sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Sosiaalitoimi murhasi leipäjonossa seisseen naisen Kuopiossa


Suomi - maa jossa ihmisiä jo kuolla kupsahtelee nälkään leipäjonoissa.


Kuopiossa nainen kuoli nälkään leipäjonossa: sosiaalitoimi murhasi naisen Kuopiossa

Tällä kertaa kuolema sai huomiota, koska se tapahtui yleisellä paikalla.
Yleensä köyhät kuolevat nälkään huomaamatta kodeissaan, suurta ääntä itsestään pitämättä.


Niin se suomalaisten mielestä pitää mennäkin, köyhät olkoot mahdollisimman näkymättömiä ja sitten vaan hiljaa ja huomaamatta hautaan.

Kuollut nainen oli taas yksi niistä kymmenistä tuhansista suomalaisista, jotka eivät saa mistään tukea. Eivät Kelasta, eivätkä sosiaalitoimesta.

Suomi on näet lopettanut toimeentulotuen maksamisen ja ulkoistanut köyhien auttamisen leipäjonoille ja silloin käy helposti näin. 

Kuukausia, ellei vuosia nälän ja nälän aiheuttaminen sairauksien heikentämä ihminen ei jaksakaan enää seisoskella tuntikausia ulkona, vaan saa lopulta jonkinlaisen sairaskohtauksen ja kuolee.

Virallinen kuolinsyy on sitten tietysti sairaskohtaus, mutta oikea kuolinsyy on nälkä.

Sosiaalitoimi ei antanut tulottomalle, kaikista köyhimmälle ihmiselle euron euroakaan ruokaan, jotta tämä ihminen selviäisi, vaan fanaattisessa säästövimmassaan päätti tappaa naisen.
Kuopion kaupunki teki säästöjä, mutta millä hinnalla? 
Ihmishengen kustannuksella.

Raha on elämää arvokkaampi ja tärkeämpi asia myös Kuopiossa.
Siksipä köyhillä ei katsotakaan olevan mitään arvoa.

Käytännössä Kuopion sosiaalitoimi siis murhasi tuon leipäjonossa seisseen naisen.

Koska sen olisi pitänyt tietää että jatkuva nälässä oleminen ja juuri ja juuri elossa pysyminen pelkän satunnaisen ruoka-avun ansiosta heikentäisi ihmistä ja altistaisi hänet monenlaisille sairauksille. 

Kun sosiaalitoimi sitten antoi viimeisen kielteisen päätöksen, niin tuomitsi se samalla naisen kuolemaan. Edes nälästä jo valmiiksi heikentyneelle ihmiselle ei tässä viheliäisessä Suomen maassa enää makseta toimeentulotukea. Kunnan säästöt ovat tärkeämpiä kuin ihmishenki.

Eivätkä sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ole vastuussa kenellekään päätöksistään.
He voivat tehdä aivan mitä huvittaa, heillä on Suomessa köyhiin absoluuttinen valta.
Ja yleensä he valitsevat tehdä pahaa ihmisille, mieluummin kuin hyvää.
He ovat moraalittomia pahantekijöitä, ihmisoikeusrikollisia.

Ainahan ihmishenki onkin Suomessa halpa ollut ja samoin suhtautuu asiaan myös kuntien sosiaalitoimet. Säästöt ovat ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja jopa elämää tärkeämpiä.

Kuten Kuopiossa, niin aivan samoin myös Tampereella.
Tampereen sosiaalitoimen suhtautuminen köyhiä, nälässä olevia ihmisiä kohtaan on vähintään yhtä julma, ylimielinen, empatiakyvytön, sivistymätön, sadistinen, pöyhkeä ja sairas.

Myös Tampere hylkää kerta toisensa jälkeen niiden kaikista köyhimpien toimeentulotukihakemukset. 
Niiden joilla ei ole mitään tuloja, siis täysin tulottomien, köyhien kerjäläisten anomukset hylätään.

Eikä yksikään sosiaalityöntekijä tai etuuskäsittelijä ole koskaan joutunut vastuuseen päätöksistään. Kielteisistä päätöksistä jotka ovat usein suistaneet köyhän yhä pahempaan nälästä johtuvien sairauksien ja pahoinvoinnin verkkoon.

Kun sosiaalityöntekijä voisi tehdä hyvää köyhille, niin nämä köyhiä vihaavat julmat sadistit ja ihmisoikeusrikolliset valitsevat mieluummin pahan tekemisen köyhille. Hylkäämällä taas yhden ja sitä seuraavan ja seuraavan nälästä kärsivän köyhän hakemuksen.

Valittaa ei näistä päätöksistä yleensä voi ja jos voi, niin se menee esim. Tampereella kaupunginhallituksen absurdin satiirisesti nimetyn terveyttä ja toimintakykyä edistävän lautakunnan jaoston käsiteltäväksi. 

Ja kun saman lautakunnan mielestä oli Tampereen sosiaalitoimelta hyvä idea katkaisuttaa sähköt lapsiperheeltä keskellä talvea kaupungille siitä tulevien säästöjen vuoksi, niin mitä inhimillisyyttä sellaiselta lautakunnalta voi muitakaan ihmisiä kohtaan odottaa?

Kun säästöt Tampereen kaupungille ovat jopa lapsiperheen terveyttä tärkeämpiä.
Ehkä tuo lautakunta pitäisi  nimetä jotenkin totuudellisemmin. Kuten vaikkapa ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia rahan nimessä rikkovien sadistien lautakunta.

Sille sen jäsenet ovat varsinaisia ihmisoikeusrikollisia, kuten myös Tampereen sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät.

Näin se vaan menee pahoinvointivaltio Suomessa vuonna 2016, köyhät tapetaan nälkään, sairauksiin ja kylmyyteen viemällä heiltä kaikki tuet.

Pitkään nälän heikentämät ihmiset kun kuihtuvat pois, usein monen eri sairauden uuvuttamina, vailla voimia enää jatkaa.

 Ja tätä köyhien kiduttamista ja suoranaista lahtaamista toimeentulotuet heiltä poistamalla harrastavat kuntien sosiaalitoimien julmat sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät.

He ovat sellaisia empatiakyvyttömiä, sadistisia julmureita, että jopa nazit jäävät heille toiseksi.

Leipäjono ei saisi koskaan korvata muita tukimuotoja, koska silloin Kuopion tapauksen kaltaiset kuolemat tulevat yhä yleistymään. 

On suorastaan ihmisoikeusrikos kun nälkäiset, sairauksien uuvuttamat köyhät pakotetaan seisoskelemaan tuntikausia ulkona, vain jotta he selviäisivät ruokakassin turvin päivän tai pari.

Mutta siihen ajaa Suomi ja kuntien säästöjä ja mammonaa palvovat sosiaalitoimet nälkäisiä, köyhiä ihmisiä toimeentulotuet kieltämällä.


Suomi on pahimmanlaatuinen fasistinen ihmisoikeusrikosvaltio jonka meno oksettaa minua.


Aki Saarikoski, Suomen Ihmisoikeusvalvoja.

2 kommenttia:

  1. Silkkaa asiaa ja kaikki, koko paska, on aatteen paloa. Poliittista tahtoa ei löydy indeksien korjaamiseen ja perusturvan nostoon eli 485,50 eur/kk/yksin asuva vaatii noston sekä samassa suhteessa muutkin sosiaalitoimen etuudet. Mitä tämä aate tekee? Se on rahamarkkinatalouden mekanismi, jossa köyhiä pidetään tarkoituksella pelotteena, jotta kansalainen juoksee ja tappelee kovemmin pankkien, sijoittajien ja omistjien eduksi. Aate edustaa pahuutta. Nykyinen hallitus kiteytyy seuraaviin: Keskustan itsekkyys, Kokoomuksen ahneus ja Perussuomalaisten tyhmyys.

    VastaaPoista
  2. Sossu ja Kela toimivat näin. Valitus on aivan turhaa,koska samat sadistit istuvat lautakunnassa. Olen sen kokenut.Suomessa tehdään tilaa matuille,jotka ovat mielellään muslimeja,eivät osaa lukea,kirjoittaa eikä tehdä työtä.Heidän oma maa ei elätä patalaiskoja miehiä.Suomi kyllä elättää kaikki ........

    VastaaPoista