maanantai 25. heinäkuuta 2016

Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät paljastettuina feminiinisen vihan airueiksi

Millaisista lähtökohdista ponnistavat sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät?

Millainen menneisyys heillä useimmiten on ja millainen on heidän suhteensa toiseen sukupuoleen?
Sekä mitkä asiat motivoivat heitä työssään?

Näihin kysymyksiin pyrin parhaani mukaan vastaamaan tässä blogissa. 

Itselläni ja perheelläni on kokemusta sosiaalityöntekijöistä ja etuuskäsittelijöistä  useasta eri kaupungista. Lisäksi olen toiminut ihmisoikeusvalvojana ja lapsiperheiden puolustajana ja saanut sitä kautta tietoa sosiaalityön "ammattilaisten"asenteista ja arvoista, eli työssäni on avautunut se menneisyys, ne motiivit ja se suhde mikä useimmilla sosiaalityöntekijöillä ja etuuskäsittelijöillä on.

Heti alkuun todettakoon että, vain häviävän pieni osa sosiaalityöntekijöistä ja etuuskäsittelijöistä on miehiä, suurin osa on naisia ja usein vieläpä melko tai verrattain nuoria sellaisia.

 Eli sosiaalityöntekijät käyttävät modernia feminiinistä valtaa.
Valtaansa he käyttävät julmiten lapsiperheisiin ja miehiin.
He hylkäävät lapsiperheiden ja miesten toimeentulotukihakemukset kunnassa kuin kunnassa. 
Lapsiperheiden isät eivät voi saada toimeentulotukea Suomessa, eivät myöskään muut  miehet.

 Kyse on tuhoavasta feminiinisestä vallasta.

Sosiaalityöntekijöillä on usein menneisyys suhteessa jossa he ovat olleet se suhteen rikkova osapuoli.  Sosiaalityöntekijä on siis pettänyt miestään ja tullut jätetyksi, tai jos on ehtinyt jo lapsen ulos pullauttaa, niin pettävä sossuhoro on silloin jäänyt yksin lapsen kanssa ja viha miehiä kohtaan on kasvanut kasvamistaan.
 
Tästä syystä sosiaalityöntekijöitä voi hyvällä syyllä sanoa sossuhoroiksi.
He vihaavat miehiä ja niitä naisia jotka ovat uskollisia ja pystyneet parisuhteen säilyttämään.
He siis vihaavat lapsiperheitä, lapsiperheet kun edustavat heille kaikkea sitä mistä he salaa haaveilevat, mutta mitä he eivät voi saada.

Osa sosiaalityöntekijöistä ja etuuskäsittelijöistä on taas kokenut lapsuudessaan/nuoruudessaan jotain niin kauheaa miesten taholta, että kammottava viha miehiä ja lapsiperheitä kohtaan on syntynyt. Tämä on kaikista kauhein ja vahvin viha, sillä se vuosia kasvettuaan, on lopulta ajanut heidät kouluttautumaan ammattiin jossa he voivat kaikista tehokkaimmin alistaa, kyykyttää ja kiduttaa vihaamiaan miehiä ja lapsiperheitä.

Suuressa ja silmittömässä vihassaan miehiä kohtaan, he eivät ymmärrä että yksi mies ei edusta koko miessukupuolta. Oli hän sitten tehnyt heille mitä hyvänsä.
Miehiä vihaavalle fanaatikolle on turha yrittää puhua järkeä.

Sitten on vielä sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät jotka vihaavat miehiä puhtaasti pinnallisten, ulkoisten asioiden vuoksi. He ovat ääripinnallisia, jopa idioottimaisuuteen asti pinnallisia. Nämä idiootit vihaavat miehiä vain koska kaikki miehet ovat heistä rumia, eivätkä he koe mitään seksuaalisia tunteita miehiä kohtaan. 

Kaikille näille sosiaalityöntekijöille ja etuuskäsittelijöille on yhteistä palava viha miehiä ja patriarkaalisia instituutioita kohtaan.
Ja mikäpä olisikaan heille suurempi provokaatio kuin perinteinen lapsiperhe johon kuuluu isä ja äiti. Heidän mielestään kun ainoa oikea perhe on äiti+äiti+lapsi/lapset.
 Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät eivät siis voi sietää perinteistä perhemallia.

 Ja tämä sossuhorojen arvomaailma ja palava viha niin miehiä, kuin perinteistä lapsiperhemalliakin myös näkyy heidän työssään. 

Työssä jossa on polttoaineena feministiviha miehiä ja perinteisiä lapsiperheitä kohtaan.
Tyypillinen, joskin voimakkuudeltaan poikkeuksellisen suuri feministiviha. 

Koska sossuhorot saavat valita, niin eivät he myönnä toimeentulotukea perinteisille lapsiperheille joissa on isä ja äiti, eivätkä miehille.
Viha miehiä ja lapsiperheitä kohtaan näkyy hylätyissä toimeentulotukipäätöksissä.
Yksikään köyhä mies tai köyhä perinteinen lapsiperhe ei näiltä palavasilmäisiltä demonihoroilta saa kuin hylättyjä päätöksiä.

Ja päätöksistä ei edes voi valittaa, joten sossuhorojen valta on absoluuttinen köyhiä kohtaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti