöillä ole kuin raha ja säästöt. Säästöt köyhien ihmishenkien kustannuksella.

Ensimmäinen tavoite sosiaalitoimien sosiaalityöntekijöillä ja etuuskäsittelijöillä on aina syrjäyttää köyhä yhteiskunnasta täysin.  Eli viedä köyhältä kaikki tulot ja jopa mahdollisuudet niihin. Se onnistuukin ylläkuvatulla tavalla näppärästi, katkaisee vain toimeentulotuen köyhältä kokonaan ja pankki pitää huolen lopusta. Näin se porvari-Suomessa menee, pankit tekee yhteistyötä sosiaalitoimien kanssa köyhiä kyykyttäen ja yhteiskunnasta syrjäyttäen.

Toinen tavoite on sairastuttaa ja lopulta tappaa köyhä nälkään ja kylmyyteen.
Sosiaalitoimet mm. katkaisuttavat Suomessa ihmisiltä sähköjä ja häätävät köyhiä kaduille.

Eli kannattaa ottaa ne vaaleanpunaiset silmälasit pois ja herätä oikeaan maailmaan.
Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät eivät tee mitään hyvää, vaan pahaa.

 Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ovat pahimmanlaatuisia ihmisoikeusrikollisia, fasisteja ja rosvoja jotka ryöstävät meitä kaikista köyhimpiä ihmisiä.

 He ovat mukana lapsikaupassa jossa he saavat bonukset jokaisesta huostaanotosta, he syrjäyttävät köyhiä yhteiskunnasta yllä kuvatuin tavoin ja tappavat näitä nälkään ja kylmyyteen.

Heidän pahuutensa ja ilkeytensä ja suoranainen ihmisvihansa köyhiä ja lapsiperheitä ja lapsia kohtaan on suuri. 
Se ei katso sosiaalityöntekijöiden ja etuuskäsittelijöiden sukupuolta.
Vaikkakin monet heistä ovat lapsettomia, eivät edes pysty saamaan lapsia.
Osa taas vihaa lapsia ja lapsiperheitä jostain aivan muusta syystä.

Olen välillä puhunut heistä hirviöinä, mutta se on liian kevyt ja sadunomainen ilmaus ja johtaa lukijat aivan harhapoluille. Kyse on lopultakin vain äärimmäisen sadistisista, empatiaamputoiduista, fasistisista ja köyhiä vihaavista byrokraateista joille säästöt ovat aina ihmisiä tärkeämpiä.

Ja jotka kärsivät niin pahasta empatiavajeesta että eivät pysty asettumaan köyhän ihmisen tai köyhän lapsiperheen asemaan. Heille köyhät ihmiset ovat vain numeroita, aivan kuten juutalaiset olivat vain numeroita nazi-Saksassa nazeille jotka veivät heitä keskitysleireille.

Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät rikkovat epäinhimillisessä ja sadistisessa työssään jatkuvasti niin lasten kuin perheidenkin oikeuksia ja Ihmisoikeusjulistuksen asetuksia. 

Ja ne sairaat sadistithan vieläpä nauttivat saadessaan kyykyttää, alistaa, syrjäyttää ja tappaa köyhiä.

Sellaisten käsissä on työttömien, köyhien ja köyhien perheiden kohtalo Suomessa vuonna 2016.

Sosiaalityöntekijöiden ja etuuskäsittelijöiden, niiden jotka ovat oikeasti niitä Suomen pahimpia rosvoja ja rikollisia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti