sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Suomi - empatiaamputoitujen ihmisten maa

Olen puolustanut Suomen köyhiä, vähemmistöjä ja Suomen lapsiperheitä heidän kokemiaan ihmisoikeusloukkauksia vastaan, sekä tiedottanut niistä.

Usein suomalaisia on väitetty empatiaamputoiduksi kansaksi, Talvisodassa ihmeteltiin kuinka julmasti ja kylmäverisesti, vailla mitään omaatuntoa suomalaiset tappoivat toisia ihmisiä. Joita vihollisiksi sanottiin, mutta jotka muuttuivat ihmisiksi heti kun propaganda lasit riisuttiin silmiltä.

Ja jo ennen Talvisotaa, Sisällissodassa valkoiset tappoivat toisia suomalaisia, eli punaisia hetkeäkään miettimättä, julmasti ja tunteettomasti. Jopa mestasivat heitä rivissä.

Se on suomalaisten luonto edelleen, julma ja empatiaamputoitu.
Suomalaisilta on aivan turha odottaa empatiaa, välittämistä tai mitään inhimillisiä tunteita.

Suomalaiset osaavat vain syyllistää, lokeroida, syrjiä, kiusata ja tuomita.
Ahdasmieliset, lokeroivat ja ennakkoluuloiset suomalaiset kiusaavat, syyllistävät, syrjivät ja tuomitsevat vähemmistöt, köyhät työttömät ja jopa köyhät lapsiperheet.

Tämän kiusaavan, lokeroivan syyllistävän, tuomitsevan ja syrjivän maan virallinen lause voisikin kuulua: "Se on sinun (köyhä, maahanmuuttaja, vammainen, homo, lesbo) oma vika".

En siis odota myötätuntoa yhdeltäkään suomalaiselta, koska tiedän että he eivät pysty asettumaan toisen ihmisen asemaan ja lokeroivat hyvin helposti muut ihmiset milloin miksikin.
Myös se on syrjintää, jos lokeroi toisen ihmisen ja kohtelee häntä sitten eri tavalla kuin muita.

Suomalaisille näet toisen ihmisen ulkonäkö on aina ollut iso ongelma.
Ja suomalaistan mielestä erilainen ulkonäkö saa oikeuden solvata, syrjiä ja jopa riistää ihmisarvo toiselta ihmiseltä. 

Seuraavassa saamiani vastauksia, kun kerroin rehellisesti siitä millaista on elää Suomessa:


Aloittajalla on sairas mielikuvitus.


Olet katkera, vihainen ym... Et ole osanut hoitaa asioitasi ja siitä
syytät kaikkia muita


Kysymyksen esittäjä ei kertonut sitä olennaista tietoa, ei miksi sitä aparia on leikattu?
Eikö työ kiinnosta? Eikö opiskelu kiinnosta? Joku syy siihen on, älä viitsi esittää mitään uhria.

Jos tukiasi on leikattu, olet saamaton ja laiska paska, tai sitten ihan vaan perinteinen luikuri, joka yrittää maksattaa oman elämisensä muilla!

Ihan turha selittää. Mene vaikka puhelinmyyjäksi tai kouluun, niin ne muutkin joutuvat tekemään. Vai oletko liian hieno ihminen niihin aktiviteetteihin?


Olisikohan köyhillä itsellään mitään osaa ja arpaa omaansa ja lastensa kurjuuteen? 

Köyhillä menee ihan liian hyvin, jos ne vaan sikiää. Break-Even-Point on siinä, jossa sikiäminen loppuu. Silloin on maksettu "työvoiman uusiutumiskustannus". Jos sikiämisestä ei ole tiloksena työvoimaa, on sikiäminen epätoivottavaa yhteiskunnallisesti.

Jospa aloittaja hakeutuisi töihin ja pitäisi turpansa kiinni. Toisetkin rahoittaa lastensa harrastukset omasta pussista.

Nyt Tampereella pitää säästää muista menoista sillä ensi kuussa päätetään 250 milj raitiotien rakentamisesta.

Älkää uskoko näitä . Täällä on idästä tullutta huijausväkeä . Eivät maksa mistään mitään MUTTA ottavat kaikesta maksun itse. Näitä puhaltajia on .Esiintyvät surkeina etsivät sääliä. Ovat maapallon ahneimpia . Eivät Anna mitään ilmaiseksi muille. Varastavat kaiken koirista alkaen eivätkä maksa mistään . Huijaavat antamaan heille ja ostamaan heille . Huijaavat monessa maassa samaan aikaan. 

Vittu oikeet työt on keksitty!! Hommatkaa joko oikeita töitä tai olkaa "orjatyöleirillä" mut älkää itkekö jos sinne joudutte... Täällä muutki joutuu tekee töitä eikä vaa elä sossusun tuilla ni ehk teidänki ois aika kasvaa isoiks kouluttautua ja mennä vittu töihi
Mene pummi töihin stna. 

Siis terveitä hyväkuntoisia työttömiä eikä mikään työ kelpaa. Urheilu vain kelpaa yhteiskunnan piikkiin.
Tuo on vielä älyttömyydessään pientä. Oman kuntani toimeentulotukiohjeistuksessa lukee, että "perheellä on oikeus saada pölyimuri vain, jos jollakulla perheen jäsenellä on vaikea pölyallergia. Sen toteamiseksi tarvitaan erikoissairaanhoidosta annettu lääkärintodistus"


1 kommentti: