tiistai 5. heinäkuuta 2016

Suomen Ihmisoikeusvalvoja solvaamisen ja uhkailun uhrinaKerroin aikaisemmin, kuinka Kämmenniemen kirjasto syrjii vähemmistöjä.

Ja kuinka eritoten eräällä kirjastovirkailijalla on paljon ennakkoluuloja vähemmistöjä kohtaan ja hän on ahdasmielisempi ja rasistisempi kuin kirjastovirkailijat yleensä.

Silloin mainitsin myös kuinka systemaattisesti tämä kyseinen kirjastovirkailija oli erästäkin vähemmistön edustajaa vainonnut, kiusannut, naureskellut, pilkannut, solvannut ja syrjinyt kuukausikaupalla ja lopulta estänyt tämän pääsyn kirjastoon kokonaan.

Silloin tein tietenkin asiasta rikosilmoituksen syrjinnästä.

Mutta mikä olikaan Sisä-Suomen poliisin kanta asiaan?
Sisä-Suomen poliisi asettui syrjijöiden ja kiusaajien puolelle ja antoi siunauksensa sille että vammaiseksi solvattua ei saanut päästää kirjastoon. Sisä-Suomen poliisi jopa uhkaili syrjinnän uhria, eli vähemmistön edustajaa 3 vuoden vankeudella, jos tämä vielä kirjastoon yrittää mennä.

Sisä-Suomen poliisin mielestä siis vammaisia ja muita vähemmistöjä saa solvata ja syrjiä vapaasti ja jopa estää heidän pääsynsä kirjastoihin tai muihin julkisiin paikkoihin. 

Se syyllistyy siten siis itse vähemmistöjen syrjintään.
Se valitettavasti on maan tapa. :(

Sisä-Suomen poliisissa kannatetaan vähemmistöjen syrjintää ja harjoitetaan sitä aktiivisesti.

Sisä-Suomen umpimätä, paha ja korruptoitunut poliisi on saanut oppinsa nazeilta,  rasisteilta ja fasisteilta, se kannattaa rotupuhtautta ja haluaa eliminoida vähemmistöt Suomesta.

Kun sitten kyseisen kirjastovirkailijan velipoika alkoi lähettelemään minulle, Suomen Ihmisoikeusvalvojalle solvaavia viestejä ja uhkailemaan, niin tietenkin mietin kannattaako minun tehdä asiasta rikosilmoitusta?

Sisä-Suomen poliisi kun vihaa kaikkia vähemmistöjä ja syrjii ja kiusaa niitä itsekin.
Miksi se siis tekisi mitään?
Harrastaahan se itsekin vähemmistöjen syrjintää ja muita ihmisoikeusrikoksia.

Se mm. kiduttaa ihmisoikeusaktivisteja viereisessä Sorin vankilassa (jossa olen itsekin ollut kidutettuna) tekee mielivaltaisia pidätyksiä ja pahoinpitelee ihmisoikeuksien puolustajia ja vähemmistöjä.

Sille vähemmistöjen solvaaminen, kiusaaminen ja syrjiminen on vaan hyvä juttu.

Minulla kuitenkin on koneellani vammaisia ja muita vähemmistöjä vihaavan kirjastovirkailijan veljen lähettämät viestit todisteena.

Ja muutaman päivän mietittyäni, olen päättänyt tehdä asiasta rikosilmoituksen.

Vähemmistöjen solvaaminen, syrjiminen ja uhkailu kun näemmä kulkee heillä suvussa.

Samaa harrastaa myös rasistinen ja fasistinen Sisä-Suomen poliisikin ja juuri siksi kirjoitan tämän blogi-merkinnänkin. 

Juuri ennen kuin teen rikosilmoituksen vammaisia vihaavan kirjastovirkailijan veljestä ja hänen minulle lähettämistään uhkailusta ja solvauksesta, niin postaan aikomukseni tähän blogiin.

Kun Sisä-Suomen poliisi hyväksyy minun, Suomen Ihmisoikeusvalvoja solvaamisen ja uhkailun, niin todistaa se sen pahuudesta ja siitä kuinka se hyväksyy vähemmistöjen syrjinnän.

Olen vieläpä köyhä vähemmistön edustaja ja siksi vielä arvottomampi Sisä-Suomen läpeensä mädän ja korruptoituneen poliisin silmissä.

Vähemmistöjen solvaaminen ja uhkailu on kuitenkin paitsi rikos, niin myös ihmisoikeusrikos.
Mutta valitettavasti meillä Suomessa ei vielä ihmisoikeuksia ole, vaan ne ostetaan rahalla.

Poliisikin tutkii vain rikkaisiin ja tarpeeksi korkealla jalustalla oleviin ihmisiin kohdistuvat rikokset, meille köyhille vähemmistöjen edustajille saa tehdä mitä vaan Suomessa. 
Köyhillä vähemmistöillä ei ole lain suojaa.

Me olemme vapaata riistaa.

Täytyy vielä kerran hämmästellä Tampereen Kämmenniemen kirjastoa ja sitä millaisia vähemmistöjä vihaavia ahdasmielisiä rasisteja sinne Tampereen kaupungin kirjastotoimi onkaan palkannut.

Kertonee Tampereen kirjastotoimen omasta mentaliteetista ja filosofiasta, joka on: 

ei vähemmistöjä kirjastoihin. 

Ja juuri siitä syystä siellä palkattiin Kämmeniemen kirjastoon äärioikeistolaisia ja nazeja kannattava ja ihaileva ahdasmielinen ja suvaitsematon kirjastovirkailija.

Kirjastovirkailija joka vihaa kaikkea erilaisuutta ja haluaa estää vähemmistöjen pääsyn ah niin rakkaaseen kirjastoonsa.
 
 Kysymys kuuluukin, onko muissakin Tampereen sivukirjastoissa virkailijat samanlaisia nazeja kuin Kämmenniemen sivukirjastossa? 

Kun ainakin Kämmenniemen kirjaston perusteella on ollut tarkoituskin saada ahdasmielisiä ja suvaitsemattomia, fanaattisia rasisteja töihin Tampereen kirjastoihin.  

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti