tiistai 26. heinäkuuta 2016

Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät miehiä ja lapsiperheitä vihaavia feministejä

Suomessa on yksi feminismin ja peittelemättömän mies- ja lapsiperhevihan nimeen vannova linnake yli muiden.

Ja se on sosiaalitoimi.

Sen työtä tekevät ihmiset ovat lähes poikkeuksetta naisia.

Sosiaalialalle hakeutuvilla naisilla on hyvin voimakkaasti negatiivinen ja suorastaan vihainen suhtautuminen miehiin ja patriarkaalisiin instituutioihin, kuten perinteisiin lapsiperheisiin.

Tässä blogissani  sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelit paljastettuina feminiinisen vihan airueiksi

 esitän vain muutamia lukuisista syistä siihen jotka tekevät nuoresta naisesta vihaisen ja johtavat lopulta sosiaalialalle, eli sinne päättämään niiden kaikista köyhimpien, myös miesten ja lapsiperheiden toimeentulotuesta.

Nyt sitten arkirealismiin, eli siihen miten sosiaalitoimissa miehiä ja lapsiperheitä kohdellaan.
Oletusarvoisesti kaikki ovat esimerkeissämme tulottomia.

Miten luulette käyvän jos hakijana on yksinhuoltajanainen,  yksinäinen nainen tai vaihtoehtoisesti  yksinäinen mies tai lapsiperheen isä? 

No, koska femakkohoro, eli sosiaalityöntekijä tai etuuskäsittelijä saa vapaasti itse päättää maksaako hän tulottomalle mitään, niin kahdessa ensin mainitussa tapauksessa hän tekee päätöksen maksaa täysi toimeentulotuki +  mahdollinen pyydetty harkinnanvarainenkin toimeentulotuki yksinhuoltajanaiselle ja yksinäiselle naiselle.

 Mutta arvannette kuinka käy kun yksinäinen mies tai lapsiperheen isä hakee toimeentulotukea?

Palavaa miesvihaa tunteva sosiaalityöntekijä/etuuskäsittelijä hylkää hakemuksen alta aikayksikön.
Hänen mielestään kun miehet tai perinteiset lapsiperheet eivät ansaitse centin pyörylääkään toimeentulotukea.

Tunteet näet ohjaavat femakkohoroa jota myös sosiaalityöntekijäksi kutsutaan.
Ja sellaisilta myötätuntoa, empatiaa ja ymmärtämystä löytyy vain toisille naisille, ei koskaan miehille tai perinteisille perheille.

Entä jos hakijana on niin ikään naispari joista hakijana toinen naisista?

No silloin kosahtaa tilille tuplamäärä toimeentulotukea + lisäksi vielä mahdollisista adoptoiduista lapsista  tuleva extraraha ja tietenkin täydentävä/harkkinnanvarainen toimeentulotuki mihin vain naispari keksii rahaa pyytää.

Sosiaalityöntekijän/etuuskäsittelijän mielestä näet vain se on rakkautta jos kaksi naista rakastaa toisiaan. Ja sitä sosiaalitoimissa tuetaan aivan ehdoittaa.

Entäs jos hakijana on miespari, tuleeko silloin toimeentulotukea?

No, mitä voi odottaa fanaattisen vihaisesti kaikkiin miehiin suhtautuvalta femakkonartulta?
Niin heteroita kuin homojakin vihaavalta, seksuaalisella suuntauksella ei näet ole merkitystä niille kaikista kiihkomielisimmille feministeille.

Miespari ei saa euron euroa, ei centin pyörylääkään mies- ja homovastaiselta femakkohorolta.
Ei, vaikka nämä miehet olisivat langanlaihoja riuduttuaan nälässä viimeiset 2 viikkoa.

Sosiaalitoimissa näet ovat vallassa miehiä vihaavat feministit ja heidän mielestään yksikään mies ei ansaitse edes elää.

Ja juuri siitä syystä sosiaalitoimet syrjivät miehiä, homopareja ja lapsiperheitä, näillä ei ole oikeasti minkäänlaista sosiaaliturvaa Suomessa. 

Kuntien sosiaalitoimet eriarvoistavat ja syrjivät ihmisiä näiden sukupuolen perusteella, vain naiset nähdään toimeentulotuen myöntämisen arvoisina, miehet ja lapsiperheet saavat vaikka kuolla nälkään ja siitä johtuviin tauteihin.

Niin kauan kuin toimeentulotuen maksamisesta päättävät miehiä vihaavat naiset, niin kärsijöinä ovat köyhät miehet ja köyhät lapsiperheet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti